Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mě také fascinuje jedna věc, jak dnes herci a herečky, různé třeba muzikálové hvězdy a hvězdičky, děsně pláčou nad tím, co budou chudáci díky omezením souvisejími s koronavirem jíst, a přitom když se podíváte na jejich profily někde na instagramu a co já vím kde všude, tak tam najdete u mnoha z nich (ne u všech, přirozeně...) selfíčka, na kterých se třikrát do roka prsí někde na Bahamách, na Bali a co já vím v jakých exotických rájích. Na to mají, ale rezervu pro případ nemoci, nebo něčeho, co se stalo v téhle době nemají...?

4 0
možnosti

Myslím, že pokud byste něco podobného napsal na blog, budete obviněn ze závisti a "typického čecháčkovství".;-D Samozřejmě, že majitelé těch soukromých divadel a méně známí či preferovaní herci budou mít nemalý problém. Ale těch skupin lidí, co na ně dopadne nejen omezení nad 100 lidí na akci, je dalako daleko víc. Rozhodně bych nechtěl být v kůži majitelů cestovek, přepravních firem, restaurací, hotelů... Ale nejvíce jsou slyšet ti "nejdůležitější". Prostě to je jiná kategorie lidí, čemuž my, plebejci s omezeným rozhledem a určitě i s "hubou plnou koblih", nemůžeme nikdy porozumět. ;-D

5 0
možnosti

A68l11e34š 14N34o22v34á88k

11. 3. 2020 8:06

člověk jen žasne, kam až se dá dojít s nenávistí...

4 1
možnosti

M95i74l22a45n 75V46i58k

13. 3. 2020 17:54

Pokud myslíte s nenávistí Hrušínského, tak se omlouvám za minus a dávám velké plus.

2 0
možnosti

Je zajímavé sledovat jak se některé postavy chovají když jsou na výsluní a úplně obrátí když slunce na chvíli zapadne. Podobný je - dle tisku - pan Hřebejk. Vypadá to na uzlíčky pocuchaných nervů. Společnost o moc nepřijde když se rozpadnou.

15 0
možnosti

..... holt sa bude muset tenhle umjelec rozhodnout, jakej repertoár, bez státních dotací, na scéně upřednostní,- ...... po vzoru taty nám Švejka už předvedl, nóóó, a nyčko po tech žvástech už zbejvá enem ten Spalovač mrtvol,- žejo V?!

9 2
možnosti
Foto

Trochu jsem se mrkl na jejich stránky a četl vyjádření pana Hrušínského a nikde není o dotacích pro jejich divadlo ani zmínka. Ale mohl jsem něco přehlédnout, protože do divadel prakticky nechodím a v jejich byznysu se moc nevyznám.

1 0
možnosti
Foto

Oficiální vyjádření Divadla Na Jezerce k rozhodnutí premiéra Babiše a ministra zdravotnictví: Vážení diváci! Bohužel jsme nuceni pro vás nehrát. Nevíme do kdy, protože to nikdo neurčil. Nevíme proč, protože v ČR onemocnělo cca 38 lidí s příznaky lehké chřipky. V každém případě vstupenky na dnešní a případně i další naše představení zůstávají v platnosti a divadlo bude hledat náhrádní termíny, o kterých budete včas informováni. Děkujeme za pochopení vážné situace, která díky tomuto rozhodnutí pro nás a pro tisíce dalších firem v České republice nastala. Prosíme naše diváky i příznivce divadla: Nepodlehněte panice a zachovejte nám přízeň. Děkujeme. A těšíme se na vás v lepších časech. Věříme, že přijdou brzy. Vaše Divadlo Na Jezerce

4 6
možnosti

Omyl, mělo být mínus!!!!!

Cele vyjádření není vyjádřením lítosti nad nebezpečím pro lidi, kteří by se mohli nakazit a ohrozit tak sebe a ostatní, ale egoistickým lkaním nad chudáky divadelníky, kteří přišli na nějaký čas o zisky, a aby to nevypadalo moc sebestředně (stejně vypadá), tak je tu ještě zmínka o "dalších firmách".

Místo popřání pevného zdraví všem věrným návštěvníkům i ostatním je zde jasná manipulace ve smyslu "zbytečná panika". Hroznej premiér, hrozná vláda.

No, prostě odporné.;-(

22 1
možnosti

Zajímavý, žádný divadelník nehulaka, asi to bude tím, že AB konečně cíleně ničí Divadlo na Jezerce, konečně se mu to podařilo kvůli prdu nákazy. Možná by se našel svědek jak AB sem schválně natáhl pár nemocných Italů, aby mohl vyhlásit ty zákazy a zruinovat naší ekonomiku, omezit výuku, aby se děti toho moc nenaučily, a vůbec a hlavně zničit podnikání pana J. Hrušínského, aby pak AB mohl jeho divadlo dokoupit za minimální peniz...

Tohle je naposledy co se vmesuju do diskuse o coronaviru, nemám nervy na některé úplně pomatené reakce.

18 1
možnosti

Paní Dubcová, dnes Vám v příslušném blogu odpovím, jak jsem slíbil.

0 0
možnosti

J54a53n 84P27a80v54l37í10k

10. 3. 2020 18:07

Estébákovi Burešovi přišla krize velmi vhod. Zejména v době, kdy se v Evropě řeší jeho skandály s dotačními podvody a střetem zájmů, nemluvě o estébáckém slovníku, kterým častuje kdekoho. Vystrašeným lidem se pochopitelně vládne mnohem lépe než sebevědomým občanům, kteří mají tendenci koukat podvodníkovi, jeho kumpánům a sluhům pod prsty. Zavření škol, divadel, kin, koncertů, bohoslužeb, naproti tomu nevadí fotbalové nebo hokejové zápasy, ruší se tržiště, neboť neodebírají zboží od Agrofertu na rozdíl od supermarketů a hypermarketů, kde je samozřejmě mnohem větší hustota lidí na jednom místě, a jak správně tuší autor tohoto pamfletu, zákaz protestů proti vládě amatérských chaotů je jen jakoby vedlejší produkt této umělé hysterie.

4 40
možnosti

P68e28t42r 20N76e58d20v20ě42d

10. 3. 2020 18:18

Vy jste schizofrenik? Co to tady plodíte?

16 1
možnosti

https://www.facebook.com/divadlonajezerce/

8-o oni tam jsou všichni stejní jako je jejich šef. Ten status je teda drsný

3 0
možnosti

Přeju panu Hrušínskému, aby se tou chřipečkou nenakazil.. Přecejen už z toho mladého prince trochu vyrostl a je v dedečkovském věku..

8 0
možnosti

Já mu nepřeju nic. Pro mne je aktivistický ubožák, který mi nestojí ani za tu slinu.

11 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS