Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I94v51o 56B54o20u53š58e

20. 3. 2020 18:48

Pochopil jste někdo, co vlastně ten Mádl provedl?

0 0
možnosti

Pro umělce Mádlova typu, automaticky považující všechny kteří nesdílejí jejich kavárenské politické postoje za hlupáky, idioty - jsou tyhle báby a dědci ještě fajnové označení:-)

5 1
možnosti

J49a55n 11P28a30v42l69í37k

20. 3. 2020 14:09

Jenom potvrzujete to, co jsem napsal o kousek níže. Zaujatost vůči politickým postojům, navíc kavárenským.

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 6
možnosti
Foto

Tak včera jsem na ulici viděl podstatně více čtyřicátníků bez roušky, než starých lidí... I Vy pane Konráde zřejmě vnímáte starší lidi jako ty, kteří nemají informace a zřejmě čtou jen slevové letáky...

1 0
možnosti

J33a26n 26P15a45v92l14í71k

20. 3. 2020 13:18

Pan autor nechápe, že když dělá někdo kampaň, aby si toho všimlo co nejvíc lidí, musí mít ta kampaň název, který by měl co nejvíc zaujmout. Může to být i provokativní název. Dále nepochopil, že slova bába a dědek nejsou myšlena pejorativně, což dokazuje následující klip, v němž je právě ta úcta ke stáří zjevná. Celý odsudek podle mě velmi pozitivní aktivity pana Mádla tkví v něčem úplně jiném. Autor ho nemá rád pravděpodobně pro jeho názory, které občas veřejně prezentuje v médiích. Takže zaujatost, nikoliv argumenty.

5 6
možnosti
Foto

Bába a dědek je prostě nadávka, stejně jako cucák, frocek apod.

3 0
možnosti

J35i78ř33í 26F78o96g26e11l

20. 3. 2020 13:15

Mádl je nevychovanec.

1 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas. Už ten název bába a dědek je urážlivý, tak jako když někdo mladého oslovuje "cucáku". Nevím, odkud si rádoby umělci osobují právo cítit se jaksi blahosklonně jako lepší, a moudřejší lidé nad ostatními plebejci. Třetí program tzv. "veřejnoprávní" ČT je myslím také zbytečný. Vychází to vše z představy starého člověka jako slintajícího dementa, který miluje svého presidenta, písničky s Pepíčkem Zímou, filmy a seriály z období komunismu, neumí s internetem, kupuje předražené hrnce, čte jen slevové letáky, nepozná pravdu od lži. A vrcholem jsou stupidní klimahysterické výkřiky, které se v souvislosti s čínskou "chřipkou" objevily ve světě a radují se z rychlejšího vymření starých lidí.

6 2
možnosti

Já tedy nejsem odborník na marketing, ale nemyslím, že by měl někdo ze starších ročníků důvěru mladých kluků a holek, kdyby třeba kampaň na osvětu o zločinnosti komunistického režimu v padesátých letech nazval "Pouč spratka pouč cucáka..." I když je fakt, že bych asi zaujal, že ano.

1 0
možnosti

urazet ty, kteri se snazi delat neco pro lidi, umite stejne jako Milos Zeman

vic psat netreba

2 6
možnosti

Pěkné a s tím třetím programem souhlas, jakoby nemohli místo stupidních repríz zařadit vysílání pro seniory na jeden ze současných dvou programů / ČT 1 + ČT 2 /.

To zas budou natahovat pracky pro peníze.

2 1
možnosti

Jen jestli vy nejste starším bratrem majitele Barandova!!;-) Mají prosím k dispozici šest!! programů. Pokud je neumí smysluplně využít, atk a ́t je zruší a přenechají prostor komerčním televizím. Ale že by opravdu šlo hlavně o ty prachy?!! to určitě nééé, to bychom od pana Dvořáka určitě nečekali. Ten by se přece rozdal!! ;-D

1 0
možnosti

Pro mne je klíčovým slovem Vašeho blogu ÚCTA, a to v jakékoli době.

Odmítám poučování (zachraňování) od jakýchkoli komediantů. Například, toto řekl americkým hercům při předávání zlatých glóbů průvodce večerem komik Ricky Gervais:

"Nejste v pozici, abyste mohli veřejnost o čemkoli poučovat, protože o skutečném světě víte houby. Ve škole jste strávili méně času než Greta Thunbergová, takže si seberte svou malou cenu, poděkujte svému agentovi a bohu a táhněte."

4 1
možnosti

Úcta, slušnost, pokora. Ale tom se dnes hlavně hlasitě mluví a očekává se jich vždy především od těch druhých. No a pak také práva a svoboda, ale už se tak moc nemluví o řádu a smyslu pro povinnost.

2 0
možnosti
Foto

Někdo se snaží seniorů pomáhat nabídkou pomoci, jiný se jim snaží zpříjemnit karanténu rozšířenou nabídkou programu filmů, které rádi sledují a hlupák po těchto lidech plive...

6 5
možnosti
Foto

Mohu Vás pane Bárto ujistit (když už používáte to hnusné nečeské slovo senior), že ač stár, tak nesnáším seriály a filmy z bolševických let 1948-1989 (vyjma té krátké "české vlny"). Ne každý starý člověk je úplně dementní.!!

2 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,37
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik