Problémy s ... nepřízpůsobivými vyřešeny

6. 11. 2015 12:52:00
Nikdy bych nevěřil, jak jednoduše lze vyřešit problémy s našimi "nepřízpůsobivými" občany. Díky Hate free culture, díky pane Kocábe, Halíku a spol., díky paní Šabatová! Zvláštní poděkování patří také našim uvědomělým novinářům!

Není tomu tak dávno, kdy veřejným míněním otřásaly různé a často i hrůzné, události kolem soužití s některými našimi nepřizpůsobivými občany. Tzv. majoritní populace - hlavně její nevzdělaná, nekulturní, nacionalistická a veskrze čecháčkovsky zaprděná část - prostě nebyla sto pochopit, že nejsou a nemůžou být všichni lidé stejní a průměrní. Koho by přece bavilo žití ve světě šedé průměrnosti. Co je, prosím vás, zajímavého na lidech, kteří ráno, často ještě za tmy, vstanou a prchají do nějaké průměrné, nezajímavé práce, jenom aby ukojili svoje konvenční představy o životě. Celý den někde provozují naprosto nezajímavou, stupidní činnost pro "kapitalistickou sebranku", nebo "posluhují" dalším průměrným lidem a o ty SKUTEČNÉ problémy se vůbec nezajímají. Představte si, že někdo může stát celý den v nějaké montovně či výrobně za pásem a provádět stále dokola stejné pohyby a operace, bez jakékoli invence či tvořivosti! Nebo sedí celý den za pokladnou a "tupě" přejíždí "předměty" po skleněném obdélníčku, odkud to zapípá a jeho jediným zpestřením je pouze "vlídné" slovo zákazníka, nebo nadřízeného manažera. No a to se nebavím o "lopatách", které v zimě v létě postávají někde na stavbě a přehazují sem tam hromady hlíny nebo písku, nebo skládají na sebe furt dokola nějaké tvárnice či cihly. Ještě že alespoň tou mzdou se vymykají průměrnosti. Protože o té se jim většinou může jenom zdát, když si večer, místo nějakého kvalitního kulturního vyžití, kecnou u bedny do sedačky a často chrápou ještě než stihnou dopít svého lahváče, nebo hnusného "českého" turka. A k tomu se ještě otravují s jedním a někdy i DVĚMA harantama!

Místo aby se vzdělávali, navštěvovali různé akce alternativních uměleckých skupin, zajímali se třeba o politiku, nebo o ty opravdové problémy, které hýbou světem! Globální oteplování, genderová nevyváženost, lidská práva v nelidské Číně, hladovějící děti v Africe, zvýšené emise u VW a ohrožení populace vlků v Beskydech... to ne! Místo toho jsou naštvaní, že budou muset koupit nové zimní gumy aby se dostali do práce, děckám mobil, aby je ve škole někdo nešikanoval, že v dohledné době zřejmě klekne pračka a příští výplata bude o pětistovku nižší, protože si někdo ztěžoval...

A pak si vymýšlejí nějaké naprosto nepodstatné a zástupné problémy! Závidí třeba politikům jejich těžce vydřené a zasloužené odměny. Ve své neuvědomělosti nechápou, že oni musí pro děcka nakupovat v sekáči a mnozí, kteří z principu odmítají "dřít na kapitalisty" a zajdou raději na sociálku, chodí ve značkových hadrech. Že když nezaplatí za energie, organizace je odstřihne, ale jiní se napojí na dráty a vesele svítí dál. Že oni si musí na opravu bytu šetřit, nebo půjčit prachy, ale jiní dostanou byt jiný. Nechápou, že kvůli pokutě za neoražený lístek u nich zaklepe exekutor, ale jiným se dluhy odpustí a často dostanou i nějakou tu pobídku. Nechápou, že když se vymočí v parku, protože široko daleko žádné WC není, dostanou od policajtů flastr, ale jinde se odklízí hromady "hnoje" z veřejných prostředků. Jsou hákliví, když jim někde v diskusi smázne bdělý admin slovo "cigán" a ještě se diví, že na označení "gadžo", nebo "bílá svině" není přece rasistického vůbec nic.

A všichni tito "průměrňáci" se pak vyhraňují proti těm, kteří se z této průměrnosti, vlastním přičiněním, vymykají. A nejen, že je to často tématem jejich soukromých debat, ale ještě tím zaneřáďují veřejný prostor a píšou o tom do diskusí na internetu a dokonce i celé blogy. Bohužel tomu v nedávné době občas podlehli i někteří novináři, kteří za mrzký peníz zveřejňovali různé ojedinělé excesy, které lidé průměrní vydávali za běžný standart.

Naštěstí je stále dost nezmanipulovaných, osvícených lidí, kteří viděli a vidí do budoucnosti, lidí, kteří věděli, že to přece není vůbec žádný problém. Není přece potřeba zabývat se malichernostmi! Je jen potřeba se více otevřít světu a zachránit jej pro příští generace těch „neprůměrných“. Vždyť bohatí by měli pomáhat chudým. Co je nějakých pár stovek milionů potřebných ubožáků z Afriky a Asie pro nejbohatší a největší ekonomiku světa, jako je Evropská unie! Naštěstí je zde ještě dostatek opravdu uvědomělých novinářů, kteří nám to jsou ochotní a schopní neustále trpělivě vysvětlovat a připomínat.

Těm všem patří náš velký dík! Problém s nepřizpůsobivými byl vyřešen!

Autor: Jiří Jurčák | pátek 6.11.2015 12:52 | karma článku: 40.07 | přečteno: 1915x

Další články blogera

Jiří Jurčák

Výbuch demokratické sopky a výron té správné demokratické demokracie

To, že je Babiš nebezpečím nejen pro demokracii, ale i pro stát, je jasné nejen Bc Lipavskému, ale i každému správnému strážci demokracie v této zemi. Demokracie je totiž pouze tehdy, pokud si voliči zvolí ty správné demokraty!

13.3.2024 v 12:21 | Karma článku: 40.47 | Přečteno: 1190 | Diskuse

Jiří Jurčák

Jak nás prezident-generál Petr Pavel nezatahuje do války

Tak jsme se včera od našeho nadstranického pana prezidenta dověděli, že nás opravdu nezatáhne do války. Babiš se musí za svou billboardovou, lživou kampaň, opravdu stydět! Falešní chcimíři puknou vzteky!

6.3.2024 v 8:24 | Karma článku: 39.69 | Přečteno: 1637 | Diskuse

Jiří Jurčák

Jak prof Nutela a ministr na poli Páně odhalili Putinovu pátou kolonu

Vydírání vidláků v Praze už komentoval kdekdo. Proč se zdržovat zjišťováním, o co těm sedlákům vlastně šlo! Proč ztrácet čas s proruskými agenty na traktorech z půjčovny, kteří nebyli nikdy na poli! Farář a politolog to ví nejlíp!

1.3.2024 v 9:15 | Karma článku: 37.83 | Přečteno: 1014 | Diskuse

Jiří Jurčák

Putinovi pohrobci z Frankfurtu přichýlili Hudáčka!

Gospodin Gašek slavně zvítězil a Hrdina je opět o něco větším hrdinou. Jarda J. sáhl do pokladny a Hudáček má z ostudy kabát! Pravda a Láska opět slavně zvítězily! Hurá nazdar, hned se cítím svobodněji a bezpečněji!

8.1.2024 v 23:44 | Karma článku: 37.86 | Přečteno: 1164 | Diskuse

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 29.43 | Přečteno: 570 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 52 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 24 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.66 | Přečteno: 301 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.79 | Přečteno: 527 | Diskuse
Počet článků 118 Celková karma 39.33 Průměrná čtenost 2050

Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...