Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Ano je to hrozné. Tato vláda se zcela odtrhává od Ruska. Co hůře dává armádě to, co ji patří. Odpovídající techniku doby. Ona snad i dodrží dávný slib - 2% HDP. Strašné, to by mohla i ČR bránit! Souhlasím, je podlá - pomáhá slabším. Jak krásné doby, kdy jsme nepřítele drtili - Slevami na vlak. Dopíšu a jdu do chlívku. Podrbu naši kozu. Zlostně vzhlédnu přes sousedův plot. Kéž by mu ... :-)

18 6
možnosti
MV

.. pověstná sousedovic koza me, při čtení tohoto textu, taky napadla.

7 1
možnosti
Foto

J83i65ř36í 65K83i72n65d55l

22. 10. 2022 15:00

S .evropským a americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak! To je správné heslo a tak by tomu mělo být vždy. S USA bylo i za první republiky, protože právě díky USA vzniklo Československo. Bylo to USA, kdo nám po roce 1949 do roku 1950 posílal nezjištěně poválečnou pomoc a díky USA skončil ve východní Evropě komunismus. Fialově vládě držím palce a jsem s touto vládou spokojen daleko, daleko víc než s vládou blekoty zmatkaře a zloděje.

16 8
možnosti
JJ

Ano ano. Je třeba ještě více zabořit. Americký altruismus je celosvětově známý fenomén.;-D Amerika neudělá nikdy nic, z čeho by neměla prospěch a na čem by především nevydělala. Současná situace je tím nejlepším příkladem.;-)

6 4
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,38
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik