Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J28a30n 90Š47i77k

25. 6. 2023 21:48

Včera opravdu milovníci Kremlu moc nediskutovali a ani nepsali články a jeden z nich byl na velmi důležité akci, prý snad nealkoholické. Zato dnes si to můžete vynahradit. Tady Vám v tom, ani soudruhům Větvičkovi a Paroubkovi, nikdo bránit nebude. Na rozdíl od Vaší milované Moskvy. Hezký den

13 14
možnosti
Foto

Tak Vám nevím. Je zde nemálo těch, kteří na těchto stránkách leccos ,,vyzvrací". Často až úderně, ba až zásadově ve svých pevných postojích, ovšem vsedě na svých zadcích v bezpečí svých komplů. Někteří se tím i živí, jiní se alespoń etablují, a vrní až blahem za každý přítlesk, že

11 1
možnosti
PB

..... tak v tem prvým případě to musela byt luxusní předehra, když to šlo předčasně,- no a v tem druhým to dost vodflákla, když to nedotáhla do konca,-žejo?!

4 0
možnosti
Foto

Jejdanánku to je zase dnes pláče. Včera už Ukrajina skoro vyhrála a dnes to vypadá jako obvykle. To je mrzeníčko pro místní internetové bojovníky.

6 5
možnosti
JK

Kdepak jako obvykle, to ani omylem

0 1
možnosti
JK

Pro rusáky se to vůbec nevyvíjí dobře a to je podstatné a zároveň pozitivní. Jistě souhlasíte ...

10 3
možnosti
JJ

Neznám přesnou situaci na frontě, ale z vyjádření samotné ukrajinské strany se to nevyvíjí nijak dobře ani pro Ukrajince. Mlýnky na maso fungují dle zavedených pravidel a poměry mrtvých útočící : obránci hovoří jasnou řečí. Nebavme se o zničené technice a promrhaných prostředcích. Podívejte se na celkovou, nezkreslenou mapu dosavadních zisků i bez území Krymu a pak si řekněme něco o tom, jak dobře a pro koho se ta situace vyvíjí. Dle mého názoru - pro nikoho.

5 0
možnosti
DV

D56a21v27i76d 23V35l68k

25. 6. 2023 20:59

Bože to je kravina

15 13
možnosti
Foto

Copak, máte problém s cizím názorem? No nic no, Ukrajina včera nevyhrála v loterii, to se stává.

8 5
možnosti
PJ

Pane Zieglere vykašlete se na ně, stejně to nemá význam, včera byli zalezlí dneska jim zase otrnulo, berte to tak, že lidi jsou různí a někteří jsou prostě jiní.

9 8
možnosti
JJ

Ziegler prostě bojuje! Také byste to neměl vzdávat, pane Janouškovče a vnést trochu světla do těchto dezolátských temnot!

7 2
možnosti
JZ

Jurčák se dojímá nad dětmi. Jeho pokrytectví mu ovšem nevěřím. Je evidentní, že ho ukrajinské děti vraždění rusáckými okupanty nezajímají.

3 13
možnosti
JD

Kdyby se někdo vyjadřoval pane Zieglere tak, jako Vy tady, tak ho budete mazat.

14 4
možnosti
JZ

Jurčák jaksi zapomněl, že lidé umírají na Ukrajině vinou rusáků, kteří bezdůvodně přepadli sousední zemí. Slava Ukrajiny.

4 14
možnosti
JJ

Zasloužená karma, Zieglere! Samozřejmě za ty tvoje obdivuhodně fundované příspěvky! 😅 Jinak, jsem opravdu zvědav, jestli ve své diskuzi budeš natolik nad věcí jak já a podobné příspěvky jak ty tvoje nesmáznež. Jak je tvým dobrým zvykem. 😉

13 1
možnosti
JZ

Obdivuji tolik hloupostí na tak malém prostoru. Jelikož u nás nemáme žádné soukromé ozbrojené bandy, tak v ČR nic takového nehrozí. To, že se Putin pořádně znemožnil, je jasné každému přemyšlivému člověku.

4 15
možnosti
JD

Našinci jsou nejvíce ozbrojeni z celé EU!

Pozor na to!

8 1
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,38
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik