Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Omlouvám se všem, (hlavně tedy těm, kteří zde řekli něco k věci a k blogu), kdož přispěli do této diskuze a i když bych rád na některé příspěvky odpověděl, bohužel, nějak jsem se fyzicky přecenil a Nejvyšší mne za to okamžitě potrestal a poslal na odpočinek do postele. Samozřejmě, že je zde zase hodně ideologů, kterým nejde až tak o téma, ale o "správnou věc" a těm mé odpovědi nechybí, protože se jistě spokojili s tím, že zde mohli vykřičet tu svoji "pravdu".;-D

Takže někdy příště.;-)

0 0
možnosti
Foto

Chování Andreje Babiše mladšího se vůbec nedivím. Jeho otec se k němu v souvislosti s kauzou Čapí hnízdo zachoval opravdu hnusně. Vzpomínám si na vtípek, který tehdy koloval:

"Kdo je horší než krkavčí matka? Čapí otec!"

A možná něčeho podobného zažil Andrej Babiš mladší i víc. Navíc synové často těžce nesou, když otec opustí jejich matku kvůli jiné mladší ženě. Někdy to svému otci neodpustí nikdy. A něco podobného se přihodilo i u Babišů. Andrej Babiš starší poznal svoji nynější o hodně mladší ženu jako sekretářku v jedné ze svých firem. (Snad v Lovosicích a oženil se s ní až když už byl v politice.) Inu, banální příběh - úspěšný muž přece musí mít mladou atraktivní partnerku.

2 0
možnosti
Foto

To že otec si najde mladší model není divného. Hrozné je, když svého syna z první manželství od mala uráží a ponižuje jej a tvrdí o něm, že je pouhé ho.... u cesty a podobně a stejně tak se chová dceři s prvního manželství, o které také prohlásí, že je schizofrenik, tak to není normální to je zvrhlost.

1 1
možnosti
OD

Milej Juro,

ty máš talent větrat historky, které se mne dotýkají. S hospodským z Hlučné samoty se znám a tak se znám i s jeho štamgasty, mezi nimi i s Mirou Kalouskem. Nebudu tu větrat historky, jen ti napíšu, že bratr Miroslav je střelec, který má nad politikou veliký nadhled a ten mu dává drzost dělat věci, které by většinu "kuních ksichtů" v politice ani nenapadly. Osobně je to člověk chytrej, vtipnej má velkej dar ironie i sám k sobě a politiku bere jako hru v mariáš. On je tem, kdo vzdy bude raději hrát durch než utíkat na betla. U kostelníků tehdá někteří hráli levou, na stole demokratická středová, pod stolem smrdutej holport s komoušema, Paroubek tenkrát tlačil na "Bohumín", jak mohl, tak to Mira celé shodil tím, že to svinstvo vytáhl na stůl.... a najednou byli kostelníci zase férovost sama. Čerta se staral o to, jak to pochopí das Folk.

Taky si pamatuju, jak na úvod jednání o Topolánkově (ne)majoritě nastoupil do Bárty a sotva ho utrhli dřív, než Bárta dostal pár přesdržku. A to ten zoufalec z nobl rodiny, která chodila ke Klausům na čaj, tak Vítek dostal od mladého Vendelína hlídání celého ČEZu, dost potřeboval.

Markéta je hodná, slušná holka z Litomyšle, která prošla politikou od píky na obvodě, na rozdíl od toho naslizlého Pospíšila, kterej lehává s Moravcem a pase prachy Medy Mládkové jako typický právnický parazit, je to jedna z mála tváří pražské TOPky, která nemá "za nehtama" z ODS, odkud většina komunálních TOPkařů zdrhla, protože neměla koule a žaludek na ten rokenrol, co tu rozjel Pavlík Bémů s Hrdličkou, Rittigem a Janouškem. Mimochodem, Hrdlička teď pase SPD - muhaha!

To, že "umí media", je jen plus pro Miru i pro Markétu. Že Šlachta i s tím šilhavým Ištvánem vypadají vedle nich jako dva Mexikáni vedle Clinta Eastwooda ve spaghetti westernu, je jenom jejich chyba. Nic proti němu - i hotentoti si zaslouží svého zastupitele.

0 1
možnosti
OD

A mladej Babiš? Asi Andrej něco zanedbal ve výchově, to je tak, když se jeden ožení s rudou konexí a pak se s ní "demokraticky" rozvede.

Inu, jak říkáme na Spartě, jednou fízl, vždycky fízl.

0 0
možnosti
Foto

Babiš mladší o svém tátovi. Můj otec si nezaslouží, aby ho měl kdokoliv rád. Já si už v žádném případě takové city nedovolím k člověku (jestli si vůbec zaslouží být pojmenován člověkem), jako je on. Můj otec byl vždy falešný a zlý, politika ho nijak nezměnila, jenom se zlepšila jeho schopnost přetvařovat se. Pravda je ta, kterou zná asi jenom rodina z jeho prvního manželství, že je to sadista. Po nějaké době začal směřovat své sadistické choutky na zaměstnance a do byznysu, kdy na jeho pokyn jiní lidé ztrpčují druhým život místo něho. A někteří i s chutí, jako pan Protopopov.

4 1
možnosti
PB

P86e93t89r 94B63u63r29i46a45n

20. 8. 2021 11:07

Markéta Pekarová je předsedkyní TOP09, zastupitelkyní Prahy8, poslankyní PS ČR a členkou deseti různých poslaneckých výborů, podvýborů a klubů.

Traktorista Šlachta, nebo Trikolóra, jsou prosím pěkně kdo?

Mediální prostor v TV (ale i rádiu) je velmi přísně monitorován 24 hod. právě kvůli tomu, aby v něm nedocházelo k politickému protěžování. Buďte tedy ujištěn, že čas věnovaný různým politikům je v něm dobře objektivně rozdělen podle daných pravidel a jejich důležitosti.

Píšete: A pomiňme, zda je mladý Babiš svéprávný či nikoli a má-li či nemá-li nějaké psychické problémy....tak pokud to opravdu pominete, potom vám musí nutně vyjít, že dospělý Babiš ml. si může dělat rozhovory a mediální pózy s kým chce.

Doložená řada lží, kdy si Babiš st. nepamatoval kde bydlí, záhadná kletba Čapáku, kde psychicky onemocněli oba jeho čelní představitelé (syn i dcera) a nesmyslně vrácených 50 miliónů, které dle svých slov Babiš st. nikdy nečerpal, nežádal o ně, ba ani tehdy nevěděl, že nějaký Čapák vůbec existuje, berete jako košer. Rozhovor u piva je však pro vás podraz nejvyšší úrovně. Máte poněkud převrácené hodnoty.

Mimochodem, na antiKalousek a antiODS postavil Babiš celé hnutí ANO. Má to dokonce takto napsáno i na svých stránkách hned v úvodu. Jediným jejich programem je tam odstavit tyto lidi od moci.

5 2
možnosti
LB

L58i32b34o23r 27B82í87l94e59k

20. 8. 2021 13:28

No nevím, pane Buriane, domníval jsem se, že jste tak trochu nad věcí všech těch politických táborů, jak jakoby se hádají, pak jdou spolu po akci u

Moravce na pivo, jakože to dělají a že jenom trubky na ty jejich kecy skákájí napříč politickým spektrem, laik se diví, odborník žasne, že tady ještě někdo věří té naší pohádce o demokracii, pusťte si weby slovenské, tam je opozice, která buší do Matoviče a Čaputové, i když je to Smer, tady opozice prakticky nefunguje

2 0
možnosti
MB

Bureš na Kalouskovi postavil celou kampaň. Krade, pije a šije padáky. Výsledek? ANO pán, jediným prošetřovaným! Doma, i na mezinárodní úrovni. Táta koupí dítěti hnízdo, syn o tom ovšem ani neví! Dítě je nemocné, tedy oligarcha jej pošle na Krym! Nic divného, přísahá ! Nápady z fronty na kozy ! ...

Chlapec toho má dost - "Nejsem žádný úřední blb"! Jsem pilot, v době Hnízda, jsem pobýval v USA! chlapec se očišťuje. Zbavuje lékařku mlčenlivosti a jde na PČR vypovídat. Otce to nemůže zastavit, rozdává knihy, které nesepsal. Fanoušci jsou nadšeni, polížou si i zmzlinu ... ! (Reformy, oddlužení, vize) ?

Al Capone, byl lapen za daně. Bureš, si kupuje lidi za jejich prachy. Pokud chybí, zadluží je. Daňaře má dobré, reklamy za Hnízdo Alenka zametla pod koberec MF. Sranda je, že může být lapen za únos! Prostě, syn musí blbem zůstati, aby se nám žilo lépe ! 31% lidí freneticky tleská, neuvěřitelné ! Kalousek je Hyena, to je jasné, uvádím pouze pro pořádek ... :-)

9 0
možnosti
Foto

RvNechápu, jak někoho může bavit psát takové hloupé, neinteligentní bláboly. To si ten dotyčný opravdu myslí, jak je nesmírně inteligentní a vtipný ??? Kdyby napsal miluji za hrob Babiše bez ohledu co je to za osobu, vypadalo by to lépe.Rv

6 3
možnosti
LB

L98i94b65o27r 75B82í31l43e47k

20. 8. 2021 13:41

Tak napište něco lepšího a neschovávejte se jenom v diskuzích, o tom je

1 0
možnosti
JK

A nebyl ten, kdo zneužil Babiše mladšího, náhodou Babiš starší?

8 1
možnosti
MB

Milá Mirko. ANO, kdo není padlý na hlavu, tak to vidí. Žádná vláda od r. 1989 nezdehonestovala živno stav více. Paroubek musí žasnout! Jaké pastelkovné? Tady se nakupují lidé za jejich prachy! Pokud dojdou, tak se půjčí další! Reformy? Důchodová, umenšování státu, byrokracie - inflace a erupce cen, nákladů? K čemu? Lépe je podepisovat knihu, kterou autor nestvořil a točit zmrzlinu. A co děti, mají si kde hrát? No na Krymu zcela určitě ... :-)

7 1
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,37
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik