Opravdu bude muset český fotbalový reprezentant ve vězení kouřit ... ?

27. 05. 2019 20:32:24
Tomáš Řepka nastoupil do vězení. A aby nevzbudil zbytečný rozruch, přijel pro jistotu černým Mercedesem s tmavými skly. Proběhl uličkou hanby mezi natěšenými novináři a vyslechl si uvítací řeč od svých nynějších kolegů.

No a nejserioznější a nejčtenější deník nás o tom samozřejmě také nezapomněl poinformovat, protože hned po vítězství „Le Péén“ a úspěchu „Faráža“ je to jistě nejdůležitější zpráva dne. Proto se také drží už nějakou dobu na první straně. A novinářské elitě se asi zdála opravdu hodně zajímavá ta věta, cituji: „Jdeš do pekla, budeš kouřit ... (doplňte si laskavě lidový název pro pánský pohlavní úd)!" Tak důležitá, že byla hned v úvodu článku o celé té Řepovy anabáze! Pan novinář to jistě nemyslel tak, že by se mu, tedy panu Řepkovi, nějak vysmíval a určitě mu ani nešlo o to, přitáhnout ke svému článku pozornost čtenáře, již dosti znaveného bulvárem, takže nepovažuje samotný nástup našeho bývalého reprezentanta do vězení za nic mimořádného a zajímavého. Tak snad, když to okořeníme trochou toho orálního sexu, navíc mezi muži, či mezi těmi, kteří toto pohlaví momentálně uvedlo do dotazníku, mohlo by to zabrat.

Ale možná se pletu. Zmíněnému panu novináři vlastně nešlo ani tak o lacinou senzaci! Jemu šlo určitě o nastavení zrcadla našim nápravně výchovným zařízením!

Přiznám se, že jsem, jako fotbalový fanda a amatérský fotbalista, Řepu neměl nikdy rád i když pocházel z našeho kraje a ani jsem mu nikdy nefandil. Jeho způsob hry jistě přinášel výsledky, ale podobné namachrované magory na hřišti prostě nemusím. Tedy ne, že bych nikdy někoho nezbrousil a soupeře to občas také nebolelo. To už je fotbal a je to tak, že někdy dostanete naložit a někdy rozdáte. Ono se to většinou nějak vyrovná, podobně jako v životě. A hodní hoši to nemají lehké ani v té nejnižší třídě, natož když jde o velké prachy. Vždycky jsem proto říkal těm mladším i jako trenér mládeže, že nejvíc to bolí toho, kdo nejvíce uhýbá. Ale to je vedlejší. Je také pravda, že jsem toho „magora Řepkového“ prostě nesnášel ani při jeho nedávných eskapádách, kde dělal „nám“, fotbalistům, docela výživnou reklamu, zvlášť když v tom často nejede sám, že.

Ovšem řeknu vám, že pro mne je daleko horší reakce těch novinářů a mnohých „Tomášových fandů“, kteří o tom, mnohdy vtipně, někdy ale i docela vážně, referují ve svých skvělých článcích a komentují v diskuzích pod článkem. A myslím, že mnozí mu to evidentně přejí a mají z toho radost. Z toho dvaapůl natvrdo pro celebritu a myslím, že nebude málo i těch, kteří hýčkají i naději, že ty pokřiky z okna nejsou jen planým vyhrožováním...

Nechci tady nějak moralizovat. Černý humor mám docela rád. Chtěl jsem jen upozornit na pár maličkostí. Jednak na úroveň novinářů. Mně tady nedávno smázl z první strany pan Banga nadpis „Intoši všech zemí, vyližte si...“. Že prý je to moc návodné a kažému je jasné, co bude následovat. Nelíbilo se mu ani slovo, které vyslovila v tom samém filmu paní Holubová a v „geniálním“ spotu jej nahradila stejně „sprostým“ slovem – „brexit“. Operoval kodexem a o nějaké citaci nechtěl ani slyšet. Budiž. Je to tu vaše, umravnil jsem se, i když jsem se musel smát tomu zdůvodňování, které bylo opravdu zábavné. A teď nahlédnu na své oblíbené stránky a „vidím hen toť TOTOK“!!! Řepka bude zřejmě kouřit ... (opět ten lidový název pánského pohlavního údu). To já bych si nedovolil ani naznačovat, natož TEČKOVAT!!! Holt, co je dovoleno na první straně „elitě“, není dovoleno nám, plebejcům, někde vzadu vlevo. Tedy – i když tady také občas „záleží jak leží“, ale to je vedlejší.

No a těm, kdož s úsměvem komentují tuto jistě jinak velmi vtipnou taškařici s tím, jakože co to je rok či dva ve „fešáckém kriminále“, bych přál zažít třeba pocity nás bývalých „fronťáků“ na Západním vojenském okruhu, když jsme si sice mohli začít říkat mazáci a pořádně se na to ožrat, ale po vystřízlivění jsme si uvědomili, že to budou ještě jedny Vánoce a jedny Velikonoce a ještě celé léto... fuj, je to hnus, jenom na to pomyslím. A těm, co se podobným pokřikům usmívají, bych doporučil zkusit si představit, že by tam, s tou taškou, šel do basy třeba jejich kamoš, synek, protože, protože většina si jistě myslí, že „nám se to přece nemůže stát“. I když... Stačí třeba jenom lehce zdřímnout za volantem.

Autor: Jiří Jurčák | pondělí 27.5.2019 20:32 | karma článku: 27.70 | přečteno: 1344x

Další články blogera

Jiří Jurčák

Výbuch demokratické sopky a výron té správné demokratické demokracie

To, že je Babiš nebezpečím nejen pro demokracii, ale i pro stát, je jasné nejen Bc Lipavskému, ale i každému správnému strážci demokracie v této zemi. Demokracie je totiž pouze tehdy, pokud si voliči zvolí ty správné demokraty!

13.3.2024 v 12:21 | Karma článku: 40.47 | Přečteno: 1190 | Diskuse

Jiří Jurčák

Jak nás prezident-generál Petr Pavel nezatahuje do války

Tak jsme se včera od našeho nadstranického pana prezidenta dověděli, že nás opravdu nezatáhne do války. Babiš se musí za svou billboardovou, lživou kampaň, opravdu stydět! Falešní chcimíři puknou vzteky!

6.3.2024 v 8:24 | Karma článku: 39.69 | Přečteno: 1637 | Diskuse

Jiří Jurčák

Jak prof Nutela a ministr na poli Páně odhalili Putinovu pátou kolonu

Vydírání vidláků v Praze už komentoval kdekdo. Proč se zdržovat zjišťováním, o co těm sedlákům vlastně šlo! Proč ztrácet čas s proruskými agenty na traktorech z půjčovny, kteří nebyli nikdy na poli! Farář a politolog to ví nejlíp!

1.3.2024 v 9:15 | Karma článku: 37.83 | Přečteno: 1014 | Diskuse

Jiří Jurčák

Putinovi pohrobci z Frankfurtu přichýlili Hudáčka!

Gospodin Gašek slavně zvítězil a Hrdina je opět o něco větším hrdinou. Jarda J. sáhl do pokladny a Hudáček má z ostudy kabát! Pravda a Láska opět slavně zvítězily! Hurá nazdar, hned se cítím svobodněji a bezpečněji!

8.1.2024 v 23:44 | Karma článku: 37.86 | Přečteno: 1164 | Diskuse

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 30.31 | Přečteno: 620 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 53 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 25 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.67 | Přečteno: 303 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.80 | Přečteno: 532 | Diskuse
Počet článků 118 Celková karma 39.33 Průměrná čtenost 2050

Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...