Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Každý, kdo nesouhlasí s kroky naší vlády je příslušníkem páté kolony Ruska ?

8-o8-o

0 1
možnosti

Ona se vládnímu slepenci ta válka na Ukrajině vlastně i moc hodí. Všechny její neúspěchy se totiž díky ní dají nyní hodit na Putina.

5 4
možnosti

Za mne jste ubohý zbabelec který maže nesouhlasné příspěvky a svádí to na administrátory.

Prázdné proužky v diskuzi mi dávají za pravdu.

4 5
možnosti

Než napíšete nějaký nesmysl, doporučuji se seznámit alespoň rámcově s pravidly diskuze. Šedé proužky jsem mazal já, příspěvky smazané redakcí zmizí a prostě nejsou vidět. Maže je admin tohoto blogu. Možná jste si také mohl povšimnout, že podstatná většina nesouhlasných příspěvků zde zůstala. Nikdy jsem nemazal, ale poté, co se do diskuzí u "nekorektních blogů" vloží velmi často trolí smečka těch správných "demokratů" a buďto autora svými urážkami otráví natolik, že přestane otevírat diskuze, nebo přestane psát úplně. Takže tak. Jinak, jak už tady bylo uvedeno, nejvíce pobaví, když se mazání příspěvků podivuje bloger, který má svoje diskuze šedými pruhy poseto. ;-)

7 0
možnosti

Tak když někdo pro firmy a domácnosti něco dělá a nevysílá jen signály - vypadá to jinak:

Kancléř Scholz ohlásil 3. balíček pomoci firmám a domácnostem ve výši 65 mld. EUR .

Opravdu se jedná o miliardy Eur a ne o nějakou kosmetiku typu Fialových žebračenek.

3 1
možnosti
Foto

Jurčáku a když nepíšete pravdu, tak to sem takto mohu uvést (že nepíšete pravdu)? Nebo to Vaše ego neunese a zase mě smažete?

2 3
možnosti

Zrovna jsem vám psal odpověď s tím, že tu ten váš osočující příspěvek nechám, ale byl smazán redakcí. Takže klidně pište co chcete, pokud to nebude trolling a urážky. Psal jsem taky, abyste ve Fialově textu přesně označil, kde těmi svými slovy myslel pouze organizátory a ne účastníky demonstrace. tak jen směle do toho, rád se poučím.

8 1
možnosti

Nebyli to samí proruští trollové, bylo tam i dost užitečných idiotů, kteří protestovali proti bídě, která však ještě nenastala. Alespoň se začíná ukazovat, kdo je kdo. Pojítkem mezi komunisty a tzv. pravičáky je hájení zájmů Ruska, t.j. boj proti EU a NATO a vytváření chaosu. Za to jsou z Ruska podporování a mnohé bychom možná našli na výplatnicích ruských tajných služeb.

6 0
možnosti
Foto

Tak nevím jestli se autor při mazání příspěvků cítí jako demokrat nebo "demokrat" :-). Ale cenzor určitě vůbec nenííííí ;-D

1 0
možnosti

Ne, autor cenzor není. Jen se přidržuje pravidel danou kodexem toto blogu a maže trolling a příspěvky, které mi podsouvají lži. Pokud se chcete, Flaško, nějak slušně vyjádřit k napsanému, nebo poopravit tvrzení premiéra, které řekl na Primě a na které pak dal odkaz i Poborský, klidně se vyjádřete. Ale zrovna od vás, který jste mazal jen to fičelo jen podle jména, se tady urážet nenechám.

7 0
možnosti

Přiznám se, že i já jsem měl trochu problém s osobní účastí kvůli některým z řečníků a některým organizacím, které se k pořadatelům akce hlásili. Nicméně - co takhle všemi demokraty deklarovaná a kdysi dávno i omíláná "svoboda slova". Nikdo z účinkujících nestojí mimo zákon a nikdo zřejmě ani nic nezákonného nepronesl. Protože to už by všichni ti elfové, Střížovi a Rakušanovi poskoci dávno harašili trestními oznámeními a "objektivní veřejnoprávní hlídači demokracie" by to rozmázli po celém světě a nejbližším vesmíru. Přiznám se, že jsem ani já s podobnou účastí nepočítal. Zvlášť, když se všechna média semkla k ochraně demokracie a akci se snažili co nejvíc zazdít. Žádné mimořádné spoje, žádné připravené transparenty, žádná podpora od (ne)Ziskovek. Pouze alternativní blogy, a sociální sítě, často blokovné a cenzurované. S hlavním tématem - Česko a jeho občané na prvním místě a vyjádření nedůvěry současné vládě a premiérovi. A s tím se nedá nic jiného, než souhlasit!

3 1
možnosti

"Je jasné, že ruská propaganda a dezinformační kampaně se objevují na našem území opakovaně a někdo prostě podléhá... Interpretace událostí, které jsem já měl zatím možnost vidět ukazují na silně proruské postoje a podle mně to neodpovídá tomu, co jsou záimy české republiky a našich občanů."

Nikde v tom nevidím, že by tím narážel na nějaké organizátory. Z řečeného jasně vyplývá, kdože to podléhá dezinformacím a ruské propagandě a koho tím Fiala myslel. Jasně na to také reagoval přímo z pódia Ševčík.

Samozřejmě Flaška, Ziegler a Poborský to těžko poberou, nicméně každý, kdož jen trošku rozumí česky a chápe význam slov, ví, koho tím Fiala myslel. Nakonec, všichni to vidíme i zde v diskuzích. KAŽDÝ, kdož si dovolí nějak zapochybovat o správnosti řízení a směřování vlády čtyřkolky (s pátým kolem u vozu), je vždy označen za koblihu, rusského švába a kolaboranta.

4 1
možnosti

No jo , mnoho z pětikolky to vidí jinak než moudrý pan premier, u Mlejnka se po rozhovoru s panem Rakušanem náhodou přeslechl a tady se asi náhodou přeřekl, nebo že by již ani zrak nesloužil řádně?

7 3
možnosti

Mlejnek, skvělý to člověk. Odborník na problematiku. Jen se již před několika léty zapletl s mafiány.

Rakušan ho několik týdnů držel nad vodou.

Nakonec světlo světa spatří jeden odposlech a je to .............................!

A takový to byl odborník. Prověřený.

I ta elektrika třebas mohla být díky němu levnější.;-D;-D;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,37
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik