Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chacha, chichi, chocho

0 0
možnosti

Jirko, jednou na tu vysmívanou svobodu budeš jenom vzpomínat.

4 1
možnosti

Marťo, jak to tak sleduju, je to docela možné. Ovšem daleko větší nebezpečí, než od nynějších kovidoopatření vidím v dnešnímu neomarxismu, pseudokorektnosti, pseudohumanismu, multikultiantirasizmu, eurosvazizmu, klimatickému a elektomobilnímu šílenství atd atp.

ale i tak jsem optimista.:-)

7 0
možnosti

Skvělý text o jednoduchosti přemýšlení vyvolených. Nadarmo v tom posledním slově nezaznívá název příslovečného zvířete.

1 1
možnosti

R14a11d13e23k 16K72o63h44u91t

18. 5. 2021 22:38

To víte, inteligentní elita.

0 0
možnosti
Foto

Doufám, že se jedná o ironii a velmi silnou nadsázku. Pokud ne, tak to ani nemohu adekvátně ohodnotit, protože bych byl hned smazán.

3 3
možnosti

Jestli on se autor tak trochu netrefil do Vás, že se upínáte k ironii. Ona potrefená husa se ... však víte.

6 0
možnosti

Koukam, jste přihodil své polínko na vatru místních emocí. I vy jeden!

Dal jsem si všechny statě na téma Cilich a soudím, že mnoha lidem zde už trochu hrabe. Je to zábavné, šílenství má nekonečně mnoho různých tváří.

Přeji Moravský ráj v duši.

2 0
možnosti

Oheń a jeho správná funkce, byla drahnou dobu součástí mého povolání i obživy, tak se nedivte.;-)

1 0
možnosti

Covidoví partyzáni, flastenci, važte si jich, oni nás tady všechny zachrání, vládu, komunisty, coronafašisty i covid vymetou, nebýt jich, kdo by nám otevřel oči a mysl?:-)

1 1
možnosti

D25a25v67i24d 16V56l75k

18. 5. 2021 13:21

Tak jste to národu nandal. Všichni jsou srabi a měli se bouřit za komančů i když teda ti komanči vlastně to byli podle Lučanova blogu "jadrní chlapi." žádní lachtani. Dříči férový borci. Nevadí, že podepsali spolupráci s STB uměli i v STB vzít za práci. Vzpomněl Lučan se slzou v oku, všechny ty slévače, rolníky, válcíře ze stokorun. Ty rovné férové chlapy co budovali socialismus a nežvanili na Facebooku. To dneska se to všem vyskakuje. Hlavně ti mladí ty jsou falešný, Husáka na ně a do sléváren........... Furt se ohánějí svojí svobodou.

A Babiš je správný chlap, to nevadí ,že krade ze společného a Hamáček to by byl slévač sice mu hrozí 12let natvrdo ale.................. Lučan to ví, je to taky jadrný chlap, ruce udřené, jak celý život plnil plán brigád socialistické práce.........

Já nevím, sorry , ale tohle je blog netolerantního ubrblaného chlapa z dědiny, který mi chodí prudit a urážet mě pod každý druhý blog.

4 6
možnosti

Asi jste četl jiný blog a nebo máte bujnou fantazii.

9 0
možnosti

Boj za svobodu říkat a dělat hlouposti i pokud to spoustu lidí bude stát život je obzvlášť odvážný. Je kruté, že na něj hlupákům takhle šaháte.

4 2
možnosti
Foto

Tohle sedí i na vás a vaše chování. Jezdíte autem, MHD, vlakem, chodíte do přírody, plavete, lezete na skály? Máte kontakt se zvířaty? Máte nějakého koníčka, kde by mohlo dojít k úrazu.... atd. atd. Dobře jste se pasoval.

4 1
možnosti

Byl jednou jeden odbojář. Bojoval statečně. Skoro každý den odbojnou supliku sepsal a mezi lid rozšířil. I své fotečky se psím náhubkem publikoval. Ale nevydržel, ač současná vláda už má na kahánku a až skončí, medaile za čtvrtý odboj budou z nebe padat. Ten nátlak vlády, aby až skoro násilím donutila pokud možno maximum lidí k očkování proti covidu, byl opravdu neúnosný a tak mu nakonec podlehl. Dostal pozvánku, tak tu Antichartu prostě musel podepsat. Co to kecám. Hned jak mohl, sepsal poníženou supliku/žádost a pak teprve obdržel pozvánku. Co mu pak zbývalo, než se nechat bodnout. Inu, ten nátlak byl obrovský. To si nedovedete představit. Ale on tak miloval svoji práci, že prostě musel. Ale čo bolo, to bolo. Už zase bojuje. Už ví, jak padělat Covid pas.

15 1
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,37
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik