Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Palivo do JED a JET muze dodat akorat Rusak. Jinak karma :-)

0 0
možnosti
DV

D52a18v57i33d 81V14l12k

21. 4. 2021 8:58

Je známo ,že proruská pátá kolona se rekrutuje z postarších strejců z Horní Dolní.Nezklam jste jako vždy.

1 2
možnosti
PN

naucte se vnimat smysl psaneho textu, vy zrovna patrite mezi potrefene, co by nejradeji s temi, co nehykaji na povel jako vy, zatocili pekne po bolsevicku.

0 0
možnosti
TT
PB

P80e75t82r 55B29u73r75i22a33n

19. 4. 2021 23:21

Křečovitá ironie odezikezdi bývá zpravidla známka hluboké zoufalosti. Dovedu si představit, co někteří pojídači levných pirožků právě zažívají. Ale vztek si jděte vykřičet někam do východního ústranní. My za to fakt nemůžeme, že jste se nechali tahat na špinavé fusekli jak malí jardové z rohu do rohu.

2 6
možnosti
OD

Jurčáku, ty jseš v tom pochybování tak dobrej, že já nejen pochybuju o všem, co píšeš, ale i začínám pochybovat, že vlastně vůbec existuješ.

Hele, každej umí tvrdit, že je Jurčák, mám právo pochybovat.

2 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 3
možnosti
Foto

Co dodat? Aspoň že jste se odreagovat ujetou virtuální realitou. Ale náboj to tedy má.

4 1
možnosti
Foto

VSKUTKO TOLIKO TENTO AUTOR?;-)

2 0
možnosti
ZZ

Po premiérově prohlášení v TV vše vypadalo jasně a tak čistě, že to bylo až odporné. S odstupem několika málo dnů se objevuje víc otázek než odpovědí, protože BIS striktně prohlásila, že nic zveřejňovat nebude a je třeba ji pouze slepě věřit !

;-(;-(;-(

2 0
možnosti
AM

Tak samozřejmě že prezident, předseda vlády, ministr vnitra, členové sněmovních a senátních bezpečnostních výborů a někteří další, ti jen věřit nemusí, ti mají všechny informace. Veřejnost se vším seznámena nebude. Tak to chodí.

2 0
možnosti
AM

Kdyby to nebyla tutovka, hradní pán by rozpoutal peklo na zemi a všude by lítali čučkaři a hyeny ............ když už ovšem i Miloš Zeman s kňučením zalezl na týden do díry, budou důkazy zdrcující...

5 0
možnosti
JJ

Je to možné. Nicmáně pokud předkládá důkazy po sedmi letech někdo, koho vyznamenává CIA, po sedmi letech a v těchto souvislostech, jsem se svými závěry opravdu opatrný. Pokud tady ty důkazy jsou, kde (a proč) se najednou vzaly zrovna teď? Zvlášť po zkušenostech z Iraku a všech těch akcích CIA které se časem ukázaly poněkud problematické.

4 0
možnosti
Foto

Klasika. Určitě čerpáte své informace z osvědčených východních zdrojů. Cituji Vás: "....Tedy, ne, že by si Rusáky na ukrajinském bojišti třeba rádi neotestovali....".

Tu dělostřeleckou přípravu už od těch přátel všeho ruského slyšíme týdny: Ukrajinci si chtějí na svém území udělat pořádek, proto tam Rusové vlítnou, ale bude za to moci NATO a USA.

6 3
možnosti
JJ

Čerpám tam kde vy. A nejsem "přítel všeho ruského". Jen potvrzujete to, o čem píšu v blogu. Každý, kdž se odváží zapochybovat, je potenciálním ruským agentem. Možná najdou moji fotografii někde na křižovatce ve Slavičíně, jak jsem tamtudy projížděl na kole. a budu postaven před stanný soud.

4 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,37
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik