Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

L84e34o27š 20V10a36c79e55k

25. 7. 2022 16:20

A co my s tím uděláme? Budeme volit SPD nebo protektorát? Ty negativa protektorátu už jsou zřejmé, energetická krize, zákaz spalovacích motorů atd, do toho přijde ještě masová islámská migrace. Ale stejně věřím, že spousta lidí zvolí ten protektorát. Ať už pětikoalici nebo Babiše.

0 0
možnosti

Je to nesmysl. Pan Verhofstadt představuje jen jeden z politických směrů, je liberální demokrat, jak jste správně napsal. V parlamentu, i evropském, si může koneckonců každý blekotat, co chce, a cítit se u toho strašně důležitý. Koneckonců je to jeho job. Pak tu máme konzervativce, kteří věc vidí jinak a jsou stejně legitimní. Žádné ublíženectví a připo... není na místě.

0 0
možnosti
Foto

J15o19s88e79f 35B43á94r57t17a

25. 7. 2022 10:31

Jinými slovy, už víš co se čeká od Koloniální vlády.

0 0
možnosti

J37i77r35i 64T96i63c10h16y

23. 7. 2022 17:46

Pamatuji si, jak jakysi urednik v anglickem zahranicnim ministerstvu kritizoval Cesko pro jeho "rasovou" politiku vuci ciganum. Havel se omlouval. Pokud mel nekdo reagovat, se silodpoved Fialynym odsouzenim, pak to bylo ministerstvo zahranici.

Jaka byla odpoved Fialy?

0 0
možnosti

M76i25l10a58n 82V53i81k

23. 7. 2022 16:55

Mark Twain: Někdy nevím, jestli nám vládnou inteligentní lidé, kteří si z nás dělají srandu nebo idioti, kteří to myslí vážně.

14 0
možnosti

Výstižné ! Skvělé myšlenky platí za kteréhokoliv počasí "napříč politickým spektrem".

1 0
možnosti
Foto

Takoveto projevy europoslancu zvysuji pravdepodobnost rozpadu Evropske mumie, protoze jejim obsahem je dnes neco zcela jineho, nez pri vstupu postkomunistickych statu Stredni a Vychodni Evropy, ktere se diky Klausove privatizaci, vsupem do Unie nechaly naprosto zotrocit kapitalem, bankami a retailovymi retezci stare patnactky. Vykonym technologiim, kterym matky nahradily sem dovezeny srot ohodnoceny jako nove stroje, nebylo a neni mozne celit, avsak matky ziskaly trh a otroky. Ted je jeste treba zajistit, aby jeste krom kroku drzely i huby a delali co jim kapital a lide s moci naridi, aby si mohli delat co chteji. Jinak by je to za ty prachy nebavilo. Resenim je nasnade urychleny odchod z takoveho holportu. Nejlepsi ake na tom je, ze Pirati, STAN a KDU-CSL prave to hlasovani bez konsenzu podpori, jako spravni vlastizradci. Pozadujme referendum o setrvani v Evropske mumii. Mit jako menu Euro nebylo nasim cilem. A dnes uz za to nestoji vubec.

5 0
možnosti

Kolikpak lidí si ještě vzpomene na prvopočátky ODS, respektive že ODS vznikla jako ideový protipól Havlovi a jeho Občanskému hnutí, které bylo povětšinou souborem zneuznaných komunistů, jejichž jediným ideovým cílem bylo navázat na rok 1968 a socialismus s lidskou tváří.

Fiala provedl s ODS pozoruhodný ideový přemet, kdy se obloukem začal ztotožňovat s Havlem (respektive jeho Občanským hnutím), přetavil ODS ze strany konzervativní a demokratické ve stranu liberálně demokratickou (liberálně neobolševickou), vítězství pracujícího lidu oslavil tím, že 25.února zavedl po třiceti letech opět v ČR cenzuru. Jeho patolízalství vůči Bruselu mnohonásobně překonává patolízalství Husáka či Gottwalda vůči Moskvě neblahé paměti, kdy se toto jeho nekritické a servilní chování stává skutečně nesnesitelným a odporným.

Verhofstadt Fialovi vyhuboval jak malému spratkovi. Bylo to ponižující. Ale bohužel to taky v plné síle ukázalo, jak nízkou autoritu má Fiala u svých poručníků v Bruselu :(

20 0
možnosti

Bohužel , velmi trefné!

2 0
možnosti

J85i30ř44í 62M98a88c54h

23. 7. 2022 8:56

A kdo nejde s námi, jde proti nám a zatočíme s ním pěkně po bolševicku. Stalin by se radoval, že jeho ideje docházejí naplnění.

13 0
možnosti

Taková a podobně paralely mne vždy také napadnou. Nemohu nevzpomenout na plamenná vystoupení politruků při PŠM vždy, když vidím našeho premiéra apod. Těch náhodných podobenství je už tolik, že to co jste napsal se již jeví jako osvědčený systém ohlupování mas.

7 0
možnosti

Pozoruhodné je, že představitel tak malé země jako je Belgie, prosazuje také zrušení práva veta. To mu nevadí, že ho velcí vyšachují? Komu vlastně slouží a čí zájmy hájí?

A úloha východu v "nové Evropě"? Asi hlavně jako nárazníkové pásmo proti Rusku, které bude možné obětovat ve prospěch západu...

12 0
možnosti

Je to původně a právník. ;-) Víte, jak se říká sto právníkům na dně moře? Dobrý začátek!;-D

5 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,37
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik