Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Slušné to asi není, ale řekl bych, že se s tím setkávám celý život ( při fotbale ). Během hokejového MS v Praze 1985 vypískala celá hala sovětskou hymnu po každém zápase. Jistě, mělo to své specifické důvody, jen jste mi to připomněl.

1 0
možnosti

Bučet na Skopce se smí, prohráli válku....

Angličané a Rusáci jsou poslední národy, které ještě pořád každoročně dobývají Berlín, protože to bylo naposled, kdy se cítili opravdu vítězně.

Došlo vám, že ti černí klečí proti těmhle chodícím důkazům toho, že Homo pochází z opice? Letmým pohledem na anglickou tribunu uvidíte spoustu jedinců, kteří na tom výletě od opice k člověku udělali jen pár kroků.

0 0
možnosti
Foto

Co to je?Nacionalismus.Ti angličtí primitivové se jistě pokládají za velké vlastence... taková hloupá spodina se schází i v našich kotlích.

0 0
možnosti
Foto

Sím, bučení a pískot při státní hymně soupeře je hulvátství a buranství. Pamatuji, jak s neskrývanou rozkoší pískali slovenští diváci při zápasech proti České republice, pokukd se takové zápasy odehrávaly na Slovensku.

1 0
možnosti

Hele, vemte si švýcarský tým, kolik je tam nedomestikovaných Švýcarů, mělo by to být jak cyklistice, prostě nehrát za státy, ale pouze za týmy

0 0
možnosti

No, já bych to nechal tak jak to je. Je na hráčích, jestli se cítí být Švýcary či nikoli a na trenérech, aby vyhmátli, jestli ten který hráč chce jít potit krev za mančaft, nebo si chce jenom ještě víc pohonit ego a zvýšit svou, již dávno i tak naprosto nehoráznou cenu na trhu...

2 0
možnosti

Hele, vemte si švýcarský tým, kolik je tam nedomestikovaných Švýcarů, mělo by to být jak cyklistice, prostě nehrát za státy, ale pouze za týmy

0 0
možnosti

Ten pískot při německé hymně mě také rozzlobil. Pískot při hymnách je ubohost měli by si to uvědomit i Poláci, kteří pro změnu pískají při ruské hymně, jakkoli jejich důvody z historického hlediska chápu. Ale prosím při hymnách nepískat. Jinak zasloužená karma. R^:-)

4 0
možnosti

Tož to potěší! Zvlášť od někoho, kdo moje blogy vlastně nečte!;-) Opravdu nic ve zlém. Já si na vás nedávno vzpomněl, když jsem podvakráte navštívil onu ikonickou hospodu v ČB protože mám dojem, že to někdo v diskuzích označil za vaši základnu. Ovšem, opět nic ve zlém, dršťkovka výborná, koleno také velmi dobře, ovšem ten Budvar... museli jsme si zajít spravit chuť někam vedle opravdovým pivem. Naštěstí těch podniků, kde je čepují o je hnedle nedaleko plno!;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,37
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik