Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Papež František Putinovým agentem!

A nejen papež František. I Henry Kissinger musí být zřejmě na výplatní listině ruského arcilotra. Martina Navrátilová asi ne. Ale i ji musím za její relativizaci vážnosti situace pokárat!

Myslím, že je více takových pomýlenců, kteří nechápou vážnost situace, zneužívajíc svobodu slova, nahánějí tak svými nepředloženými výroky vodu na ruský válečný mlýn. Nechápu, jak mohou některá média tímto nepřímým způsobem podporovat ruskou agresi a prezentovat názory těchto užitečných idiotů, kolaborantů nebo v lepším případě pomýlených a zmanipulovaných voličů SPD či Babiše, kterým jde pouze o svůj žvanec…ááá, chybička se vloudila – z výše jmenovaných zřejmě nikdo ani Okamuru ani Babiše nevolí, nicméně -  je i tady na blogu dosti takových kolaborantů, kteří si dovolí zlehčovat či pochybovat o příčinách a smysluplnosti pokračování války, která musí být samozřejmě vedena až do úplného vítězství a vyhnání agresora do hranic před obsazením Krymu a samozvaných příhraničních republik!  Je jedno, kolik a jakých obětí to bude stát!! Svoboda je jen jedna a ta musí být přece vždy vykoupena krví! Samozřejmě nejlépe krví těch druhých a především těch, kteří za vznik celé té situace vůbec nemohou, ale trpí nejvíce – životy a utrpením civilistů a prostých vojáčků.  Vždyť, podle oficiálních zpráv z našeho tisku i podle zdejších mnohých odborníků na válku, je Rusko už vlastně téměř poraženo a chybí jen málo, abychom je čepicemi zahnali až někde za Ural. Protože Rusáci jsou skoro všichni stejní, mají to v sobě a nikdy nebudou jiní. (Samozřejmě, že to vůbec není kolektivní vina a snažit se to nějak rozlišovat je naivní a hloupé a hlavně nepřípustné!)

Nu, jsem rád, že v tomto prostoru mají všichni, nebo téměř všichni, jasno. Najdou se sice jedinci, kteří na jednu stranu hlasitě proklamují, že je jim jasné, kdo je agresor a kdo oběť, ale nestydí se zasévat semínka pochybností mezi prosté občany nižžší inteligence, kteří sobecky nechtějí obětovat svůj zatuchlý smrádeček a čecháčkovské pohodlíčko a místo aby si našli dvě či tři zaměstnání, snížili průměrnou rychlost u svých Fabií a Felicií při cestě do zaměstnání, brečí tady nad vysokými cenami benzínu a nafty, nebo nad cenami našich neekologicky vyrobených energií! Přitom řešení je tak prosté! Přestat odebírat plyn a ropu z Ruska a objednat tyto komodity, kterých je všude na trhu habakuk, někde jinde! Pak stačí jen zakoupit místo staré, rezavé a kouřící plečky s vysokou spotřebou některý z nabízených levných a ekologických elektromobilů a pořídit fotovoltaickou elektrárnu! Anebo,  ti méně pracovití a méně movití, tepelné čerpadlo s dotací! A hlavně – zateplovat a zateplovat. No a ti líní, opravdoví „echt čecháčci“, kteří se nechtějí přizpůsobit novým trendům, kteří se válejí a lenoší někde v montovně či na úřadě za pár šušňů, protože se nechtějí vzdát svého pohodlíčka a klídečku a nenašetřili si ten milion, dva jako rezervu na horší časy, ať zajdou na úřad pro žebračenku, když jsou tak NESCHOPNÍ! Vždyť jim to každou chvíli nějaký věhlasný ekonom, třeba pan Singer, hlasitě radil!

Myslím, že by se měly konečně zavřít ústa všem těm Větvičkům, Lhotským, Bartoňům a jim podobným užitečným idiotům. Papež-nepapež, Kissinger-nekissinger, Navrátilová-nenavrátilová, Andor-nešándor!

Pro ty méně informované. Papež si dovolil prohlásit, že Putinovo rozhodnutí vstoupit na Ukrajinu možná uspíšilo „štěkání NATO u ruských dveří…“ (dtto, poněkud jinak vyjářil  Šándor), o Henrym tady byla řeč nedávno, no a Navrátilová označila vyloučení Rusů z letošního Wimbledonu za „špatné rozhodnutí, protože ti tenisté za to nemohou…“. Kdokoli si zde, na tomto blogu dovolil napsat něco podobného, byl počastován, zdejšími morálními veličinami a hlídači demokracie, opovržením toho nejvyššího stupně,  měl by být navždy vyobcován ze slušné společnosti a postižen přinejmenším mukami pekelnými. A kdyby někteří skončili na hranici, taky by se nic nestalo. Mohou si za to vlastně sami. Když už jsou hloupí a nechápou, tak by měli aspoň držet hubu!

 

Autor: Jiří Jurčák | pátek 27.5.2022 12:38 | karma článku: 28,68 | přečteno: 681x
  • Další články autora

Jiří Jurčák

Výbuch demokratické sopky a výron té správné demokratické demokracie

To, že je Babiš nebezpečím nejen pro demokracii, ale i pro stát, je jasné nejen Bc Lipavskému, ale i každému správnému strážci demokracie v této zemi. Demokracie je totiž pouze tehdy, pokud si voliči zvolí ty správné demokraty!

13.3.2024 v 12:21 | Karma: 40,51 | Přečteno: 1210x | Diskuse| Společnost

Jiří Jurčák

Jak nás prezident-generál Petr Pavel nezatahuje do války

Tak jsme se včera od našeho nadstranického pana prezidenta dověděli, že nás opravdu nezatáhne do války. Babiš se musí za svou billboardovou, lživou kampaň, opravdu stydět! Falešní chcimíři puknou vzteky!

6.3.2024 v 8:24 | Karma: 39,74 | Přečteno: 1651x | Diskuse| Společnost

Jiří Jurčák

Jak prof Nutela a ministr na poli Páně odhalili Putinovu pátou kolonu

Vydírání vidláků v Praze už komentoval kdekdo. Proč se zdržovat zjišťováním, o co těm sedlákům vlastně šlo! Proč ztrácet čas s proruskými agenty na traktorech z půjčovny, kteří nebyli nikdy na poli! Farář a politolog to ví nejlíp!

1.3.2024 v 9:15 | Karma: 37,86 | Přečteno: 1027x | Diskuse| Společnost

Jiří Jurčák

Putinovi pohrobci z Frankfurtu přichýlili Hudáčka!

Gospodin Gašek slavně zvítězil a Hrdina je opět o něco větším hrdinou. Jarda J. sáhl do pokladny a Hudáček má z ostudy kabát! Pravda a Láska opět slavně zvítězily! Hurá nazdar, hned se cítím svobodněji a bezpečněji!

8.1.2024 v 23:44 | Karma: 37,89 | Přečteno: 1175x | Diskuse| Společnost

Jiří Jurčák

Profesor Nutella dává zapravdu dezolátům

Kdoví, jak po přečtení těchto zavádějících informací bude kulit oči náš ministr pro potírání nesprávných názorů a poplašných zpráv, Víťa von Osterreich. Mne napadlo jediné: Milouš Jakeš se chechtá z komunistického záhrobí.

7.11.2023 v 14:22 | Karma: 42,49 | Přečteno: 2231x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Další případ zpožděné dodávky zbraní. Česká firma se soudí na Ukrajině

26. dubna 2024

Premium Vztahy mezi Českem a Ukrajinou nejsou vždycky idylické. Svědčí o tom soudní spor, na který narazila...

Světlušky mění válčení ve městech. Nové drony snížily počet padlých Izraelců

26. dubna 2024

Premium Jen několik decimetrů velký přístroj může znamenat revoluci městské války: minivrtulník, který...

Dva ruští vojáci se doznali k trojnásobné vraždě na Ukrajině

25. dubna 2024  23:07

V okupované části Chersonské oblasti na jihovýchodu Ukrajiny zadrželi dva ruské vojáky, kteří se...

Architektonickou cenu EU získal univerzitní pavilon, blízko byla i ostravská galerie

25. dubna 2024  21:23

Studijní pavilon Technické univerzity v německém Braunschweigu se stal vítězem prestižní...

  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,37
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik