Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To, že premiér Fiala razantně změnil své názory směrem k EU, nelze nijak obkecat, důkazy existují a jsou viditelné. Ne že bych to obhajoval, ale tak se chovají všichni politici. Jinak mluví a jednají, když jsou v opozici a ztrácejí voliče, a jinak, když jsou takzvaně u vesla (navíc v situaci, kdy země předsedá EU). Jinak klást mu za vinu všechny ty ekonomické a energetické problémy není moc fér, protože na ně bylo zaděláno už dávno předtím, než se stal premiérem.

4 1
možnosti
Foto

R55o64m31a63n 54K61o85z92e52l

6. 11. 2022 11:54

Mne zaráží ty rozdílné přístupy příznivců, když změní názor ten, koho nevolí, tak to je strašná hrůza, ale jak takto změní názor jejich příznivec, tak buď mlčí nebo to okecávají stylem "nemohl vědět že.....nemyslel to úplně tak...doba se změnila"

4 0
možnosti
Foto

Po zběžném proběhnutí diskuze jsem zjisti, že někteří blogu vůbec nerozumí, někteří velice dobře a za druhé, že Fiala je tragická postava nebo geniální předseda vlády:-)

3 0
možnosti

Na to za kolik vyrobím a prodám, nemá vliv žádný premiér. Minulý rok za Babiše došlo k dvojnásobnému zvýšení cen hutního a stavebního materiálu. Mohl za to Babiš?

5 1
možnosti

Mohl! A teď za to logicky může Fiala.:-)

1 0
možnosti

Stačil jen nadpis a odkaz na ta dvě videa. A rozebrat se v tom může každý sám. Rád bych si pak přečetl komentáře některých diskutérů, zvláště těch co blogu nerozumí.

1 0
možnosti
Foto

J37o34s13e69f 34B85á24r30t36a

5. 11. 2022 13:06

Dal jste si záležet a povedlo se vám to R^[>-]R^

4 6
možnosti

Doufám, že to napíšete na blog pana Havránka.

1 0
možnosti
Foto

Já nevím co jsme za lidi. Radujeme se, že Křetinský odmítá platit daň ze zisku, který má díky drahým energiím. Přitom ta daň je určená pro nás. Já dostal vyučtování elektřiny v minulém týdnu. Mám přeplatek přes 3 000 Kč. Do září nebud platit žádnou zálohu. Za plyn mně vrací přes 1000 Kč a budu platit pouze o 1OO Kč víc. Po 28 říjnu v sobotu jsem byl v Albertu. Ten byl narván, že nebyly nákupní vozíky. Nervově jsme to nevydržel, nakoupil to nenutnější a vypadnul jsem. Šel jsme nakoupit až v pondělí a nebylo to nic lepší. Chodím jednou až dvakrát týdně do divadelní resturace na jídlo. Obědy od 120 kč do 160 kč. Z 80 procent plno. Byl jsem na Rakovnicku dát rodičům na hrob kytku. Pravidelně chodím na oběd na Šusnu. Obědy od 220 do 260 kč a opět z 80 procent plno. Tak nevím proč stále nadáváme a brečíme.

21 1
možnosti

Nikoliv - nic jste opět nepochopil.

Nikdo se neraduje - ale naopak kritizují vládu za nepromyšlené činy, kterými vyhání podnikatele a kapitál za naše hranice do daňových rájů. Přitom je ale navíc ještě bohatě vydotuje miliardovými půjčkami - místo toho, aby využila jejich nabídku na levný nákup její energie, kterou státu nabízeli ještě za loňské ceny - kdyby to stát alespoň nakoupil za tu ceny pro státní úřady a nemocnice - ale ani to Fialu nenapadlo.

:-P

1 0
možnosti
Foto

Bodejť by ne. To je přeci jasné jak facka ;-D.

7 0
možnosti

Jj, ten jeho starší projev a současnost, to jsou rozdíly. Což ovšem jeho fanaticos nepřiznají.

10 3
možnosti

Tak tak. "Fanaticos", to je to správné slovo. Dík. ;-D

4 1
možnosti

Autorovi prostě nezbývá jiná možnost, než rychle emigrovat do nějaké svobodné části světa. Třeba Bělorusko, Venezuela, nebo svobodná KLDR by pro něj byla ideální. Tady pouze trpí a to si nezaslouží.:-)

16 10
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,37
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik