Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Buďme rádi, že žijeme v České republice, kde soudy osvobozují opoziční politiky. To Alexej Navalnyj měl v Rusku smůlu. Přitom důkazy proti němu byly ještě chabější než proti Andreji Babišovi.

2 0
možnosti
JJ

Ano, buďme rádi, že nežijeme v Rusku, ale buďme rádi, že nežijeme v Americe, kde politická, duhová a mee too korektnost překročila všechny meze zdravého rozumu. Buďme rádi, že se tu nestřílí automatickými puškami ve školách, že naši kluci nemusí umírat v Afghanistanu, Iraku atd atp. Buďme rádi, že nežijeme ve Francii, Švédsku, Německu, Velké Británii poblíž ghet, kde se bojí zavítat i po zuby ozbrojená policie. Buďme rádi, že nás, ta kdysi vysněná "západní Evropa", nevzala nikdy mezi sebe a jsme stále tak chudí, že se k nám ti chudáci migranti zatím po tisících nehrnou. Buďme rádi...

0 0
možnosti
MB

Být na blozích je dobré. Jsou geniální - řeší všechno a nic, zábava. Proto občas píši- Bučková luští křížovky a Buček furt něco sepisuje. Jedna obrovská výhoda zde ovšem je. Člověk není soudce, policista, nebo dokonce vyšetřovatel. Je to jednoduché, je člověkem - voličem. Nemusí nic dokazovat. zdůvodňovat. Řídí se svým rozumem, tím prožitým a citem ...

Jedna otázka se přímo nabízí sama- "Lze si důvěru a dobrou pověst vysloužit soudním rozhodnutím"? Směle tvrdím, že nikoliv. Je to o něčem jiném.O životě celém, o výsledcích a pověsti. Proto stále melu svou - Co soudruh Bureš pohledává ve veřejném životě? To jsem vážně, nepochopil dodnes... :-)

6 2
možnosti
JD

Pane Bučku, v minulosti zde bylo vyšetřováno a souzeno mnoho politiků.

Vždy se po nich vyžadovalo odstoupení!

A vždy se říkalo: až se očistíš před soudem, můžeš se vrátit.

Teď si sem dosaďte tu vaši větu- lze si soudním rozhodnutím vysloužit důvěru .....................

Takové myšlení (většiny Čechů)je zvrácené a žene nás do záhuby.

5 0
možnosti
ZH

Vašim úvahám moc nerozumím. Připomínají mi situaci, kdy pronajímám byt. O jednom ze zájemců vím, že neplatí nájem a co neukradne, to zničí. U ostatních nevím, takže vezmu do nájmu toho jednoho, protože je předvídatelný. No není to perverzní?

4 0
možnosti
JJ

Omlouvám se všem, kteří do této diskuze zavítají a nedostane se jim v současné době brzké odpovědi. I důchodce s nedoléčenou virózou má dnes své povinnosti, kterým musí dát (dobrovolně) přednost před zábavou. ;-) A věřte, že nic jiného než "zábava" nebo jistý druh relaxu to tady není. Takže zkusme to také tak brát a nenechejme cloumat svým majestátem. Přeji všem dobrý den. :-)

2 0
možnosti
ZD

Spoludůchodci přeji rychlé a úplné uzdravení. Je to potěšení a relax trefovat se do "hrdinných" postojů mnohých diskutujících a sledovat jak majestát rychle mizí jak pára nad hrncem po několika vhodně volených protiargumentech.

1 0
možnosti
JV

R^R^R^;-D I vy jedna muchomůrko, takto nekorektně vyhodnotit předvolební situaci!

3 0
možnosti
MV

Respektuji rozhodnutí soudu, stejně jako jsem respektoval vůli voličů při volbě prezidenta Zemana. Myslet si i Zemanovi u Babišovi mohu stále co chci. Pokud vracel Babiš původně podvodem získanou dotaci, je to pro mě jasný signál, že nekonal podle zakona.

4 3
možnosti
LH

Ovšem soud si myslí něco jiného že, ale to antibabiš tým nikdy nepřizná

3 3
možnosti
Foto

J50a15n 60Š10i89k

11. 1. 2023 7:29

Je dost podstatný rozdíl mezi tím, zda je člověk nevinný a zda je zproštěn obžaloby. Jinak to, že nepřišel Babiš na debatu, tím tedy asi projevil zájem o lidi a republiku, že...Škoda, že nepřišel, stálo by za to poslechnout si den před rozhodnutím soudu jeho trapné výkřiky o justiční mafii, už tak bylo trapné, jak na tiskovce národu sděloval, jak si poplakal v ložnici. Ovšem Vaše konstrukce jeho návštěv ve Francii je ohromující. Tím nám chcete říci, že Babiš se stane zachráncem světového míru na planetě? Jestli si ho na toto volební období vystrčíte na hrad, klidně, je to fuk, dlouho tam už stejně nebude. Naštěstí mladá generace, totiž už podobné zjevy do politiky nikdy volit nebude. Skončil Zeman, skončí i Babiš a dlouho to trvat nebude. Je to jenom závan smradu z minulých let. Naštěstí pro tuto zemi a budoucí generace se už vzduch pomalu čistí. Hezký den

7 6
možnosti
ZD

Je úsměvné sledovat, jak jindy kvalitní přispěvatel reaguje na situaci, které nedopadla podle jeho očekávání. Tedy vás. Vkládáte autorovi do úst "tím nám chcete říct" nemoudrá slova, která neuvedl protože s ním necloumá hysterie a následně vlastní výrazivo komentujete. Mladá generace, na kterou se odvoláváte bude hrdě volit prázdný mediální konstrukt v podobě pohledné tvářičky. A pokud platí obecná pravda, že si mládež pojede podle svého, semele to i vaše "stařecké názory" za vašeho provolávání slávy mladé generaci. Tím smradem minulosti jste tak i vy.

5 3
možnosti
Foto

Výstižně napsáno a není třeba k tomu cokoli dodávat: Za mne karma a R^

6 1
možnosti
JK

Rozhodnutí soudu je nutné respektovat a náš pohled zvenčí by neměl soudce ovlivňovat. Jásání nad Babišovou výhrou je ale předčasné, ve hře je odvolání, pokud se k tomu státní zástupce odhodlá. Jeden důvod bych viděl, doplnění pravdivých skutečností tam, kde svědkové před soudem lhali.

Ovšem volit čitelné a předvídatelné hovado, jak píšete, mi připadá dost ujeté.

4 2
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,37
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik