Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Jak prof Nutela a ministr na poli Páně odhalili Putinovu pátou kolonu

Vydírání vidláků v Praze už komentoval kdekdo. Proč se zdržovat zjišťováním, o co těm sedlákům vlastně šlo! Proč ztrácet čas s proruskými agenty na traktorech z půjčovny, kteří nebyli nikdy na poli! Farář a politolog to ví nejlíp!

Náš nejlepší premiér od pádu monarchie a vzniku republiky nám přece vysvětlil, že demonstrace byla spíše akcí „protivládních proruských sil, která má s problémy zemědělců málo společného“. Přece každý pokrokový, inteligentní, poctivý a pracovitý člověk vidí, jak se naše ekonomická situace za vlády novodobých apoštolů, Petra a Pavla, vylepšila a protestovat proti nim mohou prostě jenom  kremrole v Putinově žoldu, které situaci v zemědělství vlastně ani řešit nechtějí! Jen tak sypou písek do soukolí dobře namazané pětikolky, která nás už třetím rokem veze nezadržitelně k lepším zítřkům! Babišovu drahotu vystřídala Fialova levnota a za potlesku všech inteligentních a osvícených demokratických sil tak míříme...do Evropy! Pár dezolátů je sice přesvědčeno, že se spíš ocitneme úplně někde jinde, tedy tam, kde slunce nesvítí, je tam tma a něco tam smrdí, ale to není podstatné. Přece mnohem, mnohem důležitější než kus mrzkého žvance jsou ty naše nezpochybnitelné a všemi těmi evropskými komisemi deklarované a požehnané "správné evropské hodnoty"!! Nejhorší na tom je, že těch prokremelských agentů, kolaborantů a přisluhovačů je plná Evropa. Blokují Brusel, Berlín a představte si, v Polsku vysypávají na silnice a do kolejiště i ukrajinské obilí. Agenti na traktorech kam se podíváš. Péťa to musí vědět nejlíp. Proto je také nejoblíbenějším premiérem v Evropě a širokém okolí.

Naštěstí mu v tomto agenty přesyceném rezortu, zemědělství, kryje záda odborník na slovo vzatý. Výborný syn výborného odborníka na právo, obranu, ministerstvo i ústavu, advokáta Výborného. Vyštudovaný teolog a filozof, „pomocný farář“ a kariérní politik, Výborný Marek! Tento jmenovec jednoho z evangelistů je přímo předurčen k vedení tohoto nelehkého rezortu. Protože to vypadá že není zas až tak daleko doba, kdy bude třeba nasytit zástupy sedmi chleby a několika rybkami či proměnit vodu ve víno! Člověk s tak vysoce odborným vzděláním v oboru a bohatou zkušeností na poli Páně přece nebude jednat s nějakým Jandejskem, nebo Vidlákem Danielem, kteří „nebyli ve chlévě ani na poli“! No a ten Jandejsek, on to byl sice také předseda té dnes hodné agrární komory, prošel různými zemědělskými podniky a zemědělstvím se živí, ale… když se tak dívám na seznam těch organizátorů, kteří berou ty dotace... No tak řekněme takový pan Jandejsek. Je to jinak možná milý pán, ale on už několik let po sobě miliardu, dvě miliardy bere, ten Jandejsek... každý rok! Jandejskové a jiní… Ano, my přiznáváme určité problémy s byrokracií či grýndýlem. Ale proč hned traktory a blokace. Proč pěkně v klidu nejedete s těmi hodnými zemědělci spořádaně na hranice a nevydáte prohlášení, že neprotestujete ani proti vládě, ani ÉÚ! Proč neprotestujete proti Putinovi a Babišovi? Vždyť všichni uvědomělí a inteligentní občané vědí velmi přesně, kdo ve skutečnosti může za všechny problémy nejen v zemědělství, ale s největší pravděpodobností i za klimatické změny, nelegální migraci a za všechny špatnosti tohoto světa vůbec!!

Ještěže to zachránil Vondra se "zvacím dopisem", o kterém vlastně ani nic neví a který se nakonec přizná, že ho vlastně ani nečetl, protože rusky neumí. Byť s ruštiny musel maturovat. No a Rohlík Čupr sdělil všem svým spořádaným a inteligentním zákazníkům, že jim už od toho zloducha a kolaboranta Jandejska nedoručí netoliko rohlík, ale ani suchou kůrku! No a pak ještě pár rozhovorů a distancujících se dopisů od kováků...ééé, vlastně těch správných zemědělců a komentářů od vybraných komentátorů. Už chybí jen BAPE a DIkobraz.

Mně sice celá ta atmosféra po těchto protestech silně připomínala situaci v osmdesátých letech minulého století. Veřejnoprávní média odsuzují rozvracení republiky, demokratické síly Nové Národní Fronty, pracující inteligence, kulturní fronta a angažovaný pracující lid požaduje klid na práci a útok na "demokratické principy" hlasitě odsoudí! Ale možná je to jenom tým, že už su starý a škaredý a tým novým, "evropským hodnotám", na rozdíl od těch mladých a krásných, moc nerozumím.

(Panu Šikovi a Valíčkovi přeji hezký den i víkend a kolegovi Trčálkovi předem děkuji za hodnotný, "opravdu ftipný" příspěvek, kterému předem uděluji zaslouženou vtipnou karmu!)

Více o problematice zde: https://myzemedelci.cz/

Autor: Jiří Jurčák | pátek 1.3.2024 9:15 | karma článku: 37,86 | přečteno: 1027x
  • Další články autora

Jiří Jurčák

Výbuch demokratické sopky a výron té správné demokratické demokracie

To, že je Babiš nebezpečím nejen pro demokracii, ale i pro stát, je jasné nejen Bc Lipavskému, ale i každému správnému strážci demokracie v této zemi. Demokracie je totiž pouze tehdy, pokud si voliči zvolí ty správné demokraty!

13.3.2024 v 12:21 | Karma: 40,51 | Přečteno: 1211x | Diskuse| Společnost

Jiří Jurčák

Jak nás prezident-generál Petr Pavel nezatahuje do války

Tak jsme se včera od našeho nadstranického pana prezidenta dověděli, že nás opravdu nezatáhne do války. Babiš se musí za svou billboardovou, lživou kampaň, opravdu stydět! Falešní chcimíři puknou vzteky!

6.3.2024 v 8:24 | Karma: 39,74 | Přečteno: 1651x | Diskuse| Společnost

Jiří Jurčák

Putinovi pohrobci z Frankfurtu přichýlili Hudáčka!

Gospodin Gašek slavně zvítězil a Hrdina je opět o něco větším hrdinou. Jarda J. sáhl do pokladny a Hudáček má z ostudy kabát! Pravda a Láska opět slavně zvítězily! Hurá nazdar, hned se cítím svobodněji a bezpečněji!

8.1.2024 v 23:44 | Karma: 37,89 | Přečteno: 1175x | Diskuse| Společnost

Jiří Jurčák

Profesor Nutella dává zapravdu dezolátům

Kdoví, jak po přečtení těchto zavádějících informací bude kulit oči náš ministr pro potírání nesprávných názorů a poplašných zpráv, Víťa von Osterreich. Mne napadlo jediné: Milouš Jakeš se chechtá z komunistického záhrobí.

7.11.2023 v 14:22 | Karma: 42,49 | Přečteno: 2231x | Diskuse| Společnost

Jiří Jurčák

Fiala kupčí s uprchlíky. Asi touží po francouzském scénáři

Zatímco Orbán s Morawieckim se proti kvótám a výpalném za uprchlíky jasně vymezili a další jednání zablokovali, světový lídr Fiala to označil za nešťastné. Už se těšil, jak shrábne za Ukrajince nějaké to euro na F pětatřicítky.

30.6.2023 v 17:56 | Karma: 43,02 | Přečteno: 1752x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Bystroň tvrdí, že balíčky od Ruska nedostal. Stěžuje si, že se stal obětí kampaně

27. dubna 2024  9:12

Poslanec Alternativy pro Německo (AfD) Petr Bystroň se ohradil proti článku magazínu Der Spiegel,...

Kanada přispěje české iniciativě na dělostřeleckou munici. Přidá i na drony

27. dubna 2024  8:55

Kanada poskytne další peníze na ukrajinskou výrobu dronů a na českou iniciativu, jejímž cílem je...

Rusové v noci ničili ukrajinskou infrastrukturu, znovu útočili i na Charkov

27. dubna 2024  8:05

Sledujeme online Rusko v noci na sobotu zaútočilo na energetickou strukturu Ukrajiny. Ve třech oblastech poškodili...

V Česku přibývá nakažených malárií, nemoc si lidé vozí z dovolené

27. dubna 2024  7:29

Po útlumu v době covidu-19 opět roste počet Čechů, kteří se v zahraničí nakazili malárií. Loni jich...

  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,37
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik