Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Nedá se to číst. Je to hrozná slátanina - a ten hlavní motiv je jako na Prchalovu objednávku. Jak jsem nemusel Babiše, ale až teď vidím, jaký je to borec. Jděte se bodnout pane!

4 8
možnosti
JJ

Byl jsem si zajezdit na kole, pane Pospěchu a bylo to fajn. A představte si, ustlal jsem si v lese v jednom docela složitém terénním úseku a málem jsem se při pádu napichl na řídítka. Bohužel, jenom "málem" a přežil jsem to. Jinak s vámi souhlasím. Je to svým způsobem "slátanina", ale prostě na víc nemám. A fakt mne nebude mrzet, když to nebudete číst a ani nemám nic proti tomu, že se vám to nelíbí. Tak to prostě je. Někomu se líbí Lada, někomu Černý a někomu vůbec nic.;-)

10 0
možnosti

Mně je lehce nevolno z toho vašeho výpotku.:-/

4 6
možnosti
JJ

Nic proti tomu, pane %Sťastný. Také si nedělám nějaké ambice a rozhodně je mi jasné, že každý to můžeme vidět jinak. Doporučuji štamprlu dobré slivovice. Tím nic nezkazíte. Pěkný večer přeji a věřím, že se vám ulevilo.:-)

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Foto

Roušku jsme si mohli obstarat všichni, dnes se vše háže na vládu. Pan Šmucler s panem Moravcem si notovali a hlavní téma, nedostatek roušek. Mluvil za soukromé zubaře a lékaře, tam však ale i oni něco zanedbali, když jim tento materiál chybí, tak jako i my všichni jsme bezpečnost podcenili, neházejme to tedy jen na stát.

Češi se dokázali v těžkých dobách vždy semknout dohromady, ale to nebyly v televizi pořady, které jejich myšlení ovlivňují a vkládají jim do hlavy pochybnosti o důležitých opatřeních. Nevím jak vám ostatním, ale mně osobně tento přístup v době, kdybychom měli všichni držet za jeden provaz, vadí.

Tato nemoc si nevybírá, bohatý-chudý, dělník -podnikatel, je jedno kdo a čím jsme, důležité je však, abychom nezapomněli býti lidmi.V

9 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

Pane Oto Kaděrko Stát a kraje mají krizová oddělení, která řídí ředitel anebo tajemník. Úředníci těchto oddělení jsou školeni na případné krize. Jsou součástí Integrovaného záchranného systému. To znamená, co dělat v případě živelných katastrof a pandemií. Mají sklady, kde je vše potřebné pro případy krize. Takže vědí, že o pandemií se jedná pokud onemocní jedno procento obyvatel. Dokázali zvládnout povodně, dokázali zvládnout chřipkové epidemie, dokázali zvládnout i další epidemie, které se na našem území vyskytly od roku 1998. Vědí, jak postupovat v případě i této pandemie. Babiš o tom neví zhola nic a vytváří jenom paniku a zmatky. Jenom si honí politické body.

1 1
možnosti
Foto

O46t73o 10K18a86d24ě71r10k43a

16. 3. 2020 11:02

Díky za ponaučení. Já jsem byl v roce 1997 při povodních v první linii jako vodák na raftech. Až se chtytil stát, tedy asi za dva dny až lidi začali řešit, že nechtějí masovou konzervu věpřovou ale kuřecí, tak jsme přestali a už jsme vojákům ukázali, kde stáli domy a už nestojí a k těm domům jsme jim přiřadili i lidi, tak jsme pomoc ukončili. Je taky potřeba si řící, kdo je ten "stát" a kdo josu ti lidé, zda-li mají pro tu práci předpoklady - nejen politické.

0 0
možnosti
JC

Lepší schopný gauner, než neschopný politolog. A myslí si to většina voličů. Což je dobře.

4 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti

Proč proboha vláda nenařídí s okamžitou platností, že mimo vlastní byt se lze pohybovat jen s rouškou?!?

Když je vláda sama nezajistila, musí si je občané urychleně ušít, kdyby měli rozpárat povlečení a použít tkaničky od bot a kdyby měli šít ručně!! Doma vyprat a přežehlit. Miliony teenagerů jsou dom, ať šijí roušky! Jedině s rouškami zvládl epidemii Tchajwan a zvládají Honkong a Singapur.

Viděla jsem v TV frontu na testování na c-V. Jak je možné že lidé, kteří měli obavy že jsou nakažení, neměli alespoň nejjednodušší roušky a předávali si tam svoje viry navzájem?! Z takového testování i když se vrátí s negativním nálezem budou mít do pár dní doma "dárek". (Testovat z okénka auta a hned pryč!) Pokud nebudou ochráněni rouškami zákazníků(!) zaměstnanci (hlavně pokladní) a zboží prodejen potravin, nebude tam za pár dní mít kdo prodávat!

Zatím se u nás c-V šíří se stejnou rychlostí jak v Itálii tj. geometrickou řadou s koeficientem 1,44; přesně po dnech. Ti co dávali v poslední třídě ZŠ pozor, si mohou spočítat, kdy bude nakažená celá republika. Ostatním to prozradím: 13. dubna 2020.

Chce to rychlou osvětu: vysvětlit všem, že pohyb venku bez roušky je bezohlednost k ostatním a ne hrdinství. Na všechny prodejny potravin: Vstup bez roušky zakázán.

Až budou zahlcena krematoria, bude pozdě.

0 4
možnosti
Foto

Důležité je ochránit především lidi nad 65 let, protože ti jsou nejohroženější skupinou u nichž je mortalita vyšší jak 15% a i průběh nemoci bývá velmi těžký, to znamená, že tito pacienti potřebují hospitalizaci, aby měli šanci na přežití.

U věkové skupiny 15-65 let má zhoršený průběh nemoci asi ve 3 % případů a mortalitu asi v 0.2%.

Základem musí být a je osobní ochrana, ať už pomocí respirátorů, vyhýbání se místům kde je zvýšené riziko nákazy ( podle epidemiologa Rastislava Maďara se jeví, že největší riziko nákazy je přímý přenos z člověka na člověka na vzdálenost dvou metrů kapénkami vyloučenými z dýchacích cest, takže rizikové jsou všechny uzavřené prostory s vyšší koncentrací lidí), a dodržování základních hygienických zásad, jako mytí rukou a podobně.

Připomeňme, že první opatření, které stát podniknul v souvislosti s koronou bylo, že znemožnil lidem nákup funkčních ochranných pomůcek.

0 0
možnosti
VH

O čem konkrétní že ten blog je?

5 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 7
možnosti
Foto

I24v47a98n 64M47a48r92e26k

15. 3. 2020 14:53

Naprostý souhlas a velká Karma. R^ [>-]

4 7
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 5
možnosti
JJ

Možná bych to měl chápat jako urážku, pane Poborský a vězte, že demokraté vašeho typu, kteří působí v tomto prostoru, by vás už dávno smazali. Nicméně mně jste udělal radost. To, jak se tady vyjadřujete mluví nejvíce o vás. Možná jste se s tím narodil, možná jste jenom víc hlavičkoval a možná jste stál často při přímácích ve zdi. Takže příště se nezdržujte čtením a soustřeďte se na články hodné gigantů vašeho formátu. :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,38
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik