Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Lipavský přinesl mír na Ukrajinu.

Jeho dělostřeleckých granátů se Rusové zalekli a nezaútočili ve 2 hodiny místního času, tak, jak měli v plánu !

;-DR^

1 0
možnosti
JJ

Nepodceňoval bych ani ty německé přilby a odstrašující, odhodlaný zjev, podpořený odhodlaným výrazem na linii dotyku!;-)

1 0
možnosti
Foto

Z 5-ti procentní? Piráti jsou na 2% většině. Výsměch to voličům absolutní.

2 0
možnosti
Foto

Tak oni jsou psi a psi. Bývá zvykem, že nejmenší ratlík nejvíc štěká a nejmíň kouše. Tento blog také vyznívá dost hlasitě a úderně.

2 6
možnosti
ZZ

Samozřejmě že opět nemáte pravdu.

Žebříček největších „kousavců“ vedou velice oblíbení, přátelští a hraví, nicméně také někdy tvrdohlaví jezevčíci, druhé místo obsadila asi pro mnohé překvapivě drobounká čivava a třetí je rovněž velmi populární, temperamentní, ale i svéhlavý Jack Russell teriér.

A Lipavského k těmto plemenům přirovnávat, je z vaší strany nemístné.

:-P

0 0
možnosti
PB

..... a tááák, chybama sa člověk učí, bych na něj nebyl tak přísnej!,-přinejmenším, sa nad sebou zamyslí a místo blembáku si příště na palicu vezme čapicu s rolničkama, když tak touží pózovat ve válce,- teda pokud nějaký "příště" vůůůbec bude,-žejo?!,- ...... no a jak sa znova pustí do teho komentu evropský energetiky, može sa blejsknout žlutým frakem, vobout šuflata č.16,5 a frňák vozdobit červenou bambulou,- to bude teprvá repreVEU!

1 0
možnosti
Foto

Karma. R^Proti panu Lipavskému, současnému ministrovi zahraničí až tak moc nemám, za tu svoji povahu nemůže, a nikdo ho asi za to, jak se nediplomaticky chová, zatím rázně nepoučil. Možná by byl svědomitým asistentem nějakého pořádného a moudrého ministra zahraničí, tohle mu moc nesedí. :-/(Že bychom u nás měli málo vzdělaných lidí na takovou důležitou státní funkci? Proč ale to byl vybrán zrovna on, všichni dobře víme. Ještě musím udělat hodně přešlapů, aby byl vyměněn, záleží na premiérovi Fialovi A kdo za to může? No přece zhrzení Piráti - zejména jejich předseda Ivan Bartoš. (Když už chtěl pro stranu získat MZ, měl se toho raději ujmout sám... No jo, to by siale musil asi změnit účes, na kterém mu tolik záleží. Já jsem ministra zahraničí s nabarvenými vlásky upletenými v dredy ještě neviděla. No nic, u nás je je u nás aspoň legrace - a ta musí být i kdyby na chleba nebylo, . jak se u nás říká. (Nebo na plyn???) Uvidíme jak dlouho to vydrží, "velký medvěd" na východě se už klepe strachy. Pane Jurčáku, zdravím Vás přes přílucký kopec - a přeji Vám pěkný víkend! t ;-)

10 4
možnosti
MV

uz jsou tu zase vlasy, jako v dobe, kdy (kdyz mate tak rada ruzna uslovi) - "kdo mas dlouhy vlas, nechod mezi nas"

hodne zavidim dnesnim dvacatnikum, protoze uz nebudou podobnymi nesmysly sermovat jako Bajaja

7 4
možnosti

Už byste mohl vědět, že ministr zahraničí nedělá vlastní politiku, ale je představitelem v l á d n í politiky, takže řeči o pětiprocentní menšině jsou zcela mimo mísu. Jinak to vaše skuhrání, že kvůli podpoře Ukrajiny budeme mít dražší plyn, je typické "čecháčkovství" ve stylu "smrádek, ale teploučko".Rv

5 7
možnosti
LH

Předpokládám tedy že jeho výroky o plynu z Ruska jsou stanoviskem vlády... No potěš koště....

6 1
možnosti
ZD

Ukrajina je tak násilně spojený slepenec, že si ani lidé z různých oblastí hovořící rodnou řečí mezi sebou ale vůbec nerozumí. Takový slepenec má zásadní problém najít společný soulad s vedením země. Jinými slovy - neumějí a nechtějí si jednotně vládnout. Podobné to bylo kdysi v Jugoslávii. Byl klid dokud byla držena tvrdou rukou. Takový slepenec je snadnou kořistí jakékoliv mocnosti. Jedni je využijí proti svým nepřátelům, jiní z ní sají dokud dýchá. Oni sami si ale, jak jsem zmínil, vládnout neumí. Takže řešení bez silných ramen, jak navrhuje stratég pan Flaška je stejná prohra jako současný rozklížený stav. V situaci Ukrajiny bude muset nějaké silné rameno nastoupit. Nevylučuji, že ukrajincům dojde trpělivost a pokusí se nalézt řešení sami, vlastními silami. Pokud to silné rameno najdou mezi sebou bude na nějaký čas dobře. Pokud ne, nebo pokud od něj dají všichni ruce pryč, bude se jejich agónie jen prohlubovat.

5 0
možnosti
PK

Moc bych této zemi přál, aby i na pozici MZ měla vzdělaného a zkušeného člověka a nejen v oblasti mezinárodních vztahů. Karma za blog;-DR^

10 1
možnosti
Foto

Ano, přesně něco pro Vás. ;-D

2 3
možnosti
Foto

Já si taky myslím, že by se mělo vyřešit mírově a bez silných ramen. Východní Ukrajinu prostě odevzdat Rusku, podobně jako byly odevzdány Sudety. Též by toho Ukrajinci neměli co kecat, podobně jako my tenkrát. Jedná se přeci o mír pro celý svět.

A kdyby Rusové náhodou chtěli zabrat celou Ukrajinu, tak samozřejmě uděláme nějaké to, že je to špatné, ale jinak bychom neměli ani hnout prstem. Podobně jako tomu bylo v roce 1968 u nás. Přeci kvůli tomu nebudeme začínat 3. světovou. Co je nám do nějakých Ukrajinců, viďte?

8 3
možnosti
MV

mne zase jako vecne nespokojeny ratlik - podle vyjadrovane nespokojenosti ve Vasich blozich - pripadate Vy (kdyz uz jste vyuzil tu samou rasu k prirovnani k panu ministru zahranici)

3 6
možnosti
JN

Mně tak zase dle projevů v diskusích, kdy má nutkavou potřebu štěkat na každého, kdo nesílí jeho jediný "správný" názor, připadá pan Valiček. :-)

7 3
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,37
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik