Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Opožděně (nebyl čas): R^.

0 0
možnosti

Dobrý večer přeju, pane Stejskale. a díky za zastavení v tom našém kraji.:-)

0 0
možnosti

Ten blog je moc hezký, takový přirozeně člověčí. Obrázky ukázaly jaké to tam máte pěkné.

Nechápu tedy, pane Jurčáku, za co se omlouváte. Komu se to nelíbí, ať...to nečte. Jednoduché.

2 0
možnosti

Zdravím vás, paní Šípková. To se omlouvám odborníkům a znalcům, kteří sem omylem náhodou zabrousí, jako se to stalo panu Vlkovi.

Rád jsem vás tady potkal a ještě raději, že jste tomu blogu porozuměla tak, jak byl míněn. Hezký večer přeju!:-)

1 0
možnosti

Omlouvám se všem případným čtenářům za prostinký text úrovně žáka šesté třídy, ale jinak to opravdu neumím. Z češtiny jsem maturoval už před více než čtyřiceti lety a fotky mačkám jen na to, co se mi líbí. Takže těm, co se to nelíbí - nemusí číst a prohlížet až do konce a pokud by snad někdo chtěl něco připodotknout a brání mu v tom pouze vrozený či vychovateli vnucený pocit slušnosti, klidně se vyjádřete. Já to fakt unesu a nikoho nemažu, ani nenahlásím.;-D

Jen taková zajímavost. Sociální složení včerejší skupiny - podnikatel ve stavebnictví, student, podnikatel a rentiér na penzi, státní úředník, dělník. Politické příslušnosti různé. No, nasmáli jsme se, pobavili o lecčems a hlavně jsme si to užili!! Takže jde to, ne že ne. Jen není potřeba na všechno jen nadávat, kritizovat, hádat se, ale radovat se (nejen) z krásného dne. A z toho, jak se máme furt hodně a hodně dobře.;-)

4 0
možnosti
Foto

Zdravím Valachy a díky za krásně naladěný blog;-)R^

1 0
možnosti

Zdravím též do Čech! I na Hostýnkách muselo být krásně, ale myslím, že tam byly o víkendu davy... Děkovat netřeba, však víte, rádo se stalo.;-)

1 0
možnosti

Jsem rád, že se někomu líbí, paní Dubcová. :-)

Víte, čemu se u nás, na Valašsku, říkalo "dubce"?;-)

0 0
možnosti
Foto

J98a80n 72Š41i47k

18. 1. 2021 14:42

U nás v Doubravách to vypadá stejně. Vlastně na Důbravách :-) Kvůli tomuhle bych taky nikdy neemigroval :-) Mějte se krajane

0 0
možnosti

Zdravím srdečně, pane Šiku. Často pročítám vaše zdejší povídky a většinou se mi líbí. :-) Přes Doubravy projíždím docela často, nejen autem a nejen pracovně. Ať se vám daří.

0 0
možnosti
Foto

To je panečku špacír :)

0 0
možnosti

No, řeknu vám, že jsem měl dost a než jsem překlopil tu půlku štreky, tak naštěstí zvítězila moje pověstná umíněnost a hlavně vědomí, že se to už letos nemusí vůbec opakovat. A nechápal jsem, že i přes to, že byla neděle, bylo venku poměrně tak málo lidí. No, hlavně že si můžeme ponadávat, že jsou zavřené sjezdovky a hotely a nikdo "nemůže kvůli vládě na zdravý vzduch.";-D;-D

2 0
možnosti
Foto

Pane jurčáku, z Vašich řádků dýchá radost a pohoda, a tak to má být. Všecko má svůj čas - jaro, léto, podzim aj zima. A když je leden, mají být pole, lesy i chalupy pod sněhem. A na kamnech má být dobré, silné jídlo a také něco pořádného na zahřátí U nás v sobotu byl perfektní gulášek, v neděli slepičí polévka s játrovými knedlíčky a řízky, dnes parádní valašská kyselica s valašskou klobáskou. A navečer udělám svařák z červené frankovky. :-PTaké lítám s foťákem okolo chalupy, i tam je co fotit. Jo, a tam, na té fotce od Příluk na stráň ˇs novostavbami je na protější straně vidět i kousek špičaté střechy naší chaty. Manžel tam pověsil na strom nové krmítko, chodí tam krmit ptáčky. Navštěvují ho tam prý také dvě kočky, jedna černá a druhá mourovatá. Milují ho. Nosí jim tam různé palmlsky. ;-)Zdravím...

0 0
možnosti
Foto

Jo, a teď vidím, že na tom dalším obrázku s tou vyšlapanou stezkou okolo Dřevnice, a je vzadu na kopci vidět, mezi jinými, i ta naše celá... Díky za pěkné fotografie... Díky přírodo, za "ladovskou zimu." Za jiskřící sníh i za modré nebe - a v noci za nebe plné hvězdiček. :-)

0 0
možnosti
Foto

Pěkný kraj, pěkné fotografie. R^:-)

2 0
možnosti

Kraj nádherný, pane Chudáčku. Přiznám se, že to byl jeden z důvodů, proč jsem kdysi, když to tady vypadalo docela beznadějně, neemigroval. Díky za návštěvu!:-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS