Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

EU konečně našla recept na nepokoje v přistěhovaleckých čtvrtích evropských měst!

Nedávno jsme byli svědky poměrně častých zpráv o protestech muslimských spoluobčanů na předměstích velkých měst ve Francii či Británii. Mnozí Evropané líčili budoucnost v černých barvách. Konečně však vidíme světlo na konci tunelu

Dokonce proběhlo i pár nějakých těch atentátů.  Ale díky prozíravé politice politiků z EU je těmto útokům konec. Nebo snad někdo z vás slyšel, že by se někde převracela auta, létaly kameny na policisty, nebo že by se demonstrující, muslimská část obyvatelstva domáhala svých občanských a náboženských práv? Já ne. Naopak. Drtivá část, alespoň prozatím majoritní společnosti,  se díky této osvícené politice přestala vymezovat proti nějakému tomu nošení muslimských šátků ve školách, úpravám jídelníčků v jídelnách, dokonce i fotbalové kluby FC Barcelona s Realem Madrid si konečně upravily svůj dlouholetý klubový znak, který hyzdil dávno zastaralý tradiční křesťanský kříž. Evropský fotbalový svaz vytáhl do boje proti rasizmu na všech frontách. V televizi vyhlašuje různobarevná plejáda těch nejlepších borců své STOP rasizm před každým televizním vstupem a demokraticky rozhodla, že z každé fotbalové vstupenky pošle klub, samozřejmě naprosto dobrovolně, éčko na pomoc našim nově přicházejícím  budoucím  spoluobčanům.  Sice se nějak pozapomněli zeptat těch klubů, zda s tím souhlasí, ale to jsou takové nepodstatné maličkosti.  Důležité je odsoudit rasizmus a projevit našim muslimským spoluobčanům pocit bezpečí a svobody pro jejich náboženské cítění! Objevily se sice jisté provokace, kdy televizní hyeny donutily pravověrného muslima, aby strpěl na tiskové konferenci společný televizní záběr se sklenicí piva!! Ve své blízkosti!! Jako by nestačilo, že musí od ďábelského pivovaru přijímat peníze na svou žebráckou mzdu.  Bohužel, v důsledku špatné mediální přípravy nestačila jiná televizní společnost poučit reportérku, aby se nesnažila podávat muslimskému hráči ruku, protože jej tak přivedla do velmi nepříjemné situace.  Tento mladý muž, který jí poskytl velmi vstřícně rozhovor,  byl naopak velmi trapným způsobem uveden do rozpaků, když mu na konci rozhovoru podala ruku. Musel tu nevědomou dívčinu poučit, že pravověrný muslim přece ženě ruku NEPODÁVÁ! Doufám, že to drzé, nevědomé děvče nadřízení patřičně poučili.

Díky politikům a organizacím EU byly totiž v rekordně krátké době vyřešeny i daleko palčivější problémy, než rasizmus a xenofobie. Ještě nedávno jsme četli, že jedním z největších spouštěčů nepokojů v tzv. „ghetech na předměstí“, je vysoká nezaměstnanost a obavy z budoucnosti mládeže s nízkým vzděláním v těchto lokalitách. Byly, tedy za velkého úsilí a téměř nějakým zázračným způsobem, vytvořeny spousty nových pracovních míst a politici s generály průmyslu nám radostně oznámili pravý opak: pracovních příležitostí je přebytek a nedostává se lidí, ochotných pracovat!! Ještě štěstí, že jsme včas vstoupili do EU a liknavost našich zpomalených politiků vyřešila paní Merkel s panem Hollandem! Pozvali do zatuchlé Evropy novou krev!   A přátelé z Asie a Afriky je vyslyšeli.  Opustili své domovy a vydali se přes moře, tam, na sever, aby pomohli té milé, starší paní s dobráckou tváří zaplnit ta nevyužitá pracovní místa. Statisíce dělníků, rolníků i pracující inteligence již brzy pomůže nejen jejich, ale i našemu hospodářství k dalšímu rozkvětu! Ale obohatí nás i novou kulturou, bude nás učit toleranci a životu bez nenávisti.

Obyvatelé Evropy si tak brzy uvědomí, že život pouze v konzumu, často i bez ideálů a bez Boha, byl špatný a bezútěšný. Naštěstí, díky našim osvíceným politikům, zjistí, že je lépe žít ve skromnosti, v souladu se svým okolím a snad brzy znovu naleznou i Boha.

Je přece malicherné se taky škropit, jak se ten Bůh bude jmenovat.

Autor: Jiří Jurčák | pondělí 9.11.2015 15:22 | karma článku: 40,09 | přečteno: 2561x
  • Další články autora

Jiří Jurčák

Výbuch demokratické sopky a výron té správné demokratické demokracie

To, že je Babiš nebezpečím nejen pro demokracii, ale i pro stát, je jasné nejen Bc Lipavskému, ale i každému správnému strážci demokracie v této zemi. Demokracie je totiž pouze tehdy, pokud si voliči zvolí ty správné demokraty!

13.3.2024 v 12:21 | Karma: 40,51 | Přečteno: 1210x | Diskuse| Společnost

Jiří Jurčák

Jak nás prezident-generál Petr Pavel nezatahuje do války

Tak jsme se včera od našeho nadstranického pana prezidenta dověděli, že nás opravdu nezatáhne do války. Babiš se musí za svou billboardovou, lživou kampaň, opravdu stydět! Falešní chcimíři puknou vzteky!

6.3.2024 v 8:24 | Karma: 39,74 | Přečteno: 1651x | Diskuse| Společnost

Jiří Jurčák

Jak prof Nutela a ministr na poli Páně odhalili Putinovu pátou kolonu

Vydírání vidláků v Praze už komentoval kdekdo. Proč se zdržovat zjišťováním, o co těm sedlákům vlastně šlo! Proč ztrácet čas s proruskými agenty na traktorech z půjčovny, kteří nebyli nikdy na poli! Farář a politolog to ví nejlíp!

1.3.2024 v 9:15 | Karma: 37,86 | Přečteno: 1027x | Diskuse| Společnost

Jiří Jurčák

Putinovi pohrobci z Frankfurtu přichýlili Hudáčka!

Gospodin Gašek slavně zvítězil a Hrdina je opět o něco větším hrdinou. Jarda J. sáhl do pokladny a Hudáček má z ostudy kabát! Pravda a Láska opět slavně zvítězily! Hurá nazdar, hned se cítím svobodněji a bezpečněji!

8.1.2024 v 23:44 | Karma: 37,89 | Přečteno: 1175x | Diskuse| Společnost

Jiří Jurčák

Profesor Nutella dává zapravdu dezolátům

Kdoví, jak po přečtení těchto zavádějících informací bude kulit oči náš ministr pro potírání nesprávných názorů a poplašných zpráv, Víťa von Osterreich. Mne napadlo jediné: Milouš Jakeš se chechtá z komunistického záhrobí.

7.11.2023 v 14:22 | Karma: 42,49 | Přečteno: 2231x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Danko dostal za nabouraný semafor pokutu a zákaz řízení. A šel zametat

26. dubna 2024,  aktualizováno  15:10

Předseda Slovenské národní strany (SNS) Andrej Danko oznámil, že dostal pokutu 900 eur (zhruba 22...

Policie navrhla obžalovat za podvod dva rusínské aktivisty s vazbami na Zemana

26. dubna 2024  15:05

Policie navrhla obžalovat dva proputinovské rusínské aktivisty Mychajla Ťaska a Vasyla Džuhana z...

Nejdřív spor o Green Deal. Sliby politiků pak převrátila umělá inteligence

26. dubna 2024  5:42,  aktualizováno 

Tématu Green Dealu a jeho možné revize se věnovali kandidáti pro volby do Evropského parlamentu v...

Velitelé jsou svině, moji rotu zničili. Ukrajinci hasí průlom v Donbasu

26. dubna 2024  14:54

Premium Zatímco Rusové rozšiřují průnik kolem strategicky položeného městečka Očeretyne, Ukrajinci řeší,...

  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,37
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik