Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hudáček jde opravdu do v Franfurtu. Jaké je vysvětlení, proč tam po něm hned hrábli, jako by skoro číhali, až ho z Kladna vyhodí, i když museli vědět důvod, aniž to vyvolalo vášnění? On to tu snad někdo bude vědět

2 0
možnosti
JJ

Možná to bude tím, že v Německu mají podobné morální majáky včetně médií poněkud jiné starosti, než u nás. Ale to náš mainstreamová a objektivní veřejnoprávní média zas až tak moc nezajímá. To kdyby se stalo na Slovensku, nebo v Maďarsku, tak by TV TOP24 vysílala nepřetržitě reporty na všech kanálech ve dne v noci.

9 1
možnosti
Foto

Hudáček má práci a proruští kolaboranti druhé Vánoce.

7 7
možnosti
JJ

Myslíte jistě funkcionáře, a nynější Hudáčkovy spoluhráče z Frankfurtu, že ano. A také kapitána Kladna, Smoleňáka. Těm je totiž úplně jedno, kde Hudáček hrál hokej, ale důležité pro ně je jak ho hrál. Ale já naprosto chápu, že jste si sem musela zajít přihřát svoji bramboračku, paní místopředsedkyně. 😉😆

17 3
možnosti
DR

Ale nejlepší je v tomto Jágr. Po podepsání smlouvy s Hudáčkem arogantně tvrdil Blesku, že na sociální sítě nemá vůbec čas, aby na nich po podepsání smlouvy s Frankfurtem ihned exceloval.

0 0
možnosti
TB

No, vítězem je nakonec Hudáček. Za dva dny "práce" prý vejvar 15 tis. EURO a nadto smlouva v Německu, kde si vydělá určitě víc než na Kladně ...tož asi tak...

7 0
možnosti
Foto

Ona ta rudá záře nad Kladnem Hudáčkovým odchodem spíš poněkud pohasla.

10 1
možnosti
JJ

Ano, ona pohasla už docela dávno. Když se se tu Poldovku, spolu s mnoha jinými, podařilo za potlesku davů a médií Stehlíkům a jiným ptáčkům, úspěšně zlikvidovat.

5 0
možnosti
LV

Vystupování lidí podobných jako Vy mi připomíná Válku s Mloky. Tak dlouho zastánci práv Mloků bojovali za jejich právo stavět hráze, až si Mloci ty hráze postavili a všechny, včetně těch zastánců, utopili.

Nemáte ten pocit?

8 5
možnosti
Foto

Asi pokus o humor. Klaka se tomu určitě zasměje. Já se směji tomu, jak někomu praskají žilky. To potěší.

8 6
možnosti
JJ

Tak to mám radost, že se smějete, Flaško. Protože čím více bude na světě smějících se lidí, tím bude u nás veseleji! A to už je velkým příslibem začátku konce té blbé nálady a další důvod k optimismu, jak o tom ostatně koncem roku moudře pohovořil pan premiér i s panem prezidentem. 😉😅

19 0
možnosti
JK

Paráda. Tento zoufalý kvikot zhrzeného ,,vlastence " potěšil. Díky. Bude se mně lépe usínat.

6 7
možnosti
JJ

Ano ano. Já se za to zoufalství z nepochopení těch správných hodnot, od našich západních přátel nejvěrnějších, opravdu nestydím. Máte pravdu, je to hnus.

9 0
možnosti
PK

A že vás to tak dráždí. Mě vůbec nevadí, že si bude jezdit s rudým hadrem na zádech a na hruď si nalepí velké Z, někde v Německu. Já to jen nechci vidět u nás.

Ostatně Putin má k Hitlerovi opravdu velmi blízko.

10 8
možnosti
JJ

Vy si opravdu myslíte, že Hudáček by u nás jezdil "s rudým hadrem a Z"? No tak potom se té hysterii kolem Hudáčka na Kladně nedivím.

15 1
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,38
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik