Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Jurčáku,

velmi Vám závidím, jak vtipnou a zábavnou formou dokážete popsat naprostou prázdnost a zbytečnost projevů našeho největšího génia hned po Allbrightové, Karlovi IV a samozřejmě Havlovi. Na toho jste zapomněl.

Jinak velká karma. A děkuji, protože tak dobře jsem se už dlouho nepobavil. A ta pokryteckost z toho Fialy čiší, jako z Pekarové, a ostatních politiků 5kolky.

0 0
možnosti

Děkuji všem, kdož se zúčastnili diskuze, za příspěvky. Samozřejmě i za ty nesouhlasné. A omlouvám se, že jsem na většinu z nich nereagoval. Z trestné lavice to prostě nešlo. No a teď už tak nějak nelze. A opravu v tom není "Ordinace v růžové zahradě". Tak třeba někdy příště.:-)

8 0
možnosti

A to už je takový náš národní sport. Chytat se věcí nepodstatných a dělat z nich problémy prvního řádu ("signalista"), nadávat na to co funguje (současná vláda), obviňovat je z věcí, které nezavinili (Burešova a Alenčina sekyra, ruská válka), volit ty, kterým v provní řadě jde o jiné zájmy než obecné dobro (Babiš, Paroubek, Zeman), atd.atd.

10 9
možnosti

Funguje... kdo nic nedělá, nic nepokazí, že ano.;-) Ale poněkud mi to nekoresponduje s tím, jak byli před volbama na všechno připraveni a žádný problém pro ně nebyl neřešitelný...;-D

12 4
možnosti

I staří Římané věděli, že jak je krize, musí vládnout diktátor. Za barbary se nevysílaly signály, ale legie.

Diktátor by dělal nepopulární rozhodnutí typu Evropa bude mrznout bez ruského plynu. Protože signalista i Uršula chtějí být znovu zvoleni, takže si nic takového dovolit nemohou. ;-)

5 8
možnosti

Já bych vám, přemýšlivým, toho diktátora i přál. Ale když už tu tedy není, proč netáhnete za ním? Pod jeho ochranná křídla?

4 9
možnosti
Foto

Tzv. signalisty bylo možno vídat na seřazovacích nádražích. V politice však jde vždy a především o ,,jasnou" znakovou řeč, používající i ,,jasné" signály, včetně kouřových. A kdo jiný by je měl měl ovládat, než vystudovaný politolog;-)

14 3
možnosti
Foto

Neřekla bych zrovna diktátor", ale rozhodný člověk, charismatický, žádný uhlazený krasořečník, který sám sobě věří a dovede o tom přesvědčit i ostatní. Musí mít cit, instinkt, charisma a přesvědčivost. A být možná tvrdý upřímný. (Když už hoří barák, není čas na dlouhé diskuze). To se pozná - a když se náhodou zmýlí, lidé mu to odpustí. Mýlit se je lidské. R^

1 0
možnosti
Foto

Pane Jurčáku, s poněkud smutným úsměvem Vám dávám karmu. ;-( Pan premiér Fiala (podle mne pan "musíme") je borec, přesné ví co chceme a co musíme, jen bohužel nevíme jak na to.(NATO). No jo, správný státník (a politolog), má vizi. Také vlažná e........a z blízkých O.....n. Zdravím.

9 11
možnosti

Dokonale vystiźeno. Karma.

10 4
možnosti
Foto

Všechno je v pořádku, pane Komárku, erteple jsou v řádku. ;-)R^

0 0
možnosti

Tak jste si z nějaké vaší frustrace připrcl (použil jsem vaše slovo z blogu) něco na klávesnici a sdělil nám váš názor na našeho premiéra. Může být, každý máme svůj náhled na různé události a osobnosti. Děkuju pánubohu za pana Fiala a prosím ho o shovívavost k Jurčákům a podobným.

13 14
možnosti

Pan Fiala se nezmůže ani na perzekuci proruských trollů, po které pořád voláte. Takže pak Jurčák může být v klidu. :-)

4 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS