Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Babiš nevinen, spravedlnost je hluchá a slepá, pravda a láska zaplakala

Všichni inteligentní, spravedliví, čestní a vždy pravdomluvní občané této země a spřáteleného okolí byli včera ráno v šoku! KAŽDÝ inteligentní a čestný člověk přece ví a vždy věděl, že AB je zloděj, podvodník a bude pykat!

Ukradl přece 50 miliónů, postavil za to Čapí hnízdo a zneužil děti a hlavně syna, kterému také vnutil pár desítek milionů, jenom aby z něj udělal bílého koně. Zavlekl ho tak to této ohyzdné kauzy, která málem rozvrátila nejen národní hospodářství, ale téměř celou tu naši, tak těžce vybojovanou, demokracii! Co na tom, že těch padesát milionů Babiš dávno vrátil a škoda tak nevznikla. Lavina byla spuštěna a rozvracení bylo nastartováno. Vláda nestačí hasit a výsledky dnes vidíme na každém kroku! Drahé energie, drahé bydlení, drahé potraviny, drahá letadla, drahé tanky, inflace na hranici měnové reformy. A za to všechno může Babiš i s jeho "Čapákem".  V očích těchto skvělých lidí to byl vždy "trestně stíhaný" premiér, poslanec, předseda hnutí a v poslední době pak "trestně stíhaný" kandidát na prezidenta. Samozřejmě to nezapomněla nikdy zdůraznit ani naše naprosto nestranná a objektivní veřejnoprávní média. Pan Řezníček hned v úvodu "rozhodující superdebaty" nezapomněl připomenout divákům, že v zítřejším procesu hrozí obžalovanému Babišovi podmínka a tučná pokuta a že se tento rozhodl jak diváky, tak kandidáty "ignorovat". Tj. přehlížet, pomíjet, přezírat, opomíjet. Nemohl samozřejmě říct normálně, česky, že se AB prostě rozhodl této debaty nezúčastnit. Ne, diváci se přece musí nutně od naprosto nestranného moderátora dozvědět, jaký je AB padouch a že na ně prostě sere. Samozřejmě, že slušný a kultivovaný moderátor se přece nebude vyjadřovat jako nějaký sedlák z dědiny, tedy někdo jako já. On to řekne pěkně slušně a objektivně. Zajímavé, že třeba při představování generála v.v. je to už jenom náčelník generálního štábu české armády a předseda vojenského výboru NATO. Dokonce i u Bašty při představování vzpomněl hlavně jeho účast v Chartě. Ale u Babiše je nejdůležitější to, že je "obžalovaný" a hrozí mu trest. Na druhý den jsem se nestačil divit, jak moc pak AB v té superdůležité debatě chyběl všem těm politologům, komentátorům a hlavně pak všem těm poctivým a inteligentním občanům této země, kteří ho jinak vlastně ani nemůžou vidět a dostávají z něj osypky pět, deset vteřin poté, když otevře hubu. Místo aby měli radost, že jim v milovaném médiu nezvedal adrenalin a umenšil tak možnost jejich srdečního či mozkového kolapsu, nebo, při uvědoměle přiškrcených radiátorech, vysvlečení z kůže, lkali na druhý den, jak kdyby je připravil o nějaký umělecký, hyperkorektní zážitek na ČTart. I zde zavládlo z jeho neúčasti v ČT nemalé zklamání nejen od těch nejvýznamšjších blogerů, ale i nejinteligentnějších diskutérů, Babiš byl nazván srabem a ti nejodvážnější, nejinteligentnější a nejpokrovější, ho rovnou označili za sráče! Tak mu to tady nandali a těšili se, jak ho v tom soudce Šott zanedlouho vykoupe. No, nevykoupal. Ke zděšení všech posledních spravedlivých dopadlo vše tak, jak to dopadlo.

A hned nato další nepochopitelná katastrofa! Babiš neleze ani do tepláků, ani se, zostuzený a odsouzený, nezahrabává kilometr pod zem. Ale letí rovnou z předvolební besedy do Francie. Chce se tam mj. přeptat Macrona, jaká je šance na příměří a zastavení bojů na Ukrajině. Němcová a celá pokroková a inteligentní společnost z toho málem dostala psotník, vydávala prohlášení, rozhodná stanoviska a nechápající komentáře. Inteligentní Žantovský k tomu dokonce nezapomněl stvořit i malý, angažovaný scénáříček. Možná se najdou brzy další skvělí angažovaní umělci, kteří tento skvost ztvární nějakou vhodnou uměleckou dramatickou formou a Hutka s Klusem k tomu stvoří skvělou angažovanou píseň. 

Mezi námi, nedělám si žádné iluze o Babišově podnikání ani o jeho čistotě. Mám z docela důvěryhodných zdrojů i informace, že se ke svým podřízeným často chová jako hovado. Nicméně pro mne je alespoň čitelný a předvídatelný. Jako daleko větší hovada vidím ty, kteří kvůli svým politickým ambicím zneužijí a zatáhnou do politického boje i nemocného Babišova syna, kterého zmanipulují a vodí po hospodách a náměstích jako zvířátko a ještě se tím chlubí. Ty, kteří slušně, kultivovaně a rozhodně loví voliče podobnými projevy a slovy, jako jsem uvedl v minulém blogu a pak strčí hlavu hluboko do rekta těm, které tak vehementně kritizovali.

Ano, Babiš v závěru kampaně před prvním kolem nečekaně a překvapivě zabodoval až z toho mnohým spadla brada a druhé kolo má v kapse. Bez toho, že by musel na své protivníky kydat hnůj, jak to ostatně slíbil před počátkem kampaně. Nicméně v druhém kole jsou jeho šance velmi, velmi nízké. Rozhodující média a celá Nová Národní.Fronta se jistě poučí a spojí v jednotném šiku za novou, lepší a "slušnější" budoucnost a nedají silám zla jakoukoli šanci! No pasarán!

 

Autor: Jiří Jurčák | úterý 10.1.2023 20:11 | karma článku: 40,50 | přečteno: 1609x
  • Další články autora

Jiří Jurčák

Výbuch demokratické sopky a výron té správné demokratické demokracie

To, že je Babiš nebezpečím nejen pro demokracii, ale i pro stát, je jasné nejen Bc Lipavskému, ale i každému správnému strážci demokracie v této zemi. Demokracie je totiž pouze tehdy, pokud si voliči zvolí ty správné demokraty!

13.3.2024 v 12:21 | Karma: 40,51 | Přečteno: 1211x | Diskuse| Společnost

Jiří Jurčák

Jak nás prezident-generál Petr Pavel nezatahuje do války

Tak jsme se včera od našeho nadstranického pana prezidenta dověděli, že nás opravdu nezatáhne do války. Babiš se musí za svou billboardovou, lživou kampaň, opravdu stydět! Falešní chcimíři puknou vzteky!

6.3.2024 v 8:24 | Karma: 39,74 | Přečteno: 1651x | Diskuse| Společnost

Jiří Jurčák

Jak prof Nutela a ministr na poli Páně odhalili Putinovu pátou kolonu

Vydírání vidláků v Praze už komentoval kdekdo. Proč se zdržovat zjišťováním, o co těm sedlákům vlastně šlo! Proč ztrácet čas s proruskými agenty na traktorech z půjčovny, kteří nebyli nikdy na poli! Farář a politolog to ví nejlíp!

1.3.2024 v 9:15 | Karma: 37,86 | Přečteno: 1027x | Diskuse| Společnost

Jiří Jurčák

Putinovi pohrobci z Frankfurtu přichýlili Hudáčka!

Gospodin Gašek slavně zvítězil a Hrdina je opět o něco větším hrdinou. Jarda J. sáhl do pokladny a Hudáček má z ostudy kabát! Pravda a Láska opět slavně zvítězily! Hurá nazdar, hned se cítím svobodněji a bezpečněji!

8.1.2024 v 23:44 | Karma: 37,89 | Přečteno: 1175x | Diskuse| Společnost

Jiří Jurčák

Profesor Nutella dává zapravdu dezolátům

Kdoví, jak po přečtení těchto zavádějících informací bude kulit oči náš ministr pro potírání nesprávných názorů a poplašných zpráv, Víťa von Osterreich. Mne napadlo jediné: Milouš Jakeš se chechtá z komunistického záhrobí.

7.11.2023 v 14:22 | Karma: 42,49 | Přečteno: 2231x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Pro mírové rozhovory s Ukrajinou nejsou důvody, řekl Kreml. Jednat odmítá i Kyjev

27. dubna 2024  11:45,  aktualizováno  12:14

V současné době neexistují důvody pro mírové rozhovory mezi Ruskem a Ukrajinou, protože Kyjev...

KOMENTÁŘ: Jako figurky na šachovnici StB. Akce Skaut byla obří past na odboj

27. dubna 2024

Premium Odboj, nebo provokace? Před pětasedmdesáti lety, v dubnu roku 1949, vrcholila u nás akce Skaut,...

Sociální nůžky se rozevírají. Češi chudnou, ač pracují, říká antropoložka

27. dubna 2024

Minimální důstojná mzda pro rok 2023 činila 45 573 korun hrubého, vypočítala Platforma pro...

Precheza dostala novou pokutu za únik oxidu siřičitého, má zaplatit půl milionu

27. dubna 2024  11:27

Přerovská chemička Precheza dostala za únik oxidu siřičitého do ovzduší v říjnu 2014 od České...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,37
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik