Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsem rád, že náš moudrý Babiš ochrání všetkých ludí. Děkuji mu se slzou v oku.;-D;-D;-D

7 1
možnosti
Foto

Tohle vymažete, že ???K čemu je možné využít coronavirus. Vláda premiéra Andreje Babiše (ANO) má v rámci svého pondělního jednání projednávat návrh zákona o evidenci skutečných majitelů. Podle kritiků z řad opozice a občanských organizací by návrh ve své současné podobě umožnil Andreji Babišovi zastřít, že svou někdejší korporaci Agrofert reálně stále ovládá. To by v důsledku zlegalizovalo jeho střet zájmů. Návrh zákona o evidenci skutečných majitelů připravuje vláda v rámci implementace evropské směrnice proti praní špinavých peněz a financování terorismu. Jejím cílem je znemožnit zločineckým či teroristickým organizacím legalizovat příjmy z trestné činnosti a financovat protizákonné aktivity. Skuteční majitelé, tedy ti, kdo dané firmy reálně ovládají a mají z nich prospěch, by měli být díky novele dohledatelní v takzvané evidenci skutečných majitelů. Novela jim má znemožnit skrýt se za neprůhledné právnické konstrukce. Český návrh zákona však oproti svým zahraničním protějškům obsahuje klíčovou výjimku pro svěřenské fondy, skrze něž je vlastněn rovněž Babišův Agrofert. V důsledku kličky, kterou do návrhu vložilo svou připomínkou ministerstvo financí, řízené Babišovou kolegyní Alenou Schillerovou, by byl premiér sice považován za jednoho ze skutečných vlastníků fondů, ale už nikoli firem do nich vložených, jako je právě Agrofert.

10 0
možnosti
Foto

Má to jednu výhodu -firmy Agrofertu prosperují- zaměstnávají naše občany a zisk odvádějí do ČR.. Co je mi po firmách, kteří odvádějí převážně zisk do ciziny? A. Babš je je člověk plný elánu a plní svá předsevzetí. A je odolný, i když to nemá v nepřátelském prostředí lehké. Je rozhodně lepší, než byli někteří premiérové před ním - a ti, co se derou na jeho místo. Politologové typu Fialy, "transparehtní" Piráti, anebo přeceňující se aktivisté bez minulosti typu M. Mináře. A Babiše a jeho hnutí jsem dosud nikdy nevolila, ale uvažuji o tom.

6 0
možnosti
Foto

A už se jedná o zákazu vycházení. Jen do práce a zpět. ;-D

0 0
možnosti
JJ

V pořádku. Čím dříve, tím lépe.

1 0
možnosti
RC

VIte o tom, ze obdivujete nekoho, kdo v dobe nouzoveho rezimu LZE lidem?

8 4
možnosti
JJ

Každý někdy lže. Záleží na situaci.

0 0
možnosti
Foto

Ti největší kati, jako Hitler, Stalin u nás třeba Gottwald, byli prý velmi pracovití.

To co dnes vláda dělá, dělá jenom proto, že si to může dovolit. Nikoli proto, aby ochránila ty, které by bylo zapotřebí chránit. Jediná pozitivní věta od Babiše byla, když vyzval babičky, aby zůstaly doma. To jediné totiž smysl dává.

3 4
možnosti
LU

Ja jediné pozitívum od Babiša vnímam, že opustil Slovensko!!!

Slováci sú mu za tento jediný pozitívny čin nesmierne vďačný.

Ďakujeme pán Babiš.R^

3 3
možnosti
TB

měl bych možná rád i toho Babiše, ale pořád tam jsou nějaké mínusy. Tak třeba proč naše vláda nenosí roušky jako, třeba, slovenská vláda. Tím, že naše vláda na to kácí, tak dává najevo, že to není nebezpečné. Ale co se stane, když se naše slavná vláda dostane do karantény a pak dostane koronavir. Co se stane potom?

1 4
možnosti
TB

dtto? nechápu mínusáře u tohoto příspěvku. Protože otázka je jasná. Vláda by měla jít příkladem a roušky nosit. Protože kdo nám bude vládnout, když se dostanou do karantény a,nedej bože, onemocní natvrdo?

0 0
možnosti
MS

Slyšel jsem předsedu Senátu Vystrčila, který mluvil velmi rozumně, má zkušenost s prací krajského krizového štábu. Pak Romana Šmuclera, nejvyššího zubaře, a mluvil podstatně rozumněji než Babiš. Vláda si zaslouží toleranci, protože tlak je obrovský a řeší věci, zatím naštěstí nevídané.

4 0
možnosti
Foto

O27t82o 33K66a16d77ě17r88k42a

15. 3. 2020 14:07

Zatím jen zmatkuje. Rozprodává strategické zásoby a není schopen zajistit základní ochranu zdravotnického personálu . Hovoří o zabránění lidem chodit do obchodních center, která jsou už dva týdny prázdná. Chce zakázat chodit lidem ven. Přitom neustále hovoří o tom , ze je potřeba vyrábět a pracovat a chce posilovat hromadnou dopravu, když chcete dostat sopel tak autobus a vlak je toho záruka. On děla to co děla , protože je vůdce slepé Vlády. On je vrcholem neumětelství , navíc postižen vírou v PR a sledovanost. Řídí to jako firmu.... firmu k bankrotu.

10 14
možnosti
JH

Velká škoda, že Oto Kaděrka není českým premiérem:-)

4 3
možnosti
JP

J72a26n 97P58a93v39l77í75k

15. 3. 2020 14:05

Těžko věřit, že jste kdy volil pravici. Volil jste komunisty, o tom žádná. Chcete-li volit zlo, vybral jste si dobře.

3 8
možnosti
JJ

Pokud to pane Pavlíku, myslíte tak, že i ODS a OF byly vždy plné komunistů, tak ano. "Zla", bylo v i v předešlých vládnoucích stranách víc než dost, to nepopírám a je i v ANO. Nicméně, já se snažil vždy volit to "menší zlo". Kdo, z našich pozic je schopen posoudit či rozhodnout, které z těch "zel" je horší či lepší?

2 0
možnosti
JH

Babišovi se dá mnohé a plným právem vytknout, ale rovněž kvituju, že právě v této době drží rozhodovací pravomoci on a nikoliv tihle opoziční impotenti.!

19 2
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,38
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik