Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Temná ruská chapadla vs americké perutě svobody

Na Ukrajině zuří válka neválka a nevzdělaní voliči ANO, SPD a jiní přisluhovači temnoty, tupě konzumují řetězové maily a podléhají ruským propagandistickým chapadlům. Naštěstí zde máme světlonoše, kteří  pevně drží pochodně pravdy!

A nedají zahynouti ani nám, ani budoucím! Představte si, že jistí, docela sympatičtí ale jinak naprosto zmatení a zabednění udržovatelé horských ekosystémů s kosou a hráběmi, nahlas a VEŘEJNĚ prezentují bludy a lži, které se šíří různými propagandistickými kanály a podporují tak nejen Putina a jeho soldatesku, ale zasévají tak plíživě do naší společnosti nepřátelskou propagandu, která se vůbec, ale vůbec nezakládá na pravdě a překrucují tak jasně prokazatelné skutečnosti.

  • Američani Prahu přece nebombardovali schválně! A už vůbec ne po skončení války. Bylo to nejprve celé tři měsíce a podruhé dostala válečná hydra v Praze rozhodující zásah celých šest týdnů před koncem války! Tak nechápu ten rozruch, když zahynula pouze  nějaká tisícovka civilistů. No a bombardování Kralup, Plzně, Českých Budějovic a jiných „důležitých strategických cílů“ bylo samozřejmě také pro konečnou porážku fašistického Německa nanejvýš důležité!
  • Komu dnes, po osmdesáti letech, záleží na tom, kdo měl či neměl rozhodující vliv na porážce fašistického Německa! Vždyť Rusáci nás vlastně neosvobodili, ale zabrali, že ano! Jim o nějakou porážku Hitlera vůbec nešlo! Amerika trpěla nejvíc! Měla přece cca 300 tis obětí a trpělo i civilní obyvatelstvo! Sice civilní oběti se prakticky neuvádějí, ale také přece měli nedostatek! Tak proč neustále připomínat těch 7 milionů vojenských a 10 milionů civilních sovětských obětí! Koho to dnes zajímá!
  • Američani přece neměli na pád režimu v osmdesátém devátém pražádný vliv. Oni přece nepodporovali ani Chartisty, ani Havla, ani žádnou opozici! Tady přece bylo silné odbojové hnutí, kdy se studenti, kulturní fronta a pracující inteligence vzepjala k rozhodnému útoku na komunistické soudruhy a dali té komunistické soldatesce a jejím přisluhovačům pocítit tvrdost pražské intelektuální pěsti! Sice se skrytě hovoří o dohodě o předání moci mezi skalními a prohlédnuvšími komunisty, ale to je přece také jen čirá spekulace a konspirační teorie.
  •  V které duté hlavě se mohou zrodit, natož nahlas vyslovit takové bludy, jako že by americké perutě svobody, které se rozprostírají po celém světě, mohly být odpovědné za nějaká „zvěrstva“, či civilní oběti! Fuj! Vždyť Vietnam přímo ohrožoval Americkou bezpečnost! Kdoví, kam až by se prokopali vietnamští hrdlořezové ze své džungle!  I těch víc než 400 tis civilních obětí osvobození Iráku přece stálo za ten doušek svobody, kterého se mohli prostí Iráčané znovu nadechnout! (https://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/clanek/valka-v-iraku-ma-ctyrikrat-vic-obeti-nez-se-uvadelo-spocitali-akademici-206528). Vloudila se pak sice drobná chybička s Islámským státem, ale tu hrdinná americká armáda s přispěním vojsk NATO briskně napravila. Stálo to sice také pár desítek (set) tisíc životů, ale znáte to – když se kácí les, lítají třísky! Někteří zoufalci vzpomínají na Afghanistán! Jen manipulativní a naprosto neinformovaný buran může tvrdit, že těch 50, 70, nebo 100 tisíc civilních obětí nestálo za to, aby náš civilizovaný svět zabil Bin Ládina a pak takticky nepředal vládu do (kdysi) spřátelených bojovníků Talibanu. Vždyť jsme tam afghánskému lidu zanechali, mimo semínek svobody i spoustu zbraní a munice, aby ji mohli bránit!
  • Jo a abych nezapomněl -  žádná dohoda o nerozšiřování NATO k hranicím Ruska nikdy nebyla a NATO se k hranicím Ruska, od toho devadesátého sedmého,  vůbec nepřibližuje!
  • https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rusko-nato-valka-na-ukrajine-namestek-vychod-evropa-nasazeni-sily.A220530_085734_zahranicni_jhr
  • Nakonec bych chtěl jenom dodat, že opravdu jenom naprostý hlupák a ignorant by si mohl vyfabulovat, že s událostmi na pokojném předání moci na Majdanu, měl kdokoli z USA něco společného a že nedošlo, podobně jakou kdysi v Praze, ke spontánnímu vzepětí ukrajinského lidu! Všichni přece víme, že Američané vůbec o nějaké základně, či vojenské přítomnosti na Ukrajině nikdy ani ve snu neuvažovali a bota amerického vojáka, či poradce, na ukrajinskou půdu nikdy nevkročila.

 

Řeknete si, to je všechno pěkné, my všichni přece víme, že úmysly našich přátel ve zbrani jsou vždy jen křišťálově čisté, že i ten nejčistší křišťál je proti tomu kusem uhlí z mongolských dolů! Vždyť vše dělají jen z čirého altruismu a ve jménu hodnot nejvyšších, ve jménu demokracie a svobody!! Ale co s těmi zabedněnými, tupými hňupy, kteří ty hrozné pomluvy a výmysly o našich přátelích šíří? A je úplně jedno, zda jde o hňupy od přírody, členy Babišových, Okamurových či jiných sekt, nebo o méně inteligentní jedince, kteří podlehli všem těm nepravdivým konspiračním teoriím? S takovými je třeba zatočit po bolše… ééé – tedy, zatočit s nimi v souladu se zákonem, který chrání naše hodnoty a NAŠE svobody! Je přece povinností každého uvědomělého občana být bdělý a ostražitý a nahlásit tuto vysoce nebezpečnou činnost patřičným orgánům! Ty, kteří budou setrvávat ve svém bludu, eliminovat v souladu se zákonem. Ty, kteří mají plnou hubu demokracie, ale tu naši, SKUTEČNOU demokracii, svými oportunistickými a relativizujícími pindy zneužívají a nabourávají, je třeba zbavit občanství, nacpat je do dobytčáku a vystěhovat! Tentokrát třeba do Ruska, bez možnosti návratu.

Ale čemu se vlastně divíme. Co chcete po tom póvlu, ANOnistech, Okamuristech či komunistoch, kteří stále mají, nějakým nedopadřením a přílišnou benevolencí nás, osvícených, stále ještě volební právo! Vždyť i Churchil svého času pronesl, že nejsilnější argument proti demokracii je pro něj desetiminutový rozhovor s průměrným voličem.  A že Churchill byl nějakým zastáncem a znalcem demokracie! Tak proč se vlastně divit. Vždyť kosa a hrábě, to je pomalu stejně nebezpečné, jako srp a kladivo!

https://hauserova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=790687

Autor: Jiří Jurčák | středa 17.8.2022 8:44 | karma článku: 38,15 | přečteno: 1157x
  • Další články autora

Jiří Jurčák

Výbuch demokratické sopky a výron té správné demokratické demokracie

To, že je Babiš nebezpečím nejen pro demokracii, ale i pro stát, je jasné nejen Bc Lipavskému, ale i každému správnému strážci demokracie v této zemi. Demokracie je totiž pouze tehdy, pokud si voliči zvolí ty správné demokraty!

13.3.2024 v 12:21 | Karma: 40,51 | Přečteno: 1210x | Diskuse| Společnost

Jiří Jurčák

Jak nás prezident-generál Petr Pavel nezatahuje do války

Tak jsme se včera od našeho nadstranického pana prezidenta dověděli, že nás opravdu nezatáhne do války. Babiš se musí za svou billboardovou, lživou kampaň, opravdu stydět! Falešní chcimíři puknou vzteky!

6.3.2024 v 8:24 | Karma: 39,74 | Přečteno: 1651x | Diskuse| Společnost

Jiří Jurčák

Jak prof Nutela a ministr na poli Páně odhalili Putinovu pátou kolonu

Vydírání vidláků v Praze už komentoval kdekdo. Proč se zdržovat zjišťováním, o co těm sedlákům vlastně šlo! Proč ztrácet čas s proruskými agenty na traktorech z půjčovny, kteří nebyli nikdy na poli! Farář a politolog to ví nejlíp!

1.3.2024 v 9:15 | Karma: 37,86 | Přečteno: 1027x | Diskuse| Společnost

Jiří Jurčák

Putinovi pohrobci z Frankfurtu přichýlili Hudáčka!

Gospodin Gašek slavně zvítězil a Hrdina je opět o něco větším hrdinou. Jarda J. sáhl do pokladny a Hudáček má z ostudy kabát! Pravda a Láska opět slavně zvítězily! Hurá nazdar, hned se cítím svobodněji a bezpečněji!

8.1.2024 v 23:44 | Karma: 37,89 | Přečteno: 1175x | Diskuse| Společnost

Jiří Jurčák

Profesor Nutella dává zapravdu dezolátům

Kdoví, jak po přečtení těchto zavádějících informací bude kulit oči náš ministr pro potírání nesprávných názorů a poplašných zpráv, Víťa von Osterreich. Mne napadlo jediné: Milouš Jakeš se chechtá z komunistického záhrobí.

7.11.2023 v 14:22 | Karma: 42,49 | Přečteno: 2231x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Lidovci navrhli zvýšit slevy na dani na děti, stát to má přes 8 miliard ročně

25. dubna 2024  11:36,  aktualizováno  21:15

Zvýšení slev na dani na děti navrhuje KDU-ČSL a hodlá to prosazovat v jednáních s koaličními...

Prezident má absolutní imunitu. Trump zaměstnal Nejvyšší soud, věří v průtahy

25. dubna 2024  19:09,  aktualizováno  21:06

Většina členů amerického Nejvyššího soudu se ve čtvrtek zdála být skeptická k argumentu...

Zatkněte propalestinské levicové fašisty, vyzývá demokratický kongresman

25. dubna 2024  20:44

Demokratický kongresman Adam Smith označil propalestinské demonstranty za „levicové fašisty“ a...

Pád zhýralého náměstka otřásl Moskvou. Pod Šojguem se houpe židle

25. dubna 2024

Premium Ruskou politickou scénu rozvířil největší korupční skandál od začátku války. Zatčení náměstka...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,37
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik