Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A kdyby ste se ptali, co jsem dělal já : honil jsem si nad Putinovou fotkou....

0 0
možnosti

Hodnotím to tak, že děda s plešatým traktoristou zvládli vzpouru hrdlořezu za 24 hodin. To není dobrá zpráva pro Ukrajinu. Článku dávám karmu.

3 0
možnosti
Foto

Jurčák tu pohrdlivě v diskusi mluví o nějakých lepšolidech a myslí si při tom zřejmě, že chcimírové si zaslouží úctu a respekt. Inu každý má svou inteligenci a morálku.

2 13
možnosti
Foto

Děkuji mínusujícím za potvrzení mých slov .

1 8
možnosti

Předčasný výstřik Lukavského a post coitum Jurčáka. Po bitvě každý generál a o tom, jak nejste spokojený už z vašich předchozích textů víme. Prostě jste vylezl až "po", na názor v aktuální den jste neměl .... .

8 8
možnosti

Lipavskeho... pardón, nezkontroloval jsem před odesláním z mobilu.

1 2
možnosti
Foto

A pan autor ví přesně, jak se to dál bude vyvíjet? Putin si zatím uřízl kšandu velkou jako celé Rusko.

Nevěřte v zlodějskou čest. Loupežníci se nakonec o kořist servou.

6 4
možnosti

Pokud byste chtěl, tak byste si všiml, že pan autor neví o moc víc než všichni ostatní a komentuje pouze věci veřejně známé.

7 1
možnosti
Foto

Rusko je agresor a z toho je třeba vycházet. Jakékoliv ospravedlnění agresora je nemorální. I já si přál, aby se tam Rusové postříleli v co největším množství. Čím víc jich zemře, tím dřív zavládne mír.

1 3
možnosti

Na tom, co je morální a co ne se evidentně neshodneme. Ale děkuji za příspěvek. Jen jste potvrdil názory většiny lepšolidí, že mrtví civilisté a mrtvé ruské děti posledním spravedlivým evidentně nevadí.

Vaší představě o konci války a nastolení míru bych se mohl pousmát, kdyby to nebylo opravdu vážné. Při ofenzivě umírá podstatně více útočníků, než obránců. Takže Ukrajinců. Při útocích na ruské území přijdou násobné odvetné útoky Rusáků, tedy další mrtví ukrajinští civilisté. Vítězství Prigožina, Medvěděva nebo některého z čekajících jestřábů by určitě nepřineslo nic dobrého...Tož vám se to třeba líbí, ale mi ne.

9 1
možnosti

Nevím jak pro vás, ale pro mne situace vypadala dost jednoznačně. Že se nakonec Prigožin podělá a svou rebelii tak rychle ukončí, nemohl nikdo čekat. Nicméně je pravda, že by se někteří naši ministři měli zdržet předčasného hodnocení situace a vyčkat, až jak se vše "vyvrbí".

8 0
možnosti

Pro mne nevypadala vůbec jednoznačně. Z dostupných informací bylo jasné pouze to, že část Prigožinovy armády jede po silnici směrem k Moskvě, Putin to označil za zradu, se vším, co z toho vyplývá. Takže to bylo vše, k čemu bylo lze se vyjádřit. Samozřejmě jsem měl obavy z chaosu a případné občanské války v Rusku a z toho, co by potom mohlo následovat. Rozhodně by to nebylo pro nikoho, tedy i pro nás, nic pěkného a radostná očekávání všech "Jasánků" na jakékoli úrovni, mi přišla naprosto nepochopitelná a spíše smutná. Vyjádření obou protagonistů zmíněných v blogu pak, vzhledem k jejich funkcím, naprosto tragická a nepochopitelná. Nicméně děkuji za střízlivý diskuzní příspěvek.

7 0
možnosti
Foto

Pane Jurčáku, tak váš blog zmizel z nabídky, jak vy to děláte? Musíte se polepšit, vemte si příklad z pana Zieglera

11 1
možnosti
Foto

Asi nevhodný nadpis, či tak

4 0
možnosti
Foto

No jo... Naši slavní. Valkýra a medvídek...

9 4
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,37
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik