Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

Když nám předevčírem pan premiér slavnostně oznámil, že součástí dalšího sankčního balíčku proti Rusku nebude omezení dodávek ruského plynu, nevěděl jsem, jestli mám brečet, nebo se smát. V tu chvíli mi přišlo, že ten člověk je snad ještě více odtržený od reality, než byla ta banda soudruhů kolem Bilaka.

23 4
možnosti
MV

Opravdu? Velmi zajímavé...

1 0
možnosti
MB

Soudím, že nejlépe integrovaným státem bloku, je Polsko. Vyhraněná zahraniční politika, na bázi reálných zkušeností. Účelně INVESTICE, o skandálech není slyšet - Hlavně pak dálnice a terminály na plyn. Nyní jejich vláda říká, (zprávy).

"Občane připrav se - bude hůře". Vše je v cyklech, my Ukrajinu nepadli. Na inflaci a ceny - nemáme přílišný vliv. Zateplujte domovy a uskrovněte se. Připadá mi to divné. Žádné knihy , ani zmrzlinu nevydávají! ANO a SPD populisté mají jiné nápady. Je to snadné - s nimi nám bude lépe. "Je to pravda", říkají přítomni důchodci a doslova se za ně bijí :-) ČR dlouhodobě nemá žádného státníka. Sláva, pan Fiala má našlápnuto docela dobře ... Dovětek - Směle říkám, že od r. 1989 jsme žádnou skutečnou krizi nezažili. Naši předci, by mohli vyprávět. Jak to řešili? No co by - Byli, žili a přežili ...

7 5
možnosti
LH

A tak proto EU chystá řízení s Polskem... :-P proto pomalu všechny státy EU už mají nějaká opatření.... Ale my si upleteme svetry.... :-P

5 3
možnosti
JK

No jo taky to nechápu, měli jsme se předsednictví vzdát, projevy nám nejdou, nápad nemáme žádný, natož nějakou vizi, kde by se v Češích vzala, že. Umíme všechno jen podělat, někoho okrást a s ostudou odtáhnout. Proč se vůbec někam cpeme, uděláme si v té naší kotlině vlastní smrádeček, nikdo nám do toho nebude kecat a bude jen náš. Vykašleme se na obchodování s Německem a zbytkem EU, vystoupíme ze všeho a naorientujeme se na východ. Vládce v Kremlu tutově nebude vyžadovat žádné vzletné projevy, postačí mu říkat "ano provedu".

Zaplať pámbu, že doba Zemanů, Babišů, Nejedlých, Faltýnků, Mynářů a jim podobných končí. Ještě budou chvíli otravovat okolí, ale slušní lidé jich už mají dost a zvolili si za premiéra slušného člověka. Věřím, že v tomto trendu budeme pokračovat a nenecháme se nějakými škarohlídy odradit.

7 11
možnosti
MB

Souhlas, dodávám. Třeba i Foldyna odjede na Východ. Konečně se bude mít lépe. Zatím setrvává. Poslední zprávy - Nestartuje mu motocykl ... :-)

7 4
možnosti
Foto

J35a68n 66Š78i37k

15. 7. 2022 8:12

Netuším jakou jinou vládu byste si představoval. Také by se mi líbila vláda, která by zatočila s energetickou krizí, vyrovnala státní dluh, zařídila mi vodotrysk a ráj na zemi. Ale kvalitní lidi nechybí jen ve firmách. Chybí i v politice a stejně tak nejsou peníze. Takže co. Budeme jen pořád fňukat jak jsou všichni neschopní, když tu není nikdo, kdo by věci dokázal dělat líp? Hezký den

13 4
možnosti
Foto

Inu, ti neschopní se na nic, než na fňukání, nezmohou.

2 4
možnosti
JR

J65a64n 27R59á58ž

15. 7. 2022 8:11

Petr Fiala je podle všech signálů mezi prostým lidem nejoblíbenějším premiérem polistopadové éry. Hodně lidé přímo fascinuje s jakým klidem vyvolává jistotu, že jeho vláda zvládne všechny krizové situace, které způsobil Babiš a Putin. Nálada ve společnosti je díky těmto signálům zřejmě optimistická, neb "lid", přes všechny dezinformační zprávy o tom, co v blízké době nastane, zachovává klid..

PS. Co se týká mne, tak já těm, kteří vírou ve schopnosti Fialovy vlády zůstávají optimisté, dost tento pocit závidím!

22 4
možnosti
Foto

A že byste to tedy za Fialu vzal Vy? ;-DVy byste měl spíš závidět lidem, co neztratili odvahu.

1 4
možnosti
JD

J73a29n 67D67o94u63š93e35k

15. 7. 2022 8:08

Připomnělo mi to chlápka ve Žhavých výstřelech 1 jak signalizuje stíhačce start, aby pak v plamenech skočil přes palubu.

4 1
možnosti
AM

A71d29a79m 55M73a16l16ý

15. 7. 2022 8:04

Díky bohu, že v takto složitých časech vede ČR člověk jako Fiala a ne někdo jako Babiš, Paroubek nebo Zeman.

12 9
možnosti
Foto

Ty škody napáchané Fialovou vládou jsou a budou nedozírné. Jeden příklad:

https://ocemsemlci.cz/o-cem-se-mlci-jindrich-rajchl-5/

6 6
možnosti
AM

A81d27a27m 76M56a11l98ý

15. 7. 2022 8:07

Škody napáchané Babišovou vládou již nedozírné jsou. A vyžereme si je všichni. Nynější vláda to schytá za Babiše. A Babiš zatím místo práce v parlamentu řídí svůj byznys a karavan a směje se. Zatím! Zatím!

9 3
možnosti
RK

Fiala je příjemná změna proti obchodníkovi s děštěm, který obdem na tiskovce ječel, jak jsme best in covid.

13 13
možnosti
EH

Já změnu nevidím. Po covidu přišla drahota. Sice můžeme (prozatím) volně cestovat, ale není za co. :-)

5 5
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,37
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik