Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
JJ

Víte, ne že by mne to mazání těšilo, nicméně ten trolling a urážky tady opravdu trpět nebudu. Jak jste si správně všiml, některé vaše příspěvky jsem zde ponechal. Protože zřejmě ani panu Vracovskému, nebo dalším diskutérům, diskuze s vámi nevadí. Takže proč bych jim to potěšení bral.;-)

2 0
možnosti
PK

Já nezoufám,sám si nestěžuji jen vidím jak to funguje u sousedů, špatně..

0 0
možnosti
AM

Ostré a většinou smutná pravda.

3 0
možnosti
Foto

Staré pořekadlo říká, že kdo nepracuje, ať nejí.

Co k vašemu blogu dodat. Snad jen, že váš problém nebude jen u fialového hnusu a současné vlády.

7 2
možnosti
JG

Tak to má asi stejný problém jako pan Vlk:-/, že by nepracoval - na to to vskutku nevypadá. https://vlkdavid.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=789977

2 0
možnosti
PK

I papež by pravil pravda pravdoucí, resp. svátá slova...R^R^R^

1 0
možnosti
Foto

Já to nechápu. U moře v Albánii jsem byl. Na kole v Benátkách. Válím si doma šunky, semtam něco přivydělám, mám se dobře. Vy ne? A kdo za to může?

3 3
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

PC

Výborně napsáno!R^ Poslední větu 3x podtrhují.

Nejsem příznivcem žádného politika, tedy ani Babiše, ale co tu předvádějí ti, kteří ho tak vehementně kritizovali, znajíce prý na všechno recept, to je prostě nonsens, hotová tragédie, která snad nemá obdoby.

11 6
možnosti
PC
Foto

Filip Vracovský Vláda rozhazování ze státního rozpočtu dosud obhajovala bezprecedentní situací danou pandemií covid 19. Jenže Nejvyšší kontrolní úřad kabinet bývalého premiéra usvědčil ze lži. Covid na státním dluhu se podílel 10 procenty. Inflace vzniká při nárůstu velkého množství peněz v oběhu a současně nárůstu úvěrů, které jsou nad hranicí potřebné pro výrobu zboží a služeb. Na základě této skutečnosti pak začínají růst ceny. To, že je v oběhu velké množství peněz způsobila vláda Babiše. Přidávala kde komu v době, kdy tahle vláda zavřela ekonomiku. Předala vládu s 8 procentní nezaměstnaností s prázdným zásobníky na plyn a ropu, které podle krizového řízení mají být naplněné pro případ krize a války. Fialova vláda tohle vyžrala.

4 3
možnosti
Foto

Já tohle ale vůbec nerozporuji....

0 0
možnosti
MB

V mezinárodním srovnání, je epocha Covida pro ČR katastrofální. Hezké 2 místo v úmrtí, podobně akcelerace v zadlužování. Zasloužili jsme obdiv v délce zavřených škol a vyhlašovaných lockdownech. Dílo se podařilo. OSVČ byl zdecimován a nastal ráj velkořetězců. Pravda, do prodejny kytek oligarchy bacil nezavítal. Prachy tržeb ČR opustily - no, zase koncern neznámého majitele zbohatl ...

Pokud někomu zakážu výdělečnou činnost, musím jej odškodnit,> Tedy náhrady - (mj. na stejném principu je stropování cen). Moudrá vláda se pochlapila. Vydala neuvěřitelné miliardy, nekryté produktivitou. Zcela hloupé Švédsko nevyhlásilo locdown ani jeden! Jak si pak mohli přisunovat dotace a podpory? Vláda svědomitě podpořila páteř naší ekonomiky. Casina dostala milionové částky, opět ČR opustily. Narozeninová párty se Bendovi vyplatila. Celkem obdržel odškodné ve výši 4.6 mil Kč. Nebyli opomenuti ani chudobní L. Bílá, nebo M. David. O tom si běžný majitel krámku mohl nechat jenom snít ...

ČR bude důstojnější a silnější, pravil soudruh Bureš. K. Kala za NKÚ mu sdělil cosi jiného. 90 % výdajů, nesouvisely s Covidem-19. Jinak věhlas ČR je šířen znamenitě. Pronikl do vyšetřujících orgánů EU, zaujal i Francii. Podobně Štrasburg a Bratislavu. Tam soudy zase řekly - "Jsi Bureš a navždy budeš". Máte pravdu, fialový hnus :-)

9 2
možnosti
LH

Podle čeho byste určoval podporu v Covidu, abyste se vyhnuli sérii žalob?

0 1
možnosti
OD

Milej Juro,

já ti nevím, já chápu, že se Slováky máte společnej kopec s hranicí, i vám oběma kdysi vládl Maďar, takže spoečný zážitky tu jsou, ale že ze všech Slováků vyberete jako milýho zrovna tohle? Hele, když Slováka, tak Kukuru, ne tohohle chmatavýho Bilaka, co mluví vlastním jazykem .

Na druhou stranu, Petr, to je přece Mistr Moravy v krasomluvě, prkenné důstojnosti, kterej připomíná prince Evžena, když zajel pod Špilas za běhnami, aby ho na Gurtlu nepomluvily vídeňské paničky, pač v Brně a Požoni se dělalo to, co vídeňskej mrav zapovídal..

V zádech má další zářivej talent, Blažka, co má na čele to třetí Boží voko a názory spletité jako ten paragraf, kterej zastupuje. No řekni, není to pokrok proti vteklýmu pinglovi Jyrkovi z Holomóca, po Valachovi s gulama a pěkně dlouhym..., po Otíkovi Rákosníkovi, prvním závozníkovi, kterej se omylem dostal za volant, Bohoušek.., a konečně po Péťovi Subičovi, kterej nejprvá dělat rohožku Klausovi a když ho daddy opustil, našel si dominu Janu?

Člověče, nechcete se na tý Moravě na tu politiku vytento? Vždyť - jak sám píšeš - moc vám to nejde. Už chápu, proč ten váš kroměřížskej parlament rozehnal Franc Jozef pěchotou po tejdnu.

Buď rád, že nemáme zemský zřízení. Bys je měl na očích porád. Takhle je odešlete k nám a ještě můžete krkat, jak vás ti Pražáci ničí.

Paroubek, Topolánek, Nečas, Sobotka, Fiala - pro vás Moraváky suchý z nosu donesli, jedinej, kdo vám přidal a krade v Čechách, je Andrej. To je v cajku, to je jiná parta - Mynář, Nejedlý, Piráti a Starostové, samí hodí synci Moravy, kteří vědí že krást se chodí do Prahýý. Ale musej se domluvit se Středočechy a Plzeňáky, kteří tady už mají rozkradeno a rádi by to dotáhli do konce.

1 1
možnosti
JJ

Ono se to má tak, že u nás, na Moravě, se spíš hledí na to, co člověk dělá, než co říká. A proto tlučhubé utíkají do Prahy, protože tam jim to intoši žerú, gdežto tady u nás, by mohli dostat maximálně po papuli.;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,37
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik