Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

Benda,jeden z poslední dinosaurů české politiky,který nepochopil,že je čas vyhynout .;-D

0 0
možnosti
JP

J72a86n 35P14a89v94l27í28k

14. 3. 2020 13:26

Úvaha poslance Marka Bendy je racionální a reálná, pokud politici demokratických opozičních stran potlačí svou ješitnost a vzájemnou nevraživost. Jeho iniciativu je záhodno podporovat, Ale chápu, že mnozí zdejší blogeři si již nedovedou představit jiný scénář než s Babišem na věčné časy a nikdy jinak.

0 0
možnosti
JJ

Můžete mi, prosím, osvětlit, jakým způsobem by chtěla tato slepená ětyřkoalice dosáhnout na možnost vyhrát volby, mít premiéra a sestavit vládu? Umíte počítat?

0 0
možnosti
Foto

Tak u Bendy se lze dočkat kdejaké "nedobroty" a nesmyslu a překvapuje mne, že vás překvapuje.

Pokud ovšem to měl bát vhodná náboj k výstřelu, tak mohu jen konstatovat, že takových nábojů najdete kvantum i v ANO, Trikolóře, SPD, u socanů i komunistů, že byste mohl střílet nepřerušeně. Nebo snad u posledně jmenovaných to tolerujete a nevadí vám to?

0 0
možnosti
JJ

Nevím, jaké "náboje" máte v tomto případě na mysli. Jinak - Benda je způsobem svého působení ve sněmovně tak ojedinělý případ, že bych u ostatních stran jen velmi těžko hledal podobný "úkaz". Za druhé - ten model, který nám veřejně předložil a který s největší pravděpodobností myslí opravdu vážně, je tak primitivní, že až hraničící s hloupostí a vážně bych to nečekal od někoho, kdo se v politice pohybuje tak dlouho. Za třetí - brečet tady nad "nespravedlností volebního systému", když sám hlasoval pro systém většinový a to je daleko za elementární (nejen)politickou slušností, kterou se on a jeho strana tak vehementně ohání. Za čtvrté - při jeho zkušenostech bych předpokládal, že by si mohl uvědomit naprostou nereálnost a hlavně FUNKČNOST té jím navrhované koalice... No a proč zrovna Benda a ODS? No proto, že jsem ji do parlamentu doposud vždy volil, jako to "nejmenší zlo". A protože mne opravdu štve, jak s tímto mým hlasem, tato momentálně naprosto neschopná partaj, nakládá! Tož tak.;-)

0 0
možnosti
ZS

Copak pan Benda, inventář sněmovny ...

0 0
možnosti
Foto

J95o17s38e63f 69B13á44r13t71a

14. 3. 2020 10:42

Benda nemá šanci ani kdyby na koronavirus vymřeli Babišovi voliči. To by totiž vyhráli Piráti, protože mladí voliči nemyslí a volí. Viz stávky za klima...

2 0
možnosti
SB

Bpohuželů máte pravdu.

Píši "bohužel", protože Piráty považuji za vůbec to nejhorší, co ve sněmovně je.

Dokonce za horší než klasickou KSČM, protože u té alespoň každý ví, s kým má tu čest.

2 0
možnosti
SB

Ono by bylo zajímavé si dohledat někde v archívních dokumentech, jak pan Benda hlasoval, když byl schvalován současný systém přepočítávání voličslých hlasů na poslanecká křesla. Zda on náhodou nehlasoval pro schválení. Asi ano, protože ODS tehdy byla jednou ze dvou stran, která byly nejsilnější a zmjěnu oproti tomu, co bylo předtím, iniciovaly a prosazovaly. A pan Benda, na rozdíl od drtivé většiny dnešních poslanců, byl poslanecm už tehdy.

8 0
možnosti

Marek Benda začínal v KDS, které šla do holportu s ODS, jinak by se tenkrát (v roce 1992, nebo 1996) do parlamentu nedostala. Nevím zda tento pán někdy studoval MFF, ale i jeho diplomová práce na plzeňských právech byla dosti pofidérní, jak co do rozsahu, tak obsahu. Ovšem je synem jednoho z nějvětších disidentů, z čehož prakticky žije dodnes. O reáném životě ale nemá ani šajn.

2 0
možnosti
Foto

I45v25a43n 16M57a51r95e27k

14. 3. 2020 7:55

Pane Jurčáku - Karma.R^ [>-]

5 1
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,37
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik