Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Jak byste mohl chtít od člověka s násobnými příjmy, než jaké pobírá místní "plebs" a ještě se přitom stravuje v parlamentní závodce se slevou, aby měl nějaký přehled o reálných cenách. Neřkuli o systému, kterým si zahraniční kartely rozdělují trh a vyplácejí dividendy svým mateřským firmám doma, mimo tuto republiku. Často s nemalou státní finanční podporou v počátcích při "vytváření pracovních míst" a "oživení průmyslu".

6 2
možnosti
ZH

Marii A. se zmíněný výrok připisuje, ale není jisté, zda ho skutečně vyřkla. Ale to je fuk.

Víc by mě zajímalo, koho z aktuálních lidí u vrcholné moci či o ni usilujících a majících jakous takous šanci se k té moci brzy dostat, byste do zmíněného zařízení neposlal? Já ať se snažím jak mohu, nikoho takového nevidím. Nikde. Pamatujte si to, NIKDE!

0 0
možnosti
RJ

Takže kašpara netřeba kritizovat?

5 1
možnosti
JK

Že by pan autor za pomoci prostého, nespokojeného lidu chystal revoluci? Ale ne. Jenom se zasnil, jak to bylo v roce 1968 krásné, když tu projížděly ruské tanky. A nebo už doma staví gilotinu? Asi ani to ne. Pouze došly tabletky.

6 20
možnosti
AT

Blog jsem pozorně přečetl a marně hledám, v čem že to dává zapravdu dezolátům?

7 1
možnosti
RK

Jirko, co kdybyste se spojili s Jyrkou o blog výše a troubili dueta?

11 13
možnosti
MB

Co kdybyste přiznal, že minimálně jeden z nich má pravdu (blog.Paroubkea jsem jen zahlédl, ale ještě nečetl) a začal se upřímně stydět za to, co jste pravděpodobně svojí volbou pomohl dostat do čela státu?

8 0
možnosti
JR

nutelak uz frcija sice nevim, co historicky marie a. rekla nebo nerekla, ale myslim, ze nutelak se do historie urcite zapise

12 0
možnosti
JK

Nezapíše, jen chcete být vtipná.

0 5
možnosti
JZ

Jako druhé mne napadlo pověstné vystoupení jisté Marie A., která hladovějící občany uklidňovala stylem, „když nemáte na chleba, tak jezte koláče“

Zdroj: https://jurcak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=808790

Až na to že, Marie Antoinetta nikdy nic takového neřekla. To je výmysl osvícenců. Věří tomu akorát hlupáci a autor blogu.

11 15
možnosti
JZ

Až si autor blogu doplní znalosti, pak možná bude seriózní.

Viz například.

„Ať jí koláče!“ neřekla Marie Antoinetta, ale někdo jiný. Citáty, které jejich autoři nikdy nevyslovili | Reflex.cz

4 10
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,38
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik