Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

I vy jedna muchomůrko! Psát si politickou satiru a ještě k tomu o takových věcech; což nechápete, že novodobí historici již vybádali tu jedinou skutečnou pravdu?R^R^R^ To se vám fakt povedlo! Ale pozor, korektnostní policie bdí!

2 0
možnosti
PB

..... bych k temu výčtu dodal můj oblíbenej "ukrajinskej front",- z teho maji zamotanou palicu aj ty rusofob-fanatici a nevzdělaní politici, keří to hodili do placu;-D! - Ukrajinci teda osvobodili Pobaltí, Osvětim, Polsko, Československo a dokonce druhý "ukrajinský front" (asi druhá vlna Ukrajinců?) osvobodil Rumunsko, Bulharsko a Maďarsko!,- ...... a nyčko začíná hokej,- protože každej demokrat ví, že v obou ukrajinskej frontech bojovali Ukrajinci, takže logicky OSVOBOZOVALI!,- čímž je teda ale zároveň naprosto vyloučeno, že by nás SSSR v pětačtyřicátým dobyl a porobil! ,- progresivistická zápletka jak prase,-žejo?!

3 1
možnosti
ZZ

Ano - protože naši historikové dosud lidem otevřeně nesdělili, že Sovětské fronty se zpravidla nazývaly podle míst, kde aktuálně operovaly, nikoli podle převažující národnosti svých příslušníků.

;-)

2 1
možnosti
PK

Jste demagog. Vlastně nakonec je fajn, vzít si poučení z historie. Tak přidejme alespoň dva body.

* Kdo de facto pomohl Adolfu Hitlerovi rozpoutat druhou světovou válku? Že by neexistoval žádný pakt, mezi Sovětským Svazem a fašistickým Německem?

* Doložte prosím svá tvrzení jak o Majdanu, tak o roku 89 u nás. Moc rád bych si to přečetl. Tato témata mě zajímají. Jistě máte nějaké americké dokumenty a upřímně vás obdivuji, že jste se k nim dokázal dostat i přesto, že nejsou odtajněny.

* Když zmiňujete Vietnam, proč také nevěnujete pár řádků Vietkongu, které podporoval vydatně Sovětský svaz? V zájmu objektivity by to bylo správné.

* Rozšiřování NATO je zajímavé téma. Až teda do té chvíle kdy si uvědomíme, že NATO nikdy ve své historii, nikoho nenapadlo.

Předem děkuji za ty dokumenty o Majdanu a Sametové revoluci.

7 8
možnosti
Foto

Pane kolego, to se načekáte! Nanejvýš, že to jsou špatně položené otázky.

Pan autor by nám ještě mohl vysvětlit úlohu Prognostického ústavu, kde působil dvojnásobný agent KGB Karel Köcher.

Asi o něm zjistil, že se jako agent dostal do vedení CIA. Ovšem že byl odhalen a posléze vyměněn za Ščaranského, a umístěn k nám, už asi opomenul. Ale v tom lze jistou úlohu USA v r. 89 vidět. Kdyby ho nelapli, nedostal by se k nám. :-)

2 8
možnosti
PC

KarmaR^

Na blog p. Hauserové, přesvědčené, že ona sama v chapadlech žádné propagandy není, ač celý její blog naznačuje pravý opak, jsem (navíc po letmém zhlédnutí diskuse) raději ani nereagoval.

4 3
možnosti
MS

Jsem rád, že autor může demonstrovat, že nemaže nesouhlasné příspěvky, protože diskuze není o tom, že se blogeři vzájemně poplácají po ramenou. Tak poplácejte prosím autora. On má v reálu zjevně těžký život.

3 1
možnosti
Foto

Demonstrace teprve přijdou - to je již víc než jisté... :-/Rv

1 2
možnosti
OD

Milý Juro, ty to dneska bereš od podlahy. Američanům jsi řiť umyl do růžova. V Toskánsku skončily žně, prach odvál vítr a hned se rozjasnilo.

Děkuju za tu srdečnou lítost nad osudem Prahy, to bombardování bylo, ale po všem tom ostatním a s výhledem na konec, který přinesl jinou barvu nenáviděného vetřelce, to zase nebereme až tak tragicky. My víme, že to jsou tydlíti, kteří kolikrát nevědomky spáchají větší škody než když to plánují.

Ten druhej špalek se mi nezdá, Rusové určitě chtěli porazit Skopčáka a zabrat co nejvíce území, ale rozhodně nechtěli osvobozovat jenom z čistý lásky.

Celá moje rodina utekla do USA, Nejen Havla, ale i spoustu jiných lidí tu podporovali Američané. Je zajímavý, koho podporovali Rusové - Jakeše, Bilaka..... A teorii spiknutí si nech k vám do šenku, my místní víme. Že k vám to došlo jako folklor, to je věc šumu po drátech. To spiknutí přišlo půl roku po tom, co Walesa zasedl s Jaruzelskim, čtvrt roku poté, co to zabalil Kádár a Prahu zaplavili prchající dederoni a měsíc po tom, kdy rupla zeď v Berlíně.

To jenom u vás se nedělo nic. A ono někdy jo? Buď rád, že ne. Neopravuješ prostřílenou fasádu každých dvacet let..

Jojo, Amerika byl poválečný světový policajt. Domluvili to a všichni kromě bolševiků i podepsali v Bretton Wood. Píše se tam, že USA zaručí všem, kdo uznají jejich jaderné supervelmocenství, volnou plavbu po celém světě pro obchod a neválečné účely. Byli bulíkem, ale ti ostatní se k nim přidávali dobrovolně a ze strachu z bolševiků. Bez Američanů měl Stalin Evropu po Pyreneje koncem roku 45. Tak dělali pořádek po svém a tam, kde to podle nich bylo třeba.

Jsou to darebáci, ale neškodí těm, kdo jsou s nimi. Nic takového se o té bandě z východu říci nedá. A osobně, radši Clinta Eastwooda než Borise Meresjeva. Za tohle tě na Moravě pochválí, v Praze nad tím mávnou rukou a v Plzni ti dají po čuni. Jsme tu různí lidé, Juro.

9 0
možnosti
OD

P.S. Je zajímavý, že to, co Amící nerozbili bombou, později odmontoval a ukradl Vasil Rusák. Třeba v té Plzni...

A co neunesli po válce, pro to si přišli o dvacet let později. Proč krást lidem, když oni nám pomohou ukrást celou zem.

5 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JK

Obrátil jste propagandu naruby, no, z této strany smrdí pořád stejně. ;-)

1 0
možnosti
RJ

Hmm, mazáním příspěvků oponentů se zcela ztrácí smysl diskuze. Chápu ho pouze při mazání osobních útoků na autora.

2 0
možnosti
JJ

Možná jste si nevšiml, že je tady oponentních názorů dost a dost a nemám s nimi problém. Ovšem některé aktivistické výkřiky trolení a urážky prostě mažu a mazat budu. Jak vidíte i pan Ziegler tady má prostoru dost a dost.

4 0
možnosti
RJ

Základ dobré propagandy, jakékoliv, je zcela jednoduchý. Nesmí být prvoplánově lživá a zjevně nesmyslná. Z toho vyplývá, že musí obsahovat velké množství dokazatelných faktů. Kouzlo je v interpretaci těch faktů které zas až tak precisně dokazatelné nejsou. Ty jsou interpretovány zcela podle libosti každého "soudruha", který následně začne zpochybňovat i ty dokazatelné fakty. Účelu je dosaženo, černobílé vidění nastoleno.

0 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,37
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik