Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Fiala zachoval chladnou hlavu. Proč by mu měl nějaký hejsek rozkazovat co a jak má dělat? Tím samozřejmě tomu hejskovi neupírám právo takto činit.

14 4
možnosti
JJ

Co si představujete pod pojmem "hejsek"?;-D Verhofstadt je o jedenáct let starší než Fiala a premiéra Belgie dělal určitě dýl, než teď Fiala. Ale o to tady vůbec nejde. Jde nejenom o to CO říká, ale JAK mu to říká.

8 6
možnosti
MK

Pan profesor na lidi zcela kašle, jede vyloženě na sebe a oponovat nějakému křiklounovi si nedovolí i když to poškodí ČR.

16 12
možnosti
PB

Já to nepochopil nikdy, proč se z toho "předsednictví" dělá u nás taková událost. Přitom je to jen symbolická záležitost, na dění v Bruselu to má nulový vliv.

40 2
možnosti
JJ

S tím nelze než souhlasit. Jenom nás to stojí nemalé peníze a pílíř ODS, pan Vondra, největším umělcem poslední doby, panem Černým, by s vámi zřejmě hluboce nesouhlasil.;-D

2 0
možnosti
Foto

Myslím. že federalizace Evropy by v současné době byla menším zlem... Bohužel nás spíš čeká bruselská diktatura podobná té, když tu vládli komunisté pod taktovkou Moskvy. A co se týče těch stíhaček, tak s těmi nemám problém. Určitě lepší než kdyby součástí naší armády byly ruské Migy

6 9
možnosti
PK

Nemáte s tím problém, jako většina, která si neuvědomuje co toto přezbrojení bude stát. Klidně jsme mohli zůstat u Gripenů, kvalitních švédských mašinek.....

9 4
možnosti
MK

Tak náš hlavní olizovač Bruselské zadnice poznal realitu.

Škoda, že to k ničemu nebude.

28 12
možnosti
Foto

Liberální frakce v Evropském parlamentu, jejíž součástí je také české vládní hnutí ANO. Její šéf Guy Verhofstadt .

8 8
možnosti
LH

České vládní hnutí ano?.... Budíček...

9 0
možnosti
RJ

Je fakt, že pan premiér svrchovaného státu čuměl jak sůva s nudlí. Čekal bych hodně ostrou reakci na toho bolševickýho zmetka. Pan premiér se jen hloupě usmívá.

51 2
možnosti
Foto

J61o21s36e10f 46B97á10r78t97a

20. 7. 2022 20:35

Stejně to dělá i ve sněmovně.

8 0
možnosti
JL

Společná jednotná migrační politika - už je to tady zase: berte si víc těch Arabů a Afričanů - my jich máme už dost. hezky stejnoměrně rozložit po Evropě, více kebabu.

27 1
možnosti
LU

EU už dávno mala mať spoločnú obranu a spoločnú zahraničnú politiku, ale niekomu to vyhovuje, aby každý sa hfal na vlastnom piesočku bez akéhokoľvek zmyslu.

Ani V4 sa nedokáže dohodnúť na spoločných nákupoch vojenskej techniky, každý štátik chaoticky nakupuje.

Rusom, USA, Číne neschopnosť štátov EU dohodnúť sa na spoločnej obrane a zahraničnej politike vyhovuje, a dobre sa na náš úkor bavia.

6 12
možnosti
JJ

Já si myslím, že obrana států EU je plně dostačující prostřednictvím NATO. Budobat ještě další paralelní obranné systémy a s tím spojený nárust byrokracie, je naprosto nesmyslným vyhazováním peněz. A opravdu se směju, jak se budou dohadovat Francie, Německo a ostatní evropské státy, plus USA a Kanady, na společných nákupech zbraní, když si jejich zbrojařské koncerny tvrdě konkurují.;-)

12 0
možnosti
JB

Fiala? Je to jen lokaj. Tady machruje, tam je za poskoka. Ostatně, to dělal i Babiš. No, hlavně, že jsme si polepšili, že?

20 8
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,38
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik