Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J31a27n 62Š65i20k

9. 1. 2024 17:28

Po obsahové i formální stránce docela slušná zmatlanina svědčící o nepřekonatelném intelektu a skvělých jazykových schopností autora. Hezký den

2 2
možnosti
JP

Když už, tak schopnostech .

3 0
možnosti
JJ

Nuže, přátelé milí, nastal čas, abych vás na nějakou dobu opustil. Venku je krásně i když mrazivo a já se půjdu nejdříve zavěnovat mé čtyřnohé přítelkyni a potom vyrazím na lyže. Vypadá to, že v Jeseníkách je sněhu dost a lidí na sjezdovkách málo a počasí vydrží maximálně den, dva. Tak vám doporučuji minimálně odpolední procházku na čerstvém vzduchu a opět aspoň kousek toho reálného života. Přeji všem heký zbytek dne a třeba i noci. Mějte se.

No a vy, bojovníci za ty správné hodnoty, klidně bojujte dál! Je to tady vaše a nikoho mazat nebudu. Protože to o vás vypovídá nejvíce. Jo a Karle, těším se opět na nějakou hodnotnou, uměleckou satiru, která bude jistě oceněna další zaslouženou, vtipnou karmou!

9 0
možnosti
JJ

Jak vidno, žilka ani žilka mi prozatím nepraskla, naopak jsem se vším tím "kvikotem", jak zde někde hodně dole uvedl jeden z přejících a vysoce kulturních diskutérů, opravdu bavil.

8 0
možnosti
JZ

Pode průzkumu veřejného mínění agentury Median většina 54% Čechů nesouhlasí s účastí Rusů na letních olympijských hrách v Paříži. Pro je pouze 37%. S naším národem to opravdu není zase tak špatné.

2 0
možnosti
JJ

Pokud k tomu přičtu, že důvěra k této pětidemoliční vládě poklesla k historickému minimu, nezbývá než s vámi souhlasit. Je vidět, že mimo ideologů a zarytých fanoušků začínají prozřívat i mnozí voliči kteří si dlouho nechtěli přiznat, že znovu naletěli.

10 2
možnosti
JZ

Je čistě záležitostí Kladna, kdo za něj bude chytat. Pokud vím, tak pan Jurčák není jeho majitelem. Fanoušci si nepřáli, aby za něj Hudáček chytal, tak to respektujme.

1 1
možnosti
JJ

Po nátlaku té hlasitější části fanoušků, kterou ještě hlasitěji podporovala veškerá mainstreamová média. Ono se už téměř nikde nepsalo, že v hledišti byla i skupina fanoušků, která s tím "zdravým jádrem" nesouhlasila. A jak vidnou i zde, nemalá skupina lidí smýšlí o celé věci podobně, jako jako já. Takže i já si myslím, že to s námi opravdu není tak špatné.

Ovšem ne každý je schopný a ochotný odolávat ryku těch největších a "nejdůvěryhodnějších" médií a jejich expertů na všechno, v čele se seznamem a ČTOP09. Ten mediální hon neustál ani takový borec, jako Jágr. Viz jeho předešlá i čerstvá vyjádření, která nějakým způsobem dokonce poměrně rychle z hlavního mediálního proudu zmizela.

A ne, opravdu to není žádný politický nátlak a všechna podobná přirovnání kulhají nejméně na sto noh.

9 1
možnosti
JP

Mne na tom potěšilo, že se ho Kladno muselo zbavit po nátlaku fanoušků. Není to s námi tak špatné!

8 2
možnosti
OU
Foto

Z jiné diskuze: Frankfurt ho bere!, A tak je to se vším! Uvalte sankce na Rusko, ale hlavně na komodity které tam vyváží Češi. Jakmile Češi sankce uvalí, tak tam ihned s velkou slávou doplníme díru na trhu německými výrobky. Zakažte hrát vašim sportovcům, my si je vezmeme. Zatlačte na lékaře, my si je vezmeme. Vy ale plaťte výcvik a školy.

8 5
možnosti
OU
SB

Jsem rád, že pan Hudáček nebude chytat na Kladně.

Jaho angažmá v Německu je ostudou tamějšího hokejového klubu. Avšak jsem rád, že český hokej z toho vyvázl s menší ostudou. To, že angažmá na Kladně přeci jen dostal, ostudou je, leč ta ostuda se přeci jen zmenšila o skutečnost, že nakonec to dopadlo tak, jak jsme viděli.

13 2
možnosti
JJ

Ostuda je, že kádrujeme hokejisty, ale komunista s politručkou na Hradě nám nevadí.

16 5
možnosti
LP

Zasloužená dezolátní karma

3 0
možnosti
MV

to je ted nejaka nova forma nestovic - vypisovat se ze sve nespokojenosti se snahou o humor a ironii a "letkami", "ulicnimi vybory" a podobne?

mne je jedno, co se deje v NHL, ale neni mi jedno, co se deje v Cesku, kdy lide napr podporuji strelce...

12 1
možnosti
Foto

S těmi neštovicemi jste se trefil, Marku. Nožičkův "humor" je zřejmé také velmi nakažlivý.

10 9
možnosti
Foto

Jsme národ morálních majáků, doba Urválků se vrací.

10 2
možnosti
PK

V případě vašem a některých vašich diskutérských kolegů bych spíše řekl, že se vrací doba Čurdů. Dá se to pochopit. On přeci nechtěl nikomu ublížit. On chtěl jen zachránit vlastní život.

Na rovinu. Jímá mě hrůza při představě, co by lidé jako vy dělali, kdyby se tady ujala moci proruská, loutková vláda.

7 3
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,37
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik