Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výhodou důchodcovského věku je, že si můžete ráno dýl poležet a tak jsem měl možnost sledovat vyrovnávací gól Slováků pár sekund před koncem, když odvolali brankáře, drama v prodloužení i postup přes dosavadní suverény z Ameriky! Hrdinou utkání byl slovenský golman Rybárik, který přicestoval na OH, jako trojka! Velká gratulace na Slovensko!

8 1
možnosti
Foto

:-)R^

Kolik lidí si asi na YouTube dnes přehrálo Nagano, aby si spravili chuť?;-D

Nebo jsem takový exot jen já? Ale Záruba to opravdu uměl prožívat, z toho měl člověk chvílemi i husinu... To jeho ochraptělé až skoro sípavé:"Gooooooool!"

1 1
možnosti

Paninko, my se tady chceme hádat. To nám spraví chuť. Ne nějakek jutub.Rv

2 0
možnosti

......... nyčko su zvědavej na ty sportovně-politický žvásty z americký ambasády;-D!,- "tak malá země a nedokáže porazit ještě menší zemi!",- event. "prohra s demokratickým soupeřem nemusí repre ČR tak mrzet,-žejo?!",- ..... rolničky!

3 0
možnosti

Mně by vůbec nevadilo, kdybychom ve skupině prohráli s Rusákama o deset a ve finále pak porazili nějakým ušmudlancem ve finále kohokoli. Nejlépe Slováky!;-);-D Ale doba spíš nahrává tomu, že to bude stejné scifi, jako kdyby "Baník porážel Barcelóónu"...;-D

4 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 7
možnosti

Nejste náhodou nacionalistický fanatik ?

Zásadně nenakupujete v Lidlu, Kauflandu, Penny, Bille ....... jen proto, že jsou německé ?

:-/

6 1
možnosti

To je radosti, ze?

0 0
možnosti

Ziegler je štěstím bez sebe !

;-)

1 0
možnosti

Po utrpěné výhře na Ruskem u některých fanoušků propuklo nadšení, které velice rychle zmizelo. Náš hokej je na tom bídně, trenér přežvykuje.......Rv

5 0
možnosti

To přežvykování bych mu ale odpustil.

;-)

3 0
možnosti

Náš sport je mizérie. Důvodů kopec. Od mentality, přes prachy a systém mládeže. K tomu loupeživé představenstvo, sudí v Stb. Další s dotační děvou v lůžku. Hrůza. Přesto, na OH máme v hokeji splněno. Rusy jsme porazili. Škoda, krvavá bitka nebyla. Snad příště. Sportu zdar a rozumu zejména. Jsme chabí, bohužel. Jaký stát, takový sport ...:-)

4 2
možnosti

Nevím zač jsem mínusován. Vrcholový sportovec je živnostník. Má veletrhy svého výrobku - Mistrovství a vrchol OH. Tedy se jde prodat. Čas mu běží, je s.r.o. Věk a zranění. To není nic proti ničemu, prostá realita. Určitě má člověk z našich radost. Žel, je jich málo. Pravda, jistoty zde jsou. Věčně nadopované Rusko. A že my, občas, zejména v hokeji někoho porazíme. Kdo zažil 1968, píše, to co já. Pořád tam chybí Golonka. Který oťukával ropovod. Který Tarasovovi před střídačkou nahrál na hokejku. Jako na housle. Holík, který si izolačkou přeplepil tu ostudnou, rudou hvězdu. To je celé ... :-)

1 2
možnosti
Foto

Měl byste být trochu shovívavější k neschopným lidem, kteří jsou frustrovaní z jejich vlastního zkaženého života a jejichž jedna z mála radostí je, že jsme porazily Rusáky. Oni sice nikoho neporazili, ale prožívali to na gauči tak.

Špičkový sport trochu sleduji, ale radši rekreačně sportuji sám.

10 3
možnosti
Foto

Je třeba přepsat dějiny. Nikdy jsme nebyli v hokeji tak špatní.

9 0
možnosti

Tak jsem to také myslel. Bohu žel. A Rusáci za to opravdu nemohou...

5 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,37
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik