SB

Opět někdo píše ten nesmysl, že nějaký politik je sjednocovatel.

Žádný politik nikdy nesjednotí deset milionů lidí. Názorově vždy budeme rozpolceni, protože deset milionů lidí nikdy nemůže mít stejné názory na všechno.

JZ
PB

..... devoto, jak to konzumentům podá mediální korporát!,- si to teda shrnem,- Fico nemá pravdu=Fico má pravdu, Macron to neřekl=Makron to řekl, ale nemyslel to tak=Makron to fakt řekl a trvá si na tem!,- země to odmítají=některé země to vítají=některé země to jako odmítají, Francouzi a Britové nikam nejdou=Francouzi a Britové už tam sou, Němci to kategoricky odmítají=Luftwafe neví, že to odmítají!,- Pávek a Eman sa nezapojí=sa zapojí, ale málo=množství menší než malé specialistů a instruktorů na výcvik(?),- ...... politický tanečky začínají waltzem, potem přešajtrujou na polku a ve finále je z teho bláznivej čardáš!,-

JJ

Vy jste to vystihl naprosto přesně. Já jsem jen dodal, že Babiš lže = Pávek je morální maják...

Foto

Samozřejmě, že všichni správně uvažující občané a voliči těch správných demokratických stran a evropských hodnot mají jasno v tom, že se nejedná o žádné „zavlékání do války“!

Zdroj: https://jurcak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=814047

Tato ironie dlouhodobě opakovaná v různých souvislostech je jejími uživateli velmi oblíbena. Navozuje představu, že ti druzí z politováníhodných důvodů dosud neuznali své omyly nadutých potlačovatelů jiných názorů a postojů , a tedy neoslavili své trpělivé oponenty za pomoc k nalezení světla. Prosté vyjádření vlastního názoru by v nikom nebudilo soucit a pocity sounáležitosti se všemi přehlíženými občany šířícími své názory s vrozenou skromností, pokorou a respektem k druhým. Docela by mě zajímalo, kdo s touhle fintou přišel první.

JK

Jsou i pozitivní zprávy, např. že se pomalu ale jistě rozhýbává projekt na obstarání dělostřelecké munice pro Ukrajinu, takže snad přeci jen budou moci Ukrajinci odpovídat rusákům řečí, které ta putinova verbež rozumí.

RK

Naštěstí tu máme spoustu vlastenců s českou vlajkou na profilu, kteří jsou připraveni se zbraní v ruce hájit českou zemi před nepřítelem, který nám otevřeně vyhrožuje a má nás na seznamu nepřátel, že? Nebo se snad pletu, pane Jurčáku a naši chlastenci nepodporují aspoň administrativní odvody?

PJ

no pár vlastneců jsem se tady zeptal, většina neodpověděla a ti co jo ,mi řekli, že by se bránili jen proti někomu a Rusko to nebylo, tak nevím , co si o tom myslet.

Foto

Vy jste fakt chudáci. Jste pod neustálým tlakem té správně myslící většiny, která vás chce zatáhnout do války. Tak už vám nezbývá nic jiného, než jen psát ironické texty. Do války vás zatahuje Rusko!

JJ

Myslíte ty primitivní azijské mužiky, kteří mají zbraně z druhé světové, jsou naprosto bez morálky a kradou záchodové mísy a elektroniku? Nebo ty o málo chytřejší , kteří kradou automatické pračky, aby z nich ruští nevědci montovali čipy do nějakých splácaných dronů? Nebo to Rusko, které se už minulý podzim, pod tíhou dvacetisedmi celoevropských sankcí už zhroutilo zevnitř?

JH

J77a79n 77H72r56u39š52k33a

6. 3. 2024 9:20

Ta naivita (hloupost ) některých lidí je fakt ubíjející...představa, že ustupováním agresorovi se věci vyřeší je fakt...cenzurováno...

Taková ta představa, že když se o problému nemluví a nepíše, tak neexistuje...my jsem věděli, že ji soused každý den mlátí a znásilňuje dceru, ale nechtěli jsme to eskalovat...co oči nevidí, srdce nebolí...mohla si za to sama beztak...nic není černobílé...

HH

Souhlasím. Je ale potřeba to uplatňovat po celém světě.

DR

Vidím pane autore, že jste dle toho jak zde zase řádí, místnímu kádrovacímu výboru nějak pohnul žlučí.

Už jen za to jasná karma.

AL

Článek napsán, úkol splněn, postupujete na další level :-):-):-)

LP
Foto

Vy jste takový pacifista. Víte, že kdyby se Rusové stáhli z Ukrajiny, tak je mír hned? Nebyly by diskuse o nasazení našich vojáků, o účasti NATO, nebyli by mrtví vojáci, ani civilisté. Dokonce by ani nebyly rozbořené domy, mosty a infrastruktura. A stačilo by tak málo.

Už jste zaslal do Moskvy podobně údernou žádost, aby ten mír konečně zavládl?

Foto

Kdyby se dá uplatnit i v časnějších fázích ukrajinské krize.

  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,37
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik