Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D26a13v78i96d 80V73l43k

6. 3. 2022 17:33

Lidi jako vy nemají ani ideály ani hrdost a ani čest. Jste esence "Čecháčkovství" a hloupého českého švejkování bez humoru. Rv

3 0
možnosti
JJ

Děkuji za upřímný odborný a výstižný psychologický rozbor mé osobnosti. Pokud vy budete příkladem hrdosti a vlastenectví, rád zůstanu hloupým Švejkem, byť i bez humoru.

2 2
možnosti
PB

Vždycky jste mi byl odporný. Ale teď vidím, že to jsem byl k vám ještě shovívavý.

7 0
možnosti
Foto

Zkuste přesmyčku a výpustku.

1 0
možnosti
MB

;Vždyť je to prosté. Dnes už bojuje skutečně, pouze blbec. Vítězství zajišťuje ekonomika, vynálezy a patenty. Dobře vidno na Německu, Číně. USA je pořád technologická velmoc. Člověk, voják je cenný. Před ním musí jít stroj. Dnešní dron nahradí rotu průzkumníků. O bezpilotních letounech ani nemluvě.Chlap je řídí z kanceláře, přes půl zeměkoule. Zasáhne komín. D. Tump, nezahájil žádnou válku, neuvěřitelné. Válčil přes cla a obchodní politiku. Mega kolona u Kyjeva, se ničí sama. Od PHM, přes AKU, přes poruchy a jídlo. Asi půjdou domů pěšky. Skutečně, takto válčí pouze tatar , mužik z Kremlu. Nemá co nabídnout. Leda, pojízdná krematoria. Nešťastná, je předurčena k blahobytu. Mají doslova vše. Jistě, v tamním vysílání je to o lásce a porozumění . ... :-)

3 0
možnosti
VV

Jenze do tech krematorii zrejme nema palivo, tak udajne padli vojaci pomalu hniji na haldach.

2 0
možnosti
JH

Když mluví zbraně, mlčí múzy a často i rozum. Zato fanatici mají pré R^

2 2
možnosti
Foto

... inu, někdy lidé (tedy ti při smyslech, samozřejmě) mluví stejnou řečí jen proto, že je zcela jasné, kdo je agresor, psychoapat, idiot, ohrožující celý normální svět - a žádné bláboly pomatených, na tom nemohou nic změnit.;-)Tak prosté to je.

6 0
možnosti
JJ

Zdravím. Mrzí mne, že jste nepoznal mou upřímnou lítost a snahu o nápravu svých předchozích omylů. Jen doufám, že brzy budou ustanoveny komise, před které bude možno podstoupit a svou upřímnou lítost a pomýlení stvrdit svým podpisem. Jsem si však vědom toho, že Strana... vlastně ta nová, správná strana, toliko slušných a nepomýlených lidí už bude ostražitá a jen ztěží si získám úplnou důvěru těch, kteří nezradili a pevně třímají v ruce nerudý prapor, na němž pravda vždy zvítězí!

3 1
možnosti
Foto

Ukrajina teď potřebuje hlavně zbraně.

Velvyslanectví Ukrajiny uveřejnilo účet u ČSOB, kam lze posílat příspěvky, které budou:

Za shromážděné finanční prostředky zastupitelský úřad Ukrajiny vybere obranný materiál ve spolupráci s obrannými experty a zástupci Obranné sekce Hospodářské komory ČR a Asociace obranného a bezpečnostního průmyslu ČR.

V koordinaci se státními orgány, HK ČR, AOBP a ukrajinskou ambasádou bude zajištěna zákonem určená administrativa a následná logistika dodání. Zdroj: https://www.facebook.com/UkraineEmbassyinCzechia/

Číslo účtu je: 304 452 700/0300

2 1
možnosti
JJ

Tak tak. Jedině se zbraní v ruce vybojujeme mír a oběti jsou potřeba. Generálové a maršálové nejlépe vědí, co potřebuje prostý lid. Čím více zbraní, tím více míru a tím méně utrpení! Také je třeba pomoci zbrojnímu průmyslu, protože to je přece hybná síla našeho blahobytu! Jen doufejme, že do toho ten izraelský premiér nepřesvědčí ty evropské pacifisty a do toho všeho nakonec brzy nehodí vidle!

5 2
možnosti
Foto

Cituji Vás: Nedopřávejme sluchu všem těm Putinovým poskokům! Všem těm Nohavicům, Větvičkům, Lhotským, Bartoňům či Nožičkům

Zdroj: https://jurcak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=784466

A proč jsem ve vší Vaší skromnosti zapomněl na sebe?

4 1
možnosti
MV

taky me to prekvapilo

1 0
možnosti
MS

Ačkoli jste to myslel ironicky, tak přesně takhle by to mělo být. Tohle není válka, ale regulérní vyhlazování. Žádný stát NATO se v Iráku, Afghánistánu atd..(dosaďte si sami) nedopouštěl válečných zločinů takového rozsahu. Pochybuju, že by zdejší kolaboranti (kdyby žili před rokem 1945) měli chorobnou touhu k vyhlazování říct něco ve smyslu: "je to hrozný, nesouhlasím s tím a pak to pomyslné ale". Samozřejmě můžete dát příklad z druhé světové války.

3 0
možnosti
JJ

Děkuji, že jste mi to konečně vysvětlil. Opravdu nechápu, jak jsem si mohl byť jen pomyslet, že by se některý ze států NATO, natož mírumilovné USA, někde dopustily nějaké vojenské agrese, natož aby při tom došlo k útoku na civilní obyvatelstvo! Ti mrtví byli vždy jen samí teroristé a ozbrojenci, kteří to nemysleli s demokracií a pravdou a láskou nikdy dobře! Proto si svou smrt zasloužili a nyní ve všech těch zemích zavládl klid a mír. Ze všech osvobozených území jsou prosperující státy, kam se hrne tolik lidí, že je humanitární plavidla nestačí převážet na druhý břeh.

A z těch let před pětačtyřicátým by si měli vzít příklad všichni, kdož to s naší demokracií myslí opravdu vážně. Všichni přece dobře víme, jaké tresty by si ti "schvalovači" zasloužili! A mělo by se to rozšířit hlavně na ty, kteří sice "neschvalují" ale mají pořád nějaké připomínky a různé pacificistické kecy! Ti jsou totiž mnohem nebezpečnější, protože mají různé otázky a podrývají naše svaté, válečnické nadšení, zevnitř. Naštěstí jsou tady čestní a bdělí občané, jako pan Petržalka níže a pečlivě připravují seznamy! Možná, že už hledají i tu vhodnou zeď...

3 1
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,37
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik